دوستان تشکر 2 امتیاز میخواستم تا 340 که 5 گیگ بگیرم مونده بودم چی کار کنم که این مسابقه رو گفتید
نجاتم دادین حجمم داشت تموم میشد کارتمم پول نداشت خیلی منمون :n02:
Printable View
دوستان تشکر 2 امتیاز میخواستم تا 340 که 5 گیگ بگیرم مونده بودم چی کار کنم که این مسابقه رو گفتید
نجاتم دادین حجمم داشت تموم میشد کارتمم پول نداشت خیلی منمون :n02:
مخابرات استان تهران از اولش هم نامحدود میداد! هنوز هم میده بلهنقل قول:
تا2مگ نامحدود داره شما ماهی 500گیگ هم دانلود کنی سرعتت ثابته و به هیچ وجه محدود نمی شی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعیه زدن !!! گندش درومد .... :n08:
- هرگاه براي باشگاه مشتريان شرکت پارس آنلاین محرز شود كه تراكنش هاي صورت پذيرفته توسط اعضاء كه منجر به امتياز شده است، به صورت صوري و از روش هايي مغاير با روش هاي تعريف شده در كسب و كار و يا هر نوع روش ديگر با هدف شبيه سازي تراكنش ها بوده و هدف از انجام آن صرفاً كسب امتياز بوده است، باشگاه اين اختيار را دارد كه بدون اعلام قبلي از ادامه فعاليت آن دسته از اعضاء در هر مرحله اي كه هستند ممانعت به عمل آورده و با حذف تعهدات و امتيازات اعطايي درخصوص عضويت و يا لغو عضويت ايشان تصميم گيري نمايد. بدین وسیله افراد ياد شده به طور قطع و غيرقابل عدول حق هرگونه ادعا و اعتراضي را نسبت به تصميمات باشگاه مشتريان شرکت پارس آنلاین از خود سلب مينمايند.
- باشگاه مشتريان شرکت پارس آنلاین اين اختيار را دارد تا درخصوص برخورد با اعضايي كه به واسطه استفاده از خدمات شرکت پارس آنلاین، موجبات ضرر و زيان شرکت و يا ساير مشتريان را فراهم نموده اند، به نحو مقتضي تصميم گيري نمايند .
من20 تا کم دارم که بسته5گیگ رو بتونم بخرم
چیکارکنم؟
این قوانینش که از قبل بودنقل قول:
اقا اکانت جدید 123 تا میشه گرفت دیگه درسته؟ یا بیشتر از اونم میشه؟
اگه عرضه داشتن باگهای سیستمشون ورفع می کردن نه اینکه بگن ما هر کاری دوس داریم می کنمی اینم مثل خدمات دهیشونه... :n09:نقل قول:
دوستان من الان اومدم انگار حرکات خفن زدید یکی توضیح بده چطوریه
مثلا اکانت بسازم چطور امتیازم رو به اون یکی اضافه کنم
خودم فهمیدم
فقط یه چیزی این که کد هدیه برا چند تا اکانت جواب میده بیایید کد هامونو با هم عوض کنیم شاید جواب داد ؟