همین الان ساعت 9 و نیم صبح
اینترنت 16 مگ . سرعت دانلود از سرور خارجی بدون وی..ان = 1/92 کیلو بایت :n10::n09:
یه چیزی نزدیک به 2 مگ . عالیه !!! اما حیف که می دونم چند ساعت دیگه زرتی میاد پایین تا 600 کیلو هم میاد !! :n28::n27:
Printable View
همین الان ساعت 9 و نیم صبح
اینترنت 16 مگ . سرعت دانلود از سرور خارجی بدون وی..ان = 1/92 کیلو بایت :n10::n09:
یه چیزی نزدیک به 2 مگ . عالیه !!! اما حیف که می دونم چند ساعت دیگه زرتی میاد پایین تا 600 کیلو هم میاد !! :n28::n27:
تو پنل من هم نبود هر چی گشتم?نقل قول:
فقط برای مشترکین جدید که اولین باره میان های وب قابل رویتنقل قول:
نقل قول:
نه خیر . برای همه قابل رویت هست. ( من سه ساله های وب دارم استفاده می کنم . دو سال 8 مگ داشتم . امسال 6 ماه از هشت مگم مونده بود که یک هفته قبل اون رو کنسل کردم و 16 مگ گرفتم )
این برمی گرده به نابلدی اون کسایی که سایت های وب رو طراحی کردن . دقیقا مثل قضیه پشتیبانی اینترنتیش هست.
باید ده بار صفحه رو رفرش کنی یا از سایت بری برون و بیای ( بعضی وقتا البته ) تا اون قسمت پشتییبانی اینترنتی اون پایین صفحه پیدا بشه . قضیه این بسته های ویژه هم همینه .
شاید برای خیلی ها نیاد ولی درست میشه
بسته تند باد برای تمدید در مراکز خاص عرضه میشه
++++
مشترکین جدید همه مراکز
بفرما جواب پشتیباننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ها پس ببخشید من اشتباه منظورتونو فهمیدم . احتمالا چون پیامای صفحه قبل رو کامل نخوندم . :n40:
فکر کردم بسته 16 مگ جدید و کلا طرح جدید فشفشه ها و بسته های های وب تو پنل کاربری رو می گید .
بازم ببخشید !!
عجیبه واسه من اینه فقطنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ;
واسه منم فقط اینهنقل قول:
فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk
روی توضیحات تکمیلی کلیک کنید تو صفحه جدید سر برگ بسته های ویژه رو انتخاب کنید اونجا به یه شکل دیگه هستنقل قول:
های وب عملا قیمتو که کم نکرده بکه زیاد هم کرده با برداشتن 3 ساعت رایگان حداقل 60 گیگ رو برداشته یعنی حذف 3 ساعت که شبانه رایگان بود
جاش اومده 20 گیگ به فشفشش اضافه کرده با همون قیمت قبل نمیدونم ملتو چی فرض کرده
۱۰ گیگ اضافه کرده. فشفشه های قبلی ۴۰ گیگ ۳۰ روزه بود.نقل قول:
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
سلام این چت روم کجا هستش؟!نقل قول:
آیا پشتیبانی های فنی هم انجام میده؟!
تو صفحه اصلی های وب قسمت شبکه های اجتماعی روبات های وب هستنقل قول:
های وب از بازی پوکمون گوی خودش رونمایی کرد
هر مکان 1 عدد فشفشه 500 مگ 1 روزه :n08:
محل زندگیتون رو مشخص کنید فشفشه 500 مگ 1 روزه بگیرید :n08:
حرکت جدید زدن برامون....
ی مشت گرگن نامردا! قبلا سرویس رو سه روز زودتر تمدید میکردی راحت فشفشه سی روزه رو استفاده میکردی ولی الان نمیشه مجبوری اینو بگیری! :/نقل قول:
من اخر این ماه اگه طبق گفته شون فکری ب حال شبانه کردن میمونم وگرنه از ایرانسل استفاده میکنم سگش شرف داره به این دزدا (البته همشون سر و ته یک کرباسن! )
جالبه زیر همه پستای مدیر عامل های وب توی اینستا یه مشت دست مال کش ریختن فک میکنه همه راضین :/ باید یک برنامه بریزیم به جای صفحه های وب زیر پستای میری شکایت کنیم بالاخره اصلیه اونه شاید یک حرکتی زد! :|
این های وب عجب کاسبی پر سودی برای خودش راه انداخته :n15:
یعنی هر جور حساب کنیم براشون سوده و دارن بارشون رو میبندن :n15:
با توجه به برداشتن شبانه رایگان و بسته ها و سرویسهای مشتری مدارانشون و جدیدا هم نیترو 5 روزه 6000 تومانی :n24:
دوستان این فشفشه های 50 گیگی سی تومن رو اگه امروز فعال کنیم و مثلا ده روز بعد 50 گیگ رو تموم کنیم میتونیم دوباره فشفشه بخریم یا نه مثل قبلا باید تا زمان پایان فشفشه اولی یعنی همون سی روز ، صبر کنیم؟
امروز که همش قطع و وصل شد فکر کنم از بس بیکارن میشینن نت و قطع و وصل میکنن یه کاری کرده باشن
سرعت فاجعست اپارات هم نمیشه دید
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
مگه از سیاست های وب خبر نداری ؟نقل قول:
اگه 50 گیگ رو 1 روزه هم تموم کنی میتونی همون لحظه یکی دیگه بخری شما فقط 33000 تومان را پرداخت کن حله ...
اگرم روز کم آوردی میتونی از نیترو 6000 تومانی 5 روزه استفاده کنی
اینم حرکت جدید البته یادمه قبلا تو سرویس 8 مگم بود . ولی تو سرویس 16 مگ نبود تازه اومده
نقل قول:
سیاست های وب کلا این شده
ارزون که اصلا نکرده اگر هم کرده شبانه رایگان رو در مقابلش برداشته که سود این کار براش چند برابر شده
ولی مساله اصلی چیز دیگه است
شاید ما خوشحال باشیم که سرعتمون بهتر شده و یا می تونیم سرویس با سرعت بالاتر بگیریم . تمام هدف های وب همین بوده که ما این طور فکر کنیم.
سرویس با سرعت بیش تر آورده ولی پینگ و قطعی ها وحشتناک بیش تر شده نسبت به قبل این تعرفه ها.
زرتی بریم رو دانلود و زرتی حجممون تموم بشه و باز بسته فشفشه بخریم. مهم برای های وب اینه که تو فشفشه جدید بخری و هی این کار رو تکرار کنی. براش مهم نیست قطعی داره وصلی داره و یا پینگت بالا پایین میاد !!
خرید اینترنت با سرعت بیشتر یعنی سود بیش تر برای های وب . با توجه به این که قیمت هر گیگش کم تر نشده بلکه بیش تر شده یه بازی کاملا برد برد رو داره انجام میده
باز قطع شد
مودم گیت وی رو 0.0.0.0 نشون میده
سلام دوست عزیز ما که تو سایت ندیدیم این فشفشه رونقل قول:
نکنه برای کاربرهای جدید ثبت نامه؟
سلام
سرویس غیر حجمی 17 گیگ با سرعت 1 مگ های وب رو کسی مصرف کرده؟ پیشنهادش میکنید؟
دقیقا سرویس روی 1 مگ بسته میشه یا سرعت بالاتری میدن؟
این مخصوص کاربران 7 ستاره به بالاست.نقل قول:
شما چند ستاره هستید؟
یک سوال هم داشتم، قبلا تا وقتی که فشفشه ات تمام نشده بود، نمیتوانستی فشفشه ی جدید بخری ولی ظاهرا الان این سیاست عوض شده و همزمان با استفاده از یک فشفشه، میتوانی باز هم فشفشه بخری. درسته؟
نقل قول:
بله درست می فرمایید .
توجه نکرده بودم تا به حال به این مورد.. الان که این چیز رو دیدم نوشتید یه سر زدم به پنل کاربریم . دو ساعت قبل حجمم رو شارژ کردم 10 گیگ خریدم فکر کنم 9 گیگش حداقل مونده ولی می تونم همین الان باز فشفشه بخرم !!
اینم در راستای همون سیاست های وب هست که گفتم . حجم بخر پول بریز تو جیب های وب:n31:
با این وضع گرانی اینترنت و سرعت افتضاح و قطعی های مکرر دلم به حال خودمون و اون پول های بی زبونی که به حساب های وب میریزیم میسوزه :n28:
های وب بعد از اینکه به حسابش پول واریز میکنیم ==> :n19::n20:
حذف گزینه ضریب اشتراک 1 به 8 کاربر در مصرف پهنای باند کاربران
طوفان 30 گیگ سالی 252 تومنه که میشه ماهی 21 تومن.هر ماه 30 گیگ به صورت فشفشه (مصرف نکنی می سوزه) حجم میده سرعتش هم 8 گیگه.اگه با مشکلات های وب آشنایی و می تونی باهاشون کنار بیای بهترین گزینسنقل قول:
یعنی از این به بعد یک هشتم نمیشه؟قیمتا همونن یا گرون تر میشن؟برای قدیمی ها هم اعمال میشه یا فقط برای از الان به بعده؟نقل قول:
متن خبر رو نخواندی مثل اینکهنقل قول:
فلاح جوشقانی افزود: البته این قانون به معنای آن نیست که برای مثال اگر اپراتور به کاربری اینترنت با سرعت ۲ مگابیت بفروشد باید به صورت اختصاصی کل پهنای باند را در اختیارش بگذارد. بلکه این به معنای آن است که اپراتور باید رفتار مشترک را رصد کرده و بر مبنای این رفتار، شبکه را طراحی کند و سرویس دهد.
یعنی هنوز 1 به 8 هست ولی باید بهتر خدمات بدن لول
خوندم ولی واضح نبود.مثلا چه خدمات بهتری؟از این حرفا زیاد هست ولی تا وقتی که یه چیز دقیقا مشخص نباشه چرت و پرته.باید خدمات بهتری بدن و مشتری مدار باشن و اینا که نشد حرف نگفتنشون بهتره.باید دقیقا مشخص باشه که این خدمات و مشتری مداری یعنی چینقل قول:
اینکه های وب بدون هیچ نظرسنجی از کاربران، شبانه رایگان را از همه طرح ها حذف کرد، نشانه میزان اهمیت و احترامی است که برای مصرف کننده قائل است.
وفاداری شما نشان دهنده درستی رفتار های وب در هیچ انگاری نظرات شما کاربران است
های وب با حذف شبانه رایگان و افزودن میزان فشفشه ها، میزان هوشیاری شما برای درک میزان گشادی کلاه را جشن می گیرد.
همش قطع و وصل میشه اصلا نمیشه استفاده کرد یعنی این همه پول به جیب میزنن یه ساعتم وقت نمیزارن این مشکلات برطرف کنن مملکت گل و بلبل همینه دیگه هر کی زرنگه بیشتر میچاپه کسی هم نیست نظارت کنه
نقل قول:
نه والا نمیشناسم
از شاتل میخوام بیام های وب
توی خونه جدید شاتل سرویس نمیده
منم دنبال سرویس حجم بالا هستم
دیدم های وب سرویس با حجم 17 گیگ کاهانه داره
خواستم دونم چجوریاس
خیلی قطع و وصل میشه به پنج دقیقه نمیشه قطع میشه نمیدونم مریضیشون از چه نوعیه