ازخود سامانه هم بامن تماس گرفتند و گفتند مشکل پهنای بانده وباید زمان بدید تا حل بشهنقل قول:
عملا کاری نکردند:n03:
Printable View
ازخود سامانه هم بامن تماس گرفتند و گفتند مشکل پهنای بانده وباید زمان بدید تا حل بشهنقل قول:
عملا کاری نکردند:n03:
دوستان اینکه از یک شرکت با راه های نا صحیح، روزهای مجانی یا حتی ترافیک مجانی دریافت کنید حتما میدونید که درست نیست.به قول شما اونها حق شما رو میخورند و راهی هم برای بدست اوردنش نیست ( حتی با عصبانی کردن خودتون ) اما این توجیهی نیست که مثل طرف مقابلتون به کار ناصحیح بپردازین چون اونوقت شما هم مثل اونها هستید و نمیتونید خودتون رو از اونها جدا بدونید.اینکه هدفتون هم این قرار بدید که واقعا .....
من هم این اینترنت، بسیار در بازی های انلاین اذیتم کرده حتی از شما دوستانی که دانلود میکنید هم بیشتر . چون داخل گیم انلاین حس مسولیت پذیری شما زیر سوال میره و به عنوان فردی که همیشه مشکل داره و وقت هم بازیهاتون رو میگیرید ، شناخته میشید(مخصوصا اگر با خارجی ها بازی کنید-کسانی که twitch stream میدن و باز هم لگ ندارند) . بماند استرسی که به خود شما وارد میشه . اما من با ناراحتی و عصبانی کردن خودم به هیچ جا نمیرسم و با استفاده ازروش های نا صحیح هم دیگه نمیتونم ادعای حق خودم رو کنم
پ.ن : البته این رو بگم چند ماهی هست که از نظر پینگ و مسیر ها حاقل برای من خیلی خوب بوه و کمتر استرس در بازی دارم : )
موفق باشید
کسی از شکایت به نتیجه ای نرسیده .اگر هم کسی بعد از شکایت سرعتش خوب شده فقط به علت همزمانی تصادفی شکایتش با حل مشکل پهنای باند در منطقه ش بوده
شما کدوم استان هستی؟ بگو تا بگم میانگین سرعت دانلود در استان شما چقدر هستنقل قول:
روش نا صحیح اینه که شما بیش از حد مشتری بندازی رو یک پورت... روش ناصحیح اینه که سرعت کسی که 2 مگ هست بیاد رو 10 کیلوبایت... روش ناصحیح اینه که هر کس شکایت کرد بهش بگن یا برو یا خفه شو×! بله عزیز...نقل قول:
این روش کاملا سالم ... و از شیر مادر هم حلال تره.. وقتی خودش میاد تنظیم میکنه هر کس خواست ثبت نام کنه ( حتی از شاتل) و مسابقه ای میزاره دیگه تقصیر ما نیست که دوست داریم ازش استفاده کنیم... خوشا بحال اونایی که استفاده کردن .....
از نظر پارس حق یک ماه خورده شده من که سرعت سرویس 2 مگم زیر 50 کیلوبایت هم بود ... کلا تشخیص داد 1 گیگ بهم بدن کافیمه...
.
فرید کاکونقل قول:
ازخود سامانه هم بامن تماس گرفتند و گفتند مشکل پهنای بانده وباید زمان بدید تا حل بشه
عملا کاری نکردند
راست میگن خوب! بهش باید وقت بدی مثل زن حامله... ماکروفر که نیست.. نهایت 10 ماه یک سال ایشالا بیشتر طول نمیکشه....
از نظر اینا ملت اصلا کاری با اینترنت ندارن و فقط کاربراشون وبگردی میکنن! به همه پیشنهاد میده اقا بیا 256 بردار
3 تا روش ناصحیح نا صحیح پشت هم اضافه کردید تا بگین حرفتون درسته ؟ روش نادرست هرچقدر هم بهش ابرنگ بزنی هنوز تیره و کبوده . روش نادرست همیشه نادرست هست چه بخواد مشکلات باگ یک isp باشه و حتی به اسم قانونی بهتون بدند.شما هستید که باید تصمیم بگیرید . خوش به حال کسانی که استفاده نکردند...نقل قول:
p.s : اضافه کنم که چیزی که شما میگید درسته . شرکت های اینترنت در ایران اونهایی که در دسترسم بوده خیلی به ناحق دزدی کردند و قبول دارم اما حرف چیز دیگری بود
نقل قول:
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 شما روی چنده؟
من مسیر xcr2 فرانسه و فرانکو رو برای گیم انتخاب میکنم .و با مسیر فرانسه پینگ من در 4.2.2.3 151 و در 8.8.8.8 139 هست و فرانکو تنها 8.8.8.8 رو چک میکنم که حدود 121 تا 130 هست .اما چیزی که مهمه داخل بازی و world ms شماست که اون هم متغیره .نقل قول:
P.s : مهم تر از اون تایم و اوت فریزه .بیشتر گیمر های ایرانی پینگشون 300 هم باشه اما تایم اوت نداشته باشند به راحتی have fun دارند
اونا از ما دزدی میکنن ما هم در حد خیلی خیلی کمتر تلافی میکنیمنقل قول:
به نظرم که کاملا درسته و مشکلی نداره :n01:
نمیخوام این موضوع رو زیاد تر ادامه بدم اما حرف من و منظورم کاملا معلوم بود.من خودم رو میگم که نیازی به اینکار برای گرفتن حقم ندارم حتی اگر هم ندند اینکار رو انجام نمیدم (از هر زوایه به یک شکل دیده میشه ) حداقل خوشحالم که کار خطایی حتی به قول شما بسیار کوچیک انجام ندادم چون من مثل اونها نیستم و نخواهم بود.نقل قول:
پ.ن : به کسی هم توهین نمیکنم حتی کسانی که اینکار رو کردند .