سلام دوستان بهترین DNS برای اینترنت شاتل چیه؟
Printable View
سلام دوستان بهترین DNS برای اینترنت شاتل چیه؟
دوستان یه شکایت که ضرری نداره، به قتل که نمیرسونن شما رو، چه بی تاثیر چه با تاثیر، مرحمت کنید و شکایت تنظیم کنید. اگه جواب بده به نفع ماست، جواب نده هم فوقش جمع آوری میکنیم.
با شکایت فقط کار به جلو نمیره، بهنرین حالت اینکه توی صفحه اینستاگرام و توییر خودشون کامنت بذارید و وزیر ارتباطات رو هم تگ کنید و در پایان هشتک حق الناس رو استفاده کنیدنقل قول:
اینکارارو انجام بدید...
به من زود پیام دادن که ما اجازه داریم برای بهتر شدن کیفیت و .... با اجازه و طبق قانون قیمت رو بردیم بالا.. اما بعد از جواب دادن به من زود کامنتها رو پاک کردن.. پس بهتره اینکارو انجام داد.. همه اینکار رو بکنید کلا ۳ دقیقه زمان میبره..
شاتل کلا لیست سرویسای نقره ای که 50 درصد کشیده بود روش رو از سایت برداشته و الان فقط برنزی ها موجوده! به نظرم اعتراضامون جواب داد! ببینیم با چه قیمتی دوباره آپلود میکنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید نیست! :biggrin:
نقره ای برای همیشه حذف شدنقل قول:
منتظر برگشت نباش...
Sent from my K00R using Tapatalk
نقل قول:
اینو منم دیدم، ولی تو بخش سفارش انلاین میری سفارش بدی بسته های نقره ای موجوده...
نقل قول:
مثل اینکه فهمیدن چه گندی زدن فعلا لیست سیلور رو حذف کردن تا درستش کنن. چون عمرا براش صرف نمیکنه بیاد سرویس با حجم کم بده دسته مشتری... باید حجم بیشتر بفروشه و قانون هم میگه شما باید اون سرویس رو بفروش بذاری چون مورد تایید سازمان هست.. البته گرون فروشی رو داره ریز انجام میده.!! توی فروش بسته ترافیکی و...
سوالی که هست اینه که با بیشتر شدن مشتری که بخاطر داستان کرونا و اینترنتی شدن مدارس و کارها اتفاق افتاده، اینا درامد بیشتری قطعا دارن.
چرا قیمت ها رو افزایش میدن ؟ کاسبی اینا که مثل قیمت ماست نیست که بگن خب غذای دام گرون شده و توی این مسیر تولید بگیر تا بخواد برسه دست مصرف کننده قیمت افزوده شده.
اینا که پهای باند رو به همون قیمت سابق دارن خریداری میکنن ( احتمالن )، پس ایا فقط "چون همه کاسبی ها تو کشور دارن گرون میکنن ما هم گرون کنیم" دلیل شون هست ؟
الان از بخش فروش پرسیدم، گفت بروزرسانی تو مای شاتل انجام شده و تو سایت هم بزودی گذاشته میشه!
مثل اینکه نمیخوان کوتاه بیان
104 تومن 8 مگ 1 ماهه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
عجله نکنید.. باید دید تا فردا چی میشه اما حتما در پیج اینستاگرام و توییتر به خودشون و وزیر کامنت و تگ کنید..
حرف خود وزیر هم دقيقاً همینه تو یکی از مصاحبه هاش گفت که چون isp ها درآمدشون زیاد شده حق گرون کردن سرویساشون رو ندارننقل قول:
همون سرعت و همون حجم قیمت 50 درصد رفته روش... کیفیتم قربونش برم.
برگردوندن حالت قبل تمدید میکنم نه جمع آوری... کوتاه نیاید.. ایرانسل و همراه ازینا گنده تر بودند
در ضمن وزیر بارها گفته در سه سال گذشته هیج افزایش هزینه ای در اینترنت فروخته شده به شرکت ها از زیرساخت اعمال نشده
دیگه آب قطعه نمیدونن چیکارر کنن :biggrin:
دیگه زیادم شخمی بازی دربیارن چیزی زیاده شرکته :blink:
مخابراتم گزینه بدی نیست اگه محدوده تون نتش پایداره 16مگ و 80ت میده 183گیگ ماهانه (برای کسایی مثل من 8مگ شاتل دارن انتخاب قابل تأملیه):worried:
من فقط به خاطر پینگ شاتل اومده بودم (چون آسیاتک داشتم پینگ خوبی نمیداد حتی با سرویس گیم - حالا بماند که فعالسازی سرویس گیم توی خود سامانه همیشه برام دردسر داشت و باید زنگ میزدم پشتیبانی و آسیاتک هم روی حالت fastpath فقط روی 1 مگابیت میبست)
الان که اینجوری شده تا تموم شدن سرویسم کمی مونده..... تموم شد میرم آسیاتک
عجب زرنگی هستش شاتل ،دیده همه واسه قیمت به سایت 195 شکایت کردند، گرفته سرویسای نقره ای و از سایت حذف کرده و سرویسای برنزی کم حجم و قرار داده که بگه آره من سرویس 16 مگو دارم می دم ماهی 80 تومن و همون قیمت مصوب،عجب زرنگایی هستند:puke::puke::puke:
کار بسیار خوبی میکنند , توی زومیت خبرشو کار کردند که رگلاتوری به همه شرکت ها اجازه افزایش قیمت ها رو داده , کاربرای شاتل حقشونهنقل قول:
خودشنو زرنگ میدونند , اره ما شکایت میکنیم , شاتل میگه ببخشید , اینجا ایرانه , حتی نمی خوان واسه یه ماهم شده این شرکتو تحریم کنند , بعد انتظار دارن این شرکت بهشون احترام بزاره
خوب مگه فقط این شرکته اخه !!!! برید از یجا دیگه سرویس بگیرید , همشون جشنواره دارن , از قیمت های قبلی شاتل هم ارزونتر میافته , وقتی شاتل ادم شد برگردید , فقط یه راه دارید , اگه این شرکت کاربرا ریزش کردن ادم میشه
البته منم ازش شکایت کردم , ولی نه واسه قیمت ها , جمع اوری بیش از 24 ساعت طول کشید واسه اون
منم بعد از پایان دورم چند روز دیگه جمع آوری می زنم ، جالب اینجاس زومیت داره از کار شاتل حمایت می کنه ، یعتی شاتل با افزایش 30 درصدی قیمت کار قانونی انجام داده ، تلفن محل کارمم از شاتل دیروز درخواست جمع آوری دادیم،اونم باید واسه جمع آوری امروز شکایت بزنم،شاتل گفت 7 روز کاری زمان می بره :puke::puke:نقل قول:
چطوری حساب کردید که 30 درصد شده؟ 50درصد افزایش دادننقل قول:
برای تخلیه وقتی درخواست بدیم همون روز اینترنت رو قطع میکنن و بعد چند روز تخلیه میکنن؟ یا تا زمانی که تخلیه انجام نشد اینترنت وصل هست؟
اگه حالت اوله دقیقا روز آخر اشتراک درخواست تخلیه بدم
درخواست تخلیه بدید همون روز قطع می کنن ، شما روز آخرت سرویست درخواست جمع آوری بده ، پشت سرشم یک شکایت عدم جمع آوری تو 195 ثبت کننقل قول:
رگلاتوری کجا گفته اینترنت ثابت adsl افزایش قیمت داشته؟!!!
ناگفته نماند طرح نقرهای از سیستم حذف نشده و مشترکان شاتل میتوانند بستههای اینترنت ثابت را با پرداخت هزینهی جدید فعال کنند. شرکت شاتل و سازمان تنظیم مقررات در پاسخ به پرسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دربارهی افزایش قیمتها اظهار بیاطلاعی کردند. بااینحال، گفتوگوی زومیت با کارشناس پشتیبان تلفنی شرکت شاتل حاکی از آن بود که رگولاتوری مجوز افزایش ۳۰ درصدی قیمت اینترنت ثابت را برای تمام شرکتها صادر کرده است. باتوجهبه افزایش قیمت سرویس نقرهای شاتل و بررسی زومیت، بهنظر میرسد هزینهی اینترنت ثابت بهصورت چراغخاموش افزایش یافته است.
هزینه اینرتنت ثابت بر مبنای سرعت هستش و هیچ شرکتی حق گرفتن هزینه بیشتر از قیمتها رو ندارد. دقت کنید مقدار حجم هیچ تاثیری تو این نرخ نداره. مثلا یک شرکت 16 مگ با حجم 1 گیگابایت رو میده 80 هزار تومن یک شرکت دیگه با حجم هزار گیگابایت رو میده 80 هزار تومن ولی هیچ شرکتی حق نداره 16 مگ با هر حجمی چه 1 گیگ چه چند هزار گیگ رو بده 81 هزار تومن. شاتل تخلف کرده با توجه به یک کاربر که نوشته بود سرویس 16 مگ از 100هزار تومن به 150 هزار افزایش یافته. حتی اون 100 هزار تومن هم گرون فروشی بوده!!! اما کاربر ناآگاه باز پول میریخته تو شکم این شرکت. هرکس هم با توجه به جدول بالا هزینه بیشتری پرداخت کرده حتما شکایت بزنه هم پول شما رو برمیگردونن و هم شرکت شاتل جریمه میشه به هیچ عنوان کوتاه نیایید.
دوستان یک لطفی بکنید در حق خودتون و در حق کل کاربرای شرکت های دیگه
برای جمع آوری درخواست بدین
اصلا نترسید که ممکنه چند روز بدون اینترنت باشید
یک ماه هم طول بکشه ارزشش رو داره
ضمن اینکه تخلیه بیشتر از دو سه روز طول نمیکشه
برای اینکه تخلیه زوتر انجام بشه هم یک شکایت بزنید با یک متن چرتو پرت (کار سختی نیست)
شاتل هم واسه همین سرویسای نقره ای و از سایتش برداشته و سرویسای نقره ای و گذاشته که بگه من 16 مگ و دارم می دم 80 هزار تومن ، به نظرم شکایت به جایی نمی رسهنقل قول:
دوست عزیز چیزی که شما میگی رو همه شرکتا انجام دادن رگولاتوری که کور نیست! برا همش مجوز داده!نقل قول:
اون قیمتی که شما میگی مصوبه ی قدیمه که هنوز رعایت میشه اما به عنوان طرح برنزی!
شرکت ها طبق قانون sla 98 درصد باید رعایت کنن اما با 99 درصد کردنش، پینگ پایین تر یا هر خدمت ولو اسمی کوچیک میتونن از حالت عادی درش بیارن و قیمتو عوض کنن که همشون اسمشو گذاشتن نقره ای
چطور باید درخواست جمع آوری زد؟
از تو خود سایت مای شاتل میشه یا باید با پشتیبانی تماس بگیریم؟
من از توی سایت درخواست دادم اصلا رسیدگی نکردن ولی با پشتیبانی تماس گرفتم بعد 48ساعت جمع آوری کردن...نقل قول:
Sent from my K00R using Tapatalk
از کدوم قسمت؟نقل قول:
من نمیتونم پیدا کنم
دوستان عزیز وقتی یکی از این شرکتا گرون میکنه ، به تدریج بقیشون هم گرون میکنن.
اصلا اینا با هم تصمیم میگیرن. جلسه میزارن قیمت و چقدر ببرن بالا ، بعد یکی یکی ظرف یکی دو ماه همشون قیمتا رو میبرن بالا. همیشه هم شاتل اولین شرکتیه که گرون میونه بعدم طبق توافقشون به نوبت شروع میکنن گرون کردن.
الان قیمت سرویس من ۵۰ درصد گرون شده ، اون شرکتای دیگه هم قطعا حداقل ۳۰ درصد گرون میکنن.
اینترنت همراه هم که خیلی گرونه.
دیگه اینترنت هم به ارزوهای ایرانیا اضافه شد.
کره شمالی الگوی بی بدیلی برای مسئولین این کشوره.
شاتل همیشه ادعای کیفیت داره وگرنه مطمئنا شرکت های دیگه گرون هم بکنن در کناز سرویس های قیمت استاندارد تنظیم مقرارات در این حد فکر نمیکنم گرون کنن که بیان تعرفه های احمقانشونو مخفی کنن !نقل قول:
اما اكنون براي حفظ كيفيت سرويسها و خدمات خود ناگزير از تغيير قيمت برخي از سرويسهاي شاتل شدهايم. البته يادآوري ميكنيم كه اين افزايش قيمت تنها براي يك دسته از سرويسها (Fair Silver) و در محدودهي قوانين مصوب سازمان تنظيم مقررات اتفاق افتاده است و ساير سرويسهاي اينترنت ثابت شاتل از جمله، سرويسهاي برنزي همچنان بدون تغيير قيمت ارايه ميشوند.
بعد از حذف شاتل لند عملا سرویس نقره ایش شاید برای افراد مبتدی جذاب باشه که بحث پشتیبانی و مطرح میکنن(اونم در سطح کابل و تو کدوم سوراخ وارد کنم و مودم و چطوری ریستارت کنم و...) وگرنه سرعت و قطعی هروقت مطرح میشه بحثهای تکراری آپدیت نرم افزار و سراسری بودن و نویز خط و کیفیت پایین زیر ساخت مخابراتی و فاصله مخابراتی جوابشونه :blink:
سرویس نقرهای گیممود هم داره
سرویس گیم شاتل بهتر از آسیاتکه برای من
سلام
پارسال یه مدت بود اینترنت مشکل داشت و شاتل اعلام کرد می تونید در خواست SLA بدید
کسی درخواست دارد؟ نتیجه ای هم داشت؟
برای من که حتی درخواست هم نیست!
نگاه کن سر این دیال اپ در قرن 21 چقدر ایرانی جمع شدند و دعوا.
آقا ول کن این ذغال آپ مسی رو :laughing:
البته بعضی ها هم انصافا از لحاظ مالی در مضیقه هستند و حق دارند. :sad:
جایگزین شما چیه ؟ ماهی 150 گیگ 200 گیگ 4G چقد آب میخوره ؟نقل قول:
دوست عزیز بحث 30 تومن 40 تومن نیست. بحث اینه اون 8مگ 62 تومن هم نمیارزید چ برسه به 100 تومن
اتفاقا همینه عزیز دوستان و ایرانیان همیشه سر یک چیز بی ارزش که واقعا نمی ارزه آب و تاب میدند.نقل قول:
شما میگی نمی ارزه پس اصلا نباید حرفش باشه. یعنی باید با این شرکت درجا خداحافظی کرد و تمام. نکه منت کشید و دوباره مشترک بشی و تکرار التکرار.
نقل قول:
خوب دیال اپ با ای دی اس ال خیلی فرق داره
مثل 3G با 4G ایرانسل
ایرانسل هم مشکلات زیادی داره
منطقه ما ایرانسل 90 مگ سرعت میده ولی فقط سرعت ملاک کیفیت نیست تازه اونم ناپایدار هست
پینگ و سرعت تک کانکشن جالبی هم نداره
گرونی بسته ها و گرونی مودم های بی کیفیت هم به کنار
با جمع بندی اینها من خودم ADSL رو انتخاب میکنم (هم از نظر کیفیت و قیمت)
ظاهرا پیش فاکتورها هم به روز شده و با نرخ جدید تغییرات روشون اعمال شده
وضعیت من که مشخصه اگه قرار باشیه برای ۸ مگ با این کیفیت بد ۱۰۰ تومن بدم می رم zitel
۱۵۰ تومن میدم ولی محدودی حجم ندارم سرعتش بهتر وضع الان میشه
البته اینترنت بی سیم درسته بعضی جاها سرعت بهتری داره ولی به دلیل تداخل امواج ثبات سیستمهای باسیم رو ندارهنقل قول:
شاتل قیمتهارو درست کرد:biggrin::biggrin::biggrin: