من که حسابی شاتل رو تیغ زدم
شما رو نمیدونم
Printable View
من که حسابی شاتل رو تیغ زدم
شما رو نمیدونم
دوستان همه جا کد های کاربری اینجوری شروع میشه یا مال هر شهری فرق میکنه
مثلا مال من این ۲ تاس
(راستی من هر دو اینارو از قرعه کشی برنده شدم ۱ ماه سرویس رایگان بدون رانژ اکو ۱۲۸ . با نصب رایگان در منزل):31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4011500136
4011500203
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببین چقدر اینجوری پستهام پاک شدن
تازه خیلی هاشونو پاک کردم
تا ادم میاد یه حرف درستی بزنه ذرتی پستش پاک میشه:41::41::31::31:
نقل قول:
نمی دونم چرا هر کی میاد از شاتل تعریف می کنه تعداد پست هاش از تعداد انگشتان دست کمتره و دقیقا همین حرف ها رو میزنه. آدم یاد پشتیبانی های آنلاین این شرکت می افته که همه چیز رو کپی و پیست می کنند! و حرف هاشون از قبل قابل پیش بینیه! و همیشه یه چیز می گن.
در ضمن من که چند ساله تو قم هم خودم هم آشنایانم شاتل داشتن، تازه از ماه پیش سرعتشون رو تو روز 2 مگابیت کردن و قبلا سرعت دانلود از 60 کیلوبایت بر ثانیه بالاتر نمی رفت. البته از چند ماه گذشته سرعت دانلود شبانه در حالت محدود نشدن حدودا 40 کیلوبایت برثانیه هست.
البته اینم بگم که دوره های پیش همیشه محدود می شدم اما این دوره که فعلا نصف اون میگذره، خدا رو شکر تا الان که محدود نشدم با اینکه هر شب هم تماما دانلود می کردم.
شما از کجا سرویس گرفتی؟ اطلاع رسانی کنید که ما هم یک شرکت خوب پیدا کنیم بریم اونجا. البته من خدارو شکر به این شرکت پول رانژه کردن ندادم.نقل قول:
p30world همینه دیگه .:27: می خای بخا نم خای نخا .--------------------------نقل قول:
من با اینکه 7 سال عضو اینجا بودم ببین پستام 100 تاست . فوروم های دیگه 1000 تا :31:
اینجا شما باید ---------------------------:31:
:31::40: دقیقا !!!نقل قول:
من زنگ زدم گفتم سرعت بالاتر میخوام و باید چیکار کنم توضیحاتشو داد گفتم میتونم همین باقیمانده رو تبدیل کنم گفت نه باید دوره تون تموم بشه منم گفتم پس وقتی ترافیکم تموم بشه اقدام میکنم امروز سرعتم ناگهانی رسیده به 200 کیلو بایت در ثانیه !!!!!
من که چون کارشناس نصب شاتل تو شهرمون هستم :31: از شاتل سرویس گرفتم
فعلا که سرعت دانلودم با اکو 128 3گیگ روی 250 هست پینگ هم 200
شبانه هم پایین 150 نمیاد
اگه محدود نکنن که بدبختشون می کنم :31:
یعنی شبی حدود 4 گیگ دانلود می کنی؟:18:نقل قول:
بابا ایول من خودم رو کشتم چند شب پیش رکوردم شد حدود 1.8 گیگ.
من هم سرویس و سرعتم تو روز، دقیقا همینه اما پینگم 270 .
/COLOR]آقا من می خام یه خالی بندی بکنم آخر هر چی خالی بندی که قراره از این به بعد اینجا بشه
من از شاتل سرویس 1 کیلو بیت می گیرم اما شاتل برای من کرده اونو به 99999999999999999999999999999999999999999999999999
سرعت دانلود شبانه من هم 99999999999999999999999999999999999999999999999999 ترابیت بر ثانیه هست
حالا می خام ببینم کسی پیدا میشه روی این خالی بندی بالاتر ببنده یا نه ؟
--------------------
دوستان گرامی از این به بعد شاهد سرازیر شدن کارمندای شاتل به اینجا هستیم . که میگن که خیلی خیلی از شاتل راضی ان . می گید نه ؟ خودتون ببینید ...................
دوستان به نظر شما سرعت دان بالای ارت برام بهتر از این سرویس نیست
البته من اینو فقط برای پینگش گرفتم که الان حدود ۵۰ تا برای خارجی زیاده
من همیشه با لندن و پاریس زیر ۱۳۰ پینگ داشتم
در هر حال چجوریه
البته اونایی که ارت داشتن و سرعتشون زیاد بود بگن