آقا رضا پوشش تهران اصلا جالب نیست! چه جوری ناظر اینو گفته؟ و اینکه شما گفتی تا آخر خرداد شمال تهران زیر پوشش میره هنوز که نشده.. آیا قرار نیست 100% آنتن های تهران تجهیز بشن؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Printable View
آقا رضا پوشش تهران اصلا جالب نیست! چه جوری ناظر اینو گفته؟ و اینکه شما گفتی تا آخر خرداد شمال تهران زیر پوشش میره هنوز که نشده.. آیا قرار نیست 100% آنتن های تهران تجهیز بشن؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
جدا از قیمتنقل قول:
از زمانی که ایرانسل نسل 3 ارائه داده چندین بار در بسته های اینترنت خود تغییر داده
و برای تمامی کاربران چه کسانی که از اینترنت استفاده زیاد دارن و چه کسانی که استفاده کم دارن بسته ارائه داده
بسته های ترکیبی + بسته اینترنت در کوتاه مدت و بلند مدت
اینقدر تنوع بسته داره که باید وقت گذاشت و انتخاب کرد
حتی ایرانسل به زمان استفاده کاربران هم اهمیت داده
با بسته های جدید بازه های زمانی متنوع تری ارائه داده
جدا از نکات منفی و مثبت این شرکت
از نظر من حداقل تو تنوع بسته وضعیت بهتری نسبت به اپراتور های دیگه داره
رایتل و همراه اول که اصلا همچین نکات مثبتی رو ندارند
شاید به همین دلیل باشه که تاپیک ایرانسل بسیار شلوغ تر از تاپیک های رایتل و همراه اول باشه
حداقل از تاپیک میشه گفت ایرانسل بیشتر ایده داره
نظر شخصی بود شاید هم اشتباه باشه
اقا رضا سلام؛خستهدنباسی؛
ایرانسل نمی خوهد یه فکری برای 3g در اردکان یزد بکنه؛؟؟؟سرعت تری جی رو اگه بگم کف می کنید؛یک دهم کیلو بیت بر ثانیه با پینگ ده هزار ؛
از طلا گشتن پشیمان گشته ایم؛مرحمت فرموده ما را مس کنید
سلام استادنقل قول:
همون 86 هکتار کارمند--ااحسان همون ورا اصلا 3 جی نیست در صورتی که خیابون فردوسی که فاصله کمی هم با این قسمت داره 3 جی هست
من مخالف این همه تغییر هستمنقل قول:
آدم تا میاد خودش با یک بسته وفق بده سریع عوض میشه
مثل برداشتن نامحدود شبانه من رفتم سیم کارت 4G گرفتم و کارای دیگه تا اومدم استفاده کنم برداشت
تنوع خوبه ولی زیادیش هم دیگه باعث سردرگمی کاربر میشه
سلام فوریه جواب بدی اگر میدونید
یک اس امده ازایرانس یعنی شماره نداره زده ایرانس
شما 1گیگابایت اینترنت رایگان دریافت کردید 7روره از امروز تا نمیه شب 29 خرداد
حال چطوری هست بدون هیچ کدی چیزی
یک اس دیگه بعدش امد از 37371گیگابابت به شما تعلق گرفت
میترم بزنم دیتا روشن شه شارژپولی گوشیم بره به فنا 1600تومان تو گوشیم شارز دارم
برو از حساب اینترنتی چک کن ببین برات دیتا زده یا نهنقل قول:
اصلا این سیم کارت تابحال اینترنت نداشته و هیچ زمان اینترنتش رو فعال نکردم که بخواهم چک کنمنقل قول:
چطوری اینترنتی چک کنم منظور شما همون سایت ایرانسل هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل 2 همراه اوله و خودش مرکز چند سایت دیگس که احتمالا 1-2 تاشونم 3G هستشنقل قول:
آقا رضا اون مشکل آنتن دهی رو گفته بودم از پل جانبازان تا کوچه نوبهار اصلا تحت پوشش نسل سه همراه اول نیست رو پیگیری کردید
بسته های حجیم مثلا 50 گیگ 6ماهه رو بخرم میشه مثلا تو یه 2 ماه همشو مصرف کرد؟ یا محدودیت داره؟مثلاهر ماه 20 گیگ؟
آقا رضا تهران کیلومتر 14 جاده مخصوص حوالی بلوار ایرانخودرو 3g مرتب قطع میشه این چند روز وقتی هم که وصله سرعت خیلی پایینه. میشه پیگیری کنید قضیه چیه؟ ممنون
با *141*10 #نقل قول:
چک کن
سلام دوستان، من مودم e5776 هواوی گرفتم. همه چیز کار میکنه. فقط نمیدونم چجوری کد ussd بزنم!
از نرم افزار mobile partner که میزنم fail میشه
کسی راهی سراغ داره؟ یا نرم افزاری که بشه باهاش اینکارو کرد؟
در ضمن سیم کارت ایرانسل انداختم روش
اینو میزنه پس اون یک گیگ همش دروغهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا رضا،ممنون میشم جواب منم بدین
نقل قول:
چرا دیگه !!نقل قول:
1 گیگ براتون هدیه داده دیگه !! خودش نوشته
آیا پوشش نسل سه ایرانسل در تهران در همین حد باقی میمونه یا کامل میشه؟الان خیلی از جاها پوشش داخلی و خارجی ندارند به ویژه جنوب شهر. اگر کسی اطلاع داره پاسخ بده.
اگر همه حجم بسته فعال باشه می تونی همشو یه روزه هم استفاده کنی.30 گیگ سه ماهش رو که من دارم همش فعاله البته قبلا یادمه مثلا 100 گیگ یکسالش هر 4ماه 34 گیگ بود شما دقیقا ببین کدوم بسته رو می خواهی بپرسنقل قول:
اینم چک کننقل قول:
mdma: a mobile data monitoring application
من روی موبایل پارتنر راحت ussd می زنم توی قسمت ستینگ هست
حتما توی حالت نسل دو و سه کد بزن شاید توی حالت 4 جی کد زدی. بعضی از ورژن ها توی صفحه خودم مودم هم ussd داری
ورژن 23 موبایل پارتنر رو من توی picofile آپلود کردم
مودم من E5372t هست و راحت کد می خوره
من 50 گیگ رو خریدم و همش. اضافه شد و میتونی همه رو توی یک روز هم که خواستی تموم کنی...نقل قول:
بسته شبانه گرفتم سرعتش خوب بود بسته روزانه سرعتش کمتره یا فرقی نمیکنه چون روزانه نگرفتم هنوز . بعد کناره پنجره فقط آنتن H یا 3G میاد یعنی همه جای خونه 3G آنتن نمیده فقط EDGE آنتن میده
محتوای مخفی: ...
سرعتش بیشتر بین 180 تا 250 و 350 خیلی کم نهصدو خورده ای هم میاد
4 بامداد
محتوای مخفی: ...
ممنون دوست عزیز، ولی انگار مودم من این قابلیت رو نداره چون توی کنترل پنل اون گزینه ussd نیستنقل قول:
در ضمن رو حالت 3g تست کردم که fail شد
حالا با این نرم افزار هم امتحان میکنم ببینم چی میشه!
این برنامه 64 بیت اش نیست؟نقل قول:
XPERIA Z3
روی 64 بیت هم جواب میده مهم شناختن مودم
آقا رضا علاوه بر اون سوالم راجع به دزفول اینم بی زحمت جواب بدید که محمد شهر کرج بلوار دشت بهشت آیا 4 جی قراره راه اندازی شه یا فعلا برنامه ای نداره ایرانسل
رضا جان این سبزوار چی شد پس 3g رو فعال نکردید چرا
الان حدود 3 ماهه قطع هست
این کد واسه سیم دائمی هم جواب میده؟نقل قول:
یک مسیجی دیروز برای من اومد از 3737
تبریک 1 گیگا بایت اینترنت همراه 7 روزه به شما تعلق گرفت
خواستم بدونم از کجا بفهمم این اینترنت به من تعلق گرفته و کلا جریان چی هست؟
====
بعد بسته یک روزه چی ها هست حجم بالا؟
اون هفت روزه 900 مگ از ساعت 9 شب آیا ارزش داره؟ سرعتش که فرقی نمیکنه؟
ظرفیت شبکه انتقال مخابرات تهران دو برابر شد
خبرنامه دانشجویان ایران: ۳۷۰ پروژه مخابراتی در استان تهران و البرز با سرمایهگذاری بالغ بر دوهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به بهره برداری رسید. به گزارش ایتنا، ۳۷۰ پروژه مخابراتی با حضور استاندار تهران، رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، نمایندگان مجلس و مسئولان پلیس آگاهی تهران صبح امروز دوشنبه در مرکز شهید فرد اسدی تهران به بهرهبرداری رسید. از جمله پروژههای مهم افتتاح شده در این مراسم شبکه زیرساخت مخابراتی (OTN) به عنوان شبکه انتقال درون استانی است که با اجرای این شبکه ظرفیت شبکه انتقال استان تهران و البرز دو برابر شد. این پروژه در قالب ۶۹ طرح با میزان سرمایهگذاری ۵۰۰ هزار میلیون ریال باعث تسهیل انتقال ترافیک ایجاد شده میان بانک پهن موبایل با باند پهن تلفن ثابت میشود. از آنجایی که هر پنج سال یک بار ترافیک ویدئویی ۵ برابر، ترافیک موبایل ۱۳ برابر، ترافیک پردازش ابری ۴ برابر میشود، این پروژه با هدف توسعه شبکه انتقال، هوشمندی در مسیریابی و ظرفیت بالا به بهرهبرداری رسید. با اجرای این پروژه ظرفیت کل شبکه مخابرات تهران و البرز ۴۸۰ گیگابیت در ثانیه رسید و قابلیت ارائه صد گیگابیت سرعت در شبکه IP مخابرات به اپراتورهای ارتباطی محقق شدند. در همین حال ۴۲ پروژه GPON برای توسعه شبکه دسترسی مبتنی بر IP در بستر فیبر نوری و سرمایه ۱۷۳ هزار و ۸۶۵ میلیون ریال و ۱۱۰ پروژه توسعه پورتهای پرسرعت ADSL با سرمایهگذاری ۲۹۱ هزار و ۹۸۰ میلیون ریال به بهرهبرداری رسید. توسعه ۱۰۸ پروژه سوئیچ تلفن ثابت با سرمایهگذاری ۴۹۳ هزار و ۳۵۳ میلیون ریال، ۱۹ پروژه توسعه شبکه فیبر نوری با میزان سرمایهگذاری ۷۷۰ هزار و ۴۷۷ میلیون ریال و ۱۶ پروژه شبکه سوئیچ مبتنی بر IT با سرمایهگذاری ۸۰ هزار میلیون ریال از دیگر پروژههایی است که امروز به بهرهبرداری رسید. همزمان با بهرهبرداری از این پروژه سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان تجاری به ۸ سیستم پشتیبانی عملیات در مخابرات استان تهران و البرز به بهرهبرداری رسید.
سلام. آقای مهندس لطفا وضعیت سرعت ۳G را در منطقه ما هم بررسی بفرمایید. خیلی نوسان سرعت داره و در بهترین حالت به ۱ مگ میرسه ( در ۹۰ درصد مواقع زیر ۵۱۲ کیلوبیت هست ) و پینگ و وبگردی بدی داره . متاسفانه ۳g همراه اول اینجا وضعیت بدتری داره و گزینه ی دیگری هم برای اینترنت ندارم. تهران.جیحون.نرسیده به آزادی.نقل قول:
مرسی.
آقا رضا سلام از وصل شدن 3G فومن و ماسوله خبری دارید ممنون.
ایرانسل بعضی وقتا از این هدیه ها میده! کد *141*10# رو بزن حجم هدیه رو نشون میده. سرعت بسته ها فرق نمیکنه و بستگی به سرعت منظقه شما داره...نقل قول:
پینگش چقد بالاست.مثل همراه اول
یه سوال ایرانسل تایم رایگان م داره؟
نه قبلا داشت الان دیگه نداره.قبلنا از ساعت 2 تا 8 صبح 0.5 ریال بود.روزی که تغییر تعرفه نت داد دیگه برداشته شدنقل قول:
پینگش خوبه اما نباید تو اون ساعت سرعت اینقدر پایین باشهنقل قول:
فکر کنم اشتباه دیدی دوست عزیز. 20 مگ کمه???????نقل قول: