اخه به ما ربطی نداره که یوزر مرکزمون زیادهنقل قول:
ما از آسیاتک خرید کردیم و اونا ملزم به ارائه بالاترین کیفیت هستن
من درخواست تخلیه رو زدم و سریعا یه پیامک اومد که خیلی متاسفیم!!!
فردا صبح پیگیری میکنم تا سریعا تخلیه کنن
Printable View
اخه به ما ربطی نداره که یوزر مرکزمون زیادهنقل قول:
ما از آسیاتک خرید کردیم و اونا ملزم به ارائه بالاترین کیفیت هستن
من درخواست تخلیه رو زدم و سریعا یه پیامک اومد که خیلی متاسفیم!!!
فردا صبح پیگیری میکنم تا سریعا تخلیه کنن
سلام وقت بخیر
من درخواست تخلیه رو ثبت کردم
اما هم هنگام ثبت و هم اینکه پس از تماس گفتن باید با کارت ملی بری نماینده شهرت و از اونجا درخواست بدی!
آیا چنین چیزی هست یا صرفا محض کند کردن روند و یا پشیمان کردن کاربر اینو میگن؟
سلام دوستان
من دو سال هست تقریبا که از سرویس DSLBOX اسیاتک داشتم استفاده میکردم و الان حدودا 20 روز مونده به اتمام سرویس. تهران منطقه دانشگاه.
چند روزی هست که پهنای باند خط رو اوردن روی 4 مگ در حالی که دوساله روی 8 مگ بسته شده بود و بدون هیچ مشکلی هم استفاده میکردم.
به پشتیبانی هم گفتم میگه نمیدونم چه دلیلی داره و فقط پیگیری برام ثبت کرده! در واقع هیچ دلیلی نمیتونست بیاره چون اگه خط مشکل داشت توی این 2 سال نمیشد روی 8 باشه یه دفه چند روز مونده به اتمام سرویس بیارن روی 4 مگ. سرویس هم که 16 مگ هست.
کسی از دوستان با همچین مشکلی بر خورده تا حالا؟ راه حلی هست براش؟
خط من روی 16 بود بعد به صورت خودجوش آوردند روی 10. اتفاقا mode رو هم برده بودند روی AnnexM که اصولا باید سرعت بیشتری رو ساپورت کنه.
با پشتیبانی تماس گرفتم بالاخره روی 14 گذاشت.
سلام..یه سوال داشتم.. توو این تنطیمات Mode مودم باید کدوم گزینه ها رو تیک بزنم؟؟
این تنظیمات به میزان نویز خط ربط داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چندباری که تماس گرفتم هر بار بهانه میارن و پهنای باند برنمیگردونن روی 8 در حالی که دو ساله من دارم روی 8 مگ استفاده میکنم!نقل قول:
سرویس من 20 روز دیگه تموم میشه اگه همینجوری بخواد باشه قطعا دیگه ازشون سرویس نمیگیرم. من این سرویس رو بعنوان DSLbox دوساله با سرعت 16 مگ خریدم، غیر از این بخواد باشه کلاهبرداریه.
بالاخره با آسیاتک به تفاهم نرسیدیم و کارمون به جدایی کشید :n02:
نمودنم این آسیاتک چه مرضی داره, امروز خطم رو 2مگ با 20snr بستن با وجود 8مگ ماکس
والا هر روز باید مودم تنظیم کنم رو 7 مگ, روز بعد آسیتک رو 4 یا 2مگ میندازن
سلام
اگر سرویس 8 مگ بخریم واقعا 8 مگ هست ؟خط من 10 مگ رو میکشه.
اگر SNR خطت خوب هست Annex M رو هم تیک بزن در غیر این صورت همین خوبهنقل قول:
اگر هم SNR ت داغون هست وقطعی داری همه تیک ها رو بردار و G.Dmt رو تیک بزن (سرعت میاد پایین ولی snr بیشتر میشه)
راستی اون تیک های زیر قسمت Capability رو من سر در نمیارم (اگر کسی میدونه توضیح بده لطفا) پس فعلا به اون دست نزن