الان 9 شبه که محدود هستم نمیدونم تا چند قرن قراره محدودم کنن اگر حصر خانگیمون بکنن راضی تر هستم تا محدودمون کنن......
Printable View
الان 9 شبه که محدود هستم نمیدونم تا چند قرن قراره محدودم کنن اگر حصر خانگیمون بکنن راضی تر هستم تا محدودمون کنن......
سلام. من حدود دو سال از شاتل استفاده می کنم و می دانم که هر از چند گاهی سرعت را زیاد و بعد کم می کنند.حدود یک هفته بود که سرعتم از 17 کیلو بالاتر نمی رفت.چند روز دیگر دوره ام تمام می شود اما با کمال تعجب می بینم سرعتم بالاتر از 256 کیلوبایت! شده.فکر کنم برای اینکه اشتراکمان را قطع نکنیم و باز هم ترافیک بخریم و دوره مان را تمدید کنیم این کار را می کنند. واقعا کار کثیفی است. کلی به آدم فشار می آورند و بارها محدودمان می کنند.می گویند کمتر مصرف کنید تا باز هم بتوانید استفاده کنید!من به نوبه ی خودم اصلا راضی نیستم.
خیلی وقته که اینجوریه من هم خیلی وقت پیش دچار این مشکل شده وی پی ان بزن درست میشه البته اون رو هم هر 30 ثانیه قطع میکنن و باید بذاری دایم در حال وصل شدن باشه بهترین راه گرفتن اینترنت از یک شرکت دیگه استنقل قول:
اینا تا حالا نصف کاربراشون رو از دست دادن . اما هنوز هم سرعتاشون درست نشده و بدتر هم شده. من می گم اون پشتا توی مدیریت یه خبرایی هست . فکر کنم می خان شرکت رو جمع کنن . یا اینکه کلا اونجوری هستن . و گر نه شاتل با این همه بدنامی که به وجود اورده دیگه هیچوقت نمی تونه ادامه بده !! مگه اینکه روی آدم های چل و اسکیزوفرنی سرمایه گذاری کنه !!!!
عزیز من شاتل نصف کابراشو از دست داده !!!!!!!!!فکر می کنی دانلودرهایی مثل ما چند درصد از شاتل رو تشکیل میدن من خودم از بین 30-40 نفر از دوست ها و فامیلامون که شاتل دارن فقط 2-3 نفر از دانلود شبانه استفاده می کنیم و اون دوتا دیگه هم بازم نصف و نیمه هرچند شب یه چند مگ دانلود کنند و من فقط هستم که شیره اینترنتشون رو می کشیدم برا همین شاتل می خواد این تعداد محدود دانلودر های حرفه ای رو از شاتل بندازه بیرون تا از پهنای باندش برا تحت پوشش قرار دادن کاربرای بیشتری استفاده کنه و متاسفانه این کلکشون که سرعت روزانه رو تو اکثر نقاط بردن رو 2 مگ گرفته و کاربرای اماتور که اکثرن افراد متاهل و کارمندن و حوصله شب بیدار موندن رو ندارن سازیر کرده به سمت شاتل
شاتلو که ولش کن به ذلت خدا رفته خدا نیامرز
آقا یه چیز عجیبو الان حدود 2 هفته ست که من تو حال فروم گردی نیستم و فکر کنم تو کل این 2 هفته این دومین پستمه، الان دو 3 روزه تعداد پست هام از 1342 شده 1871 !!!
فکر نمی کنم 429 تا پست پاک شده داشته باشم که بگیم شمار اونارو اضافه کردن !
و یه چیز دیگه، باز تو همین 2 هفته هر وقت این فروم، حالا هر کدوم از تاپیک هارو باز می کنم، صفحه ی اول باز می شه اما دیگه هیچ کاری نمی شه کرد. نه می شه تشکر زد نه نقل قول نه دیدن پروفایل نه صفحه ی بعدی باز می شه. یعنی کلا هیچی مگر اینکه و پ ن بزنم. نمی دونم این مشکل هم از مرحوم خدا نیامرز شاتله یا از طرف خود سایته یا فقط من این مشکل رو دارم !
از شاتل کسی سرویس نگیره !
شاتل بدترین ارائه دهنده ی خدمات اینترنت در ایران .
فکر نکنم از سایت باشه البته بعضی شبها به علت بک اپ گرفتن نمیشه رفت تو سایت یا خیلی طول میکشه ولی از سایت نیستنقل قول:
عزیز من شاتل نصف کابراشو از دست داده !!!!!!!!!فکر می کنی دانلودرهایی مثل ما چند درصد از شاتل رو تشکیل میدن من خودم از بین 30-40 نفر از دوست ها و فامیلامون که شاتل دارن فقط 2-3 نفر از دانلود شبانه استفاده می کنیم و اون دوتا دیگه هم بازم نصف و نیمه هرچند شب یه چند مگ دانلود کنند و من فقط هستم که شیره اینترنتشون رو می کشیدم برا همین شاتل می خواد این تعداد محدود دانلودر های حرفه ای رو از شاتل بندازه بیرون تا از پهنای باندش برا تحت پوشش قرار دادن کاربرای بیشتری استفاده کنه و متاسفانه این کلکشون که سرعت روزانه رو تو اکثر نقاط بردن رو 2 مگ گرفته و کاربرای اماتور که اکثرن افراد متاهل و کارمندن و حوصله شب بیدار موندن رو ندارن سازیر کرده به سمت شاتل
وای چه باحال من به این یکی فکر نکرده بودم دمشون گرم چه فکری :31: ولی من بدبخت چی من که شبا دانلود ندارم اونقدر :41:
دوستان باور کنید چون کارمند شاتل هستم طرفداری نمی کنم
خودتون قضاوت کنید
پینگ الان من که متاسفانه بالا اومده
از 4.2.2.4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود وقتی خلوته
اینم سرعت دانلود در حالت عادی
در ضمن اینا از سرور های نیهن دانلود هست و از سرور های قویتر مثل rs و media fire تست نکردم هنوز