اینم پینگ من که بالا اومده دوباره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم پینگ من که بالا اومده دوباره
دوستان بعد از بیشتر از 1 هفته محدودیت کذائی :2:دیشب برای دومین شب شیر فلکه برام باز شد !! و جاتون خالی تا میتونستم دانلود کردم :31::21:
اینم یه عکس برا اینکه اذهان عمومی اروم بشه:27:منو نمایندتون بدونید :16:
از امشب گمونم دوباره میشه 3 کیلوبایت :2:
سلام داداشنقل قول:
شما بعد از 9 روز ولت کردند:31: . من تقریبا 12 روزه که محدودم و فکر هم نکنم به این زودیا خلاص بشم:5:
شاتل راهزنترین شرکت اینترنتی در دنیا:21: از اون نامردای بی همه چیز
دیگه همین رو کم داشتیم کارمندای شاتل هم محدود بشن (شوخی) !!!!!!!!! :18:نقل قول:
آقا منم یه 5 ماهی هست از شاتل سرویس میگیرم این سری که از محدودیت دراومدم(چون دوباره تمدید کردم) مواظب بودم زیاد دانلود نکنم که یه وقت نرم تو تحریم ولی باز فرقی نکرد تو 10 روز 5 گیگ دان کردم ولی باز محدودم کردن نامردا زنگ زدم میگم چرا؟؟؟!!!میگه کاربرا زیادن واسه خاطره اینه ما که جلوشو نگرفتیم؟؟!!!!!!!!!!!:27:
دوهفته پیش یه ترفند یاد گرفتم یه شبه 4 گیگ دانلود کردم ولی فرداش مثل چی پشیمون شدم 11 روز محدودم کردن:31:
من اصلا راضی نیستم ولی خب کارمو راه میندازه از صبانت که قبلا داشتم خیلی بهتره
کلا اگه هر شب 600 مگ دان کنید اتفاقی نمیافته 1تا3 که کلا سرعت 7KB بیشتر نمیشه سعی کنید 3تا8 دانلود کنید
ولی اینکه جدیدا سرعتو تا250 بردن بالا بد نشده ها بروز کردن و دانلود های کم حجم روزانه که معمولا داریم خیلی حال میده:10:
داداش دمت گرم اینقدر دانلود کن تا پدر شاتل (..........)نقل قول:
من تو ای ن قرارداد 3 ماهه ام تا الان 31 روز محدود شدم ...فقط منتظرم شیرفلکه رو برام باز کنند تا حالی ازشون بگیرم.....
دیگه همین رو کم داشتیم کارمندای شاتل هم بیان پست بزنند و بار علمی تایپیک رو ببرند بالا:21:[/QUOTE]
شما چرا اینجوری حرف میزنی؟
اگه پست قبلی من 2 صفحه پیشو ببینید میبینید که گفتم اگه منو محدود نکنن
متاسفم واستون
نقل قول:
بار علمی تایپیک رو بردن بالا مگه حرف بدیه!!:18:
شما نمیخواد برای من متاسف باشی . برای همون شرکت به اصطلاح محترمت متاسف باش که کارمندش هم به قول خودش ممکنه محدود بشه
این شرکت چه خیری به ملت رسونده که ازش طرفداری هم بشه با اون محدودیت مسخرش
یکم از پشتیبانیتون یاد بگیر که خیلی خونسرد و بیخیالند و انگار داری با دیوار صحبت میکنی جواب میده انگار توی بهشت نشسته
دوست عزیز از کدوم مرکز اصفهان هست شما که سرعتت مثل من افتضاحه؟نقل قول:
اگه سرعت دان اکو ۱۲۸ تبریز بشه ۲ مگ من همین فردا اینو ول میکنم و شاتل میگیرم
چون اینجا هیچ گونه محدودیتی در کار نیست
اگه بشه چی میشه رفتم تو کفففففففففففففففففففف
من تنها دانلود های پر سرعتی که داشم تو صبانت بود که سرعتم ۲۴۰ بود و هر شب حدود ۳٫۵ گیگ دان میکردم بعد اون شد ۲ و الان هم شده ۱٫۵ چون شرکتها رو یکی یکی عوض کردم