معمولا سرعت پایین رو میبنده اگه مرکز پر باشه اما بالا رو حتی اگه نکشه هم میفروشه! پس عوضی بازی رو اسیاتک در میاره نه های وبنقل قول:
Printable View
معمولا سرعت پایین رو میبنده اگه مرکز پر باشه اما بالا رو حتی اگه نکشه هم میفروشه! پس عوضی بازی رو اسیاتک در میاره نه های وبنقل قول:
من سرعت برام مهم نیست ، همون ۴ مگ کفایت میکنه ، مشکل اصلی حجم مصرفی هست ، من به پشتیبان های وب گفتم ، سرعت ام رو هم محدود کنید اشکالی نداره ، اما هیچ کاری نکردن و فقط میگن برید از اون فشفشه های مسخره شون رو بخرید.نقل قول:
الان من بخواهم ماهی ۱۵۰ گیگ رو با های وب سر کنم ، هزینه اش بیشتر از ۱۰۰ تومن میشه ، اصلا به صرفه نیست.
آسیاتک ۲۰۰ گیگ بین المللی رو داره میده ۵۰ تومن که خیلی خوب به نظر میرسه.
دوستان یه مشکی دارم که واقعا توش موندم
2 تا مودم دارم یکی زایکسل و یکیش دلینک
snr زایکسل 22 و دلینک 14 اونم دقیقا در یک جای مشترک و بدون تغییر:n36:
دیتا ریت هر دو 2048 رو نشون میده هرکار کردم حتی پشت در هم افزایش پیدا نکرد:n28:
از پشت در سیم مستقیم کشیدم تا مودم بجای اینکه snr بالا بره پایین اومد:n27:دیتا ریت هم همچنان به قوت خود باقیست:n29:
آسیاتک مرده والا
با وجود خط 7مگم از عصر تا ساعات صبح سرعت زیر 1مگ میرهنقل قول:
افتضاح
خواستم سرعت خط با تعویض سیم تلفن بهتر کنم ولی چه فایده با این سرویس بی کیفیت
دوست عزیز منم دقیقا همین مشکل رو دارمنقل قول:
سرویسم 16 مگه
حدود دو هفته ست از عصر تا حدود 2 بامداد سرعتم میاد زیر 1 مگ
اما صبح ساعت 7 اینا میذارم دانلود 1.9 مگ بر ثانیه سرعت میده
دو سه بار زنگ زدم به پشتیبانی
همش بهانه های بچه گانه و میگن که پهنای باند مرکز مخابراتیتون کمه
منم قانع نمیشم
امروز به 195 یه شکایت تنظیم کردم تا یک هفته اگه سرعت دانلودم به 2 رسید که هیچ اگه نه به راحتی انتقال میدم
با چند تا شرکت دیگه صحبت کردم گفتن اگه خطط کشش داشته باشه (که داره) حداقل سرعت دانلود 2 مگ رو تضمینی بهت میدیم
فقط منتظرم تا نتیجه رو ببینم
خبر بده، اما من امیدوار نیستمنقل قول:
همه شرکتها گیر این خطوط بی کیفیت مخابرات، تعداد زیاد مشتری و کمبود پهنای باند
شاتل گفت کاربران مرکز مخابراتی شما زیاده واسه همینهنقل قول:
ولی گفت ما اونجا واسه اینکه مشکلی پیش نیاد پهنای باندمون رو زیاد کردیم و تمامی مشترکین اون مرکز از سرویسشون راضی هستن
حالا به قول شما نمیشه زیاد اعتماد کرد چون مشکل ریشه ایه ولی اگه سرعت آسیاتک درست نشد این ریسک رو میکنم
دوستان درخواست تخلیه رو باید از داخل پنل بدیم؟
شک دارم اینا اصلا دسترسی به همچین نوضوعی داشته باشن که پهنای باند هر مرکز چقدره!
برای منم همین مشکل هست . مابقی ساعات سرعت دانلودم 750 ک هست ولی عصر به بعد میاد زیر 200-300 ک. زنگ هم زدم میگه یوزر مرکز شما زیاده!! مثل اینکه من مسئولم و نباید اعتراضی کنم :biggrin:نقل قول: