کارمندای محترم شاتل : این چیزی که من از شاتل می دونم اینه که شاتل هر 3 ماه کارمنداشو عوض می کنه . خیلی هم به این ..... اعتماد نکنید چون شما ها رو هم بالاخره زمین می ندازه !! :5:
Printable View
کارمندای محترم شاتل : این چیزی که من از شاتل می دونم اینه که شاتل هر 3 ماه کارمنداشو عوض می کنه . خیلی هم به این ..... اعتماد نکنید چون شما ها رو هم بالاخره زمین می ندازه !! :5:
سرعت روزانه هم برای دوستان محدود شده؟
من امروز خیر سرم رفتم پیش دوستم که شاتل داره تا یه فایل رو دانلود کنم اما دیدم سرعتش خیلی پایین اومده.
با ۱۰۰ شروع میشد اما سریع میرفت روی ۱۰-۱۲ و گاهی ۲-۳ و حتی به ۰ هم میرسید.
البته درسته که ۱۲۸ سرعت دانلودش از ۱۶ نباید بالاتر بره اما این چند روزانه روی ۲ مگ بسته شده بود که انگار اونم دیگه تعطیل شده.:19:
کاملا تایید وشدنقل قول:
عزیزم فرقی نداره منم تبریزم تازه منطقه ی خلوتش ! 128 دارم که رو 2 بسته شده شده ولی شبانم سرعتش 6KB ه ! پخ پخ د !نقل قول:
نه بابا من ۶ ماه از شاتل سرویس داشتم نه محدودیتی در کار بود نه چیزینقل قول:
هر شب ۱٫۶ گیگ دان میزدم
سرعت هم شب و روز ۶۵ بود حالا شما کدوم مرکزی که سرعت دانت ۲ مگه؟؟
من شهریار
آقا توی روز مثلا سرعت الکی روی 120 هست ( وقتی که استفاده نمی کنید )اما وقتی شما شروع به دانلود می کنید شاتل با یه نرم افزار سرعت شما رو روی سرعت 10 کیلوبیت یا حتی کمتر میاره تا شما بیخایل دانلود بشید. اینطوری مثلا فکر می کنید که سرعتتون بالائه اما در واقع سر کارید و در واقع شاتل پهنای باندش رو حفظ می کنه !!!
فقط من موندم کی پشت این فکر های شیطانی شاطل هست :2:
به سلامتی یک افتضاح دیگر برای اینترنت کشور این خبر را بخوانید ولینک زیرش را مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قولی دیگه چه گلی به سر adsl زد که حالا وارد بحث voip هم شد!خدا به خیر کنه!:5:کد:http://www.shatel.ir/shatelvoipwinner/
من اگه بفهمم سرعت دان شاتل ۲ مگه برای مرکز من فوری میرم شاتل
وگرنه میخوام همون صبا بگیرم که سرعتش ۲ مگ باشه
اگه شاتل باشه خیلی خوبه چون شبانش از ۱ شروع میشه ولی صبا از ۳ ولی در عوض پینگ صبا از شاتل ۲ برابر بهتره
تا زه من ۵۱۲ صبا داشتم
سرعت دانم روی ۳۳۰ بود ُ هر شب ۵ گیگ میزدم ولی مثل اینکه اینترنت تو هر نقطه کشوری یه جوریه مثلا مال کرمان با تبریز از زمین تا اسمون فرق داره صبا همینجوری داره سرعت میده
سرعت ۱ مگ کرمان ۲۵۶ کیلو بیته
در حالیکه تو تبریز سرعت ۱۲۸ ۲ مگ
یا حتی تبریز در مقایسه با جاهای دیگه سرعتش کمه
من این جمله اخبار رادیو رو که همیشه اولش میگه خیلی دوس دارم : میگه(دین دین دین اینجا ایران است)
ما شهرک اندیشه میشیم . اره قبلا خیلی خوب بود ( 3ساله شاتل هستم ) وقتی رو 512 بسته بودن هر شب 1.3 گیگ دانلود میکردم اما الان مدتیه کلا شبانه رو فراموش کردم ! بهشونم که میگم میپیچونن دورم تموم بشه در میرم از قاطر2+ !!!نقل قول:
oh my god
یعنی من همچین سرعتی داشتم تو صبا خاک بر این سرم:18::31::31::31: