195 شکایت کردم زنگ زده میگه استان فارس پهنای باند کم داره :| (زر بیخود زده:n02:)
به هر حال من تا 20 روز دیگه مهاجرت میکنم یه جای دیگه میرم صبانت میگیرم :|
گفت وقتی هم خاستی بری خسارتشو حساب میکنیم
Printable View
195 شکایت کردم زنگ زده میگه استان فارس پهنای باند کم داره :| (زر بیخود زده:n02:)
سلام
این مسابقه هایی که قبلا تو باشگاه مشتریان برگزار شده . هنوز میشه شرکت کرد . لینک مسابقه ها در دسترس هست ؟؟؟
اینترنت 43 ترابیت در ثانیه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SONY XPERIA Z2
زنگ زدم پشتیبانی واسه تخلیه خط میگه باید حضوری بری نمایندگی فروم تخلیه را پر کنی منم گفتم همه شرکت اننترنتی باتماس تلفنی تخلیه می کنند میگه قوانین ما با باقیه شرکت ها فرق داره منم گفتم مگه شما شرکت خارجی هستین:n08: و قصد شما اذیت کردن هست زرتی تلفن را قطع کرد
شرکت های زیادی رفتم از پارس گوه تر توشون نبود
البته واسه دوستم تماس گرفتم
منم بزودی فر میدم
کلا یه مسابقس که دردسترس هم هستنقل قول:
برو تو باشگاه مشتریان همون بالا زده مسابقه
غلط زیادی کردن! همین بچه های اینجا تلفنی این کار رو کردن.... شما هم زیر بار نرو دوباره زنگ بزننقل قول:
جونشون بالا بیاد با این جواباشون! کل جریان منطق رو میبرن زیر سوال!!! یعنی کل استان فارس پهنا کم اورده؟ اونم یهویی؟ اگه اره که خاک تو سرشون که منیج نمیتونن بکنن..نقل قول:
با منم صبح تماس گرفتن گفتن مخابرات منطقه مون پهنای باند کافی نداره. به همه این جوابو تحویل میدن.نقل قول:
شیرازی کاکو؟نقل قول:
نه از رشت هستمنقل قول:
جالبه... ببینین چقدر بیدر و پیکر هست که مشکلاتشون رو فقط یه مخابرات منطقه ربط میدن !!!! یعنی دیگه شورشو هم در اوردن اینانقل قول: