الان فقط های وب این مخابرات گرفتم لامصب اینترنت خوره داشت اصلا یه وعضی خیلی بیخود بود.شبانه نداشت و...نقل قول:
الان های وب دارم 15 گیگ 15 هزار تو محدودیت 5 روز واقعا خوبه دیگه بی خوابی هم به نمیکشی
Printable View
الان فقط های وب این مخابرات گرفتم لامصب اینترنت خوره داشت اصلا یه وعضی خیلی بیخود بود.شبانه نداشت و...نقل قول:
الان های وب دارم 15 گیگ 15 هزار تو محدودیت 5 روز واقعا خوبه دیگه بی خوابی هم به نمیکشی
من مخابراتم داشتم مفت نمیرزه و شبانه تعطیل اصلا ارزش ندارهنقل قول:
مایکروسافت با اون عظمتش با اعتراض کاربراش مجبور شد دکمه استارت به ویندوز برگردونه
حالا این صبانت پاپتی کجای کاره مثل مخابرات به جا های کلفت هم وصل نیست و تنها سرمایه اش ما (منظور پول داخل جیب ما) هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بالاخره باید کوتاه بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه من 1 مگ برنزی نامحدود یک ماهه رو بگیرم
بعد از رد کردن 20 گیگ منصفانه سرعت دانلود میاد روی چند ؟
سرعت شبانه 10 تا 12 کیلوبایت !نقل قول:
دادا من 2 هفته ی سرویس ناحدود دارم از مرز 20 گیگ رد شدم و سرعتم برروی 32 اومد و بعد 2 روز کمتر شد و به 10 الی 20 KB رسید زنگ زدم پشتیبانی مشهد گفتند هر چی از مرز 20 گیگ فراتر میرید سرعتتون پایین تر میاید تا سرویستون غیر قابل استفاده شه فکرک ن تو روم برداشته همین حرفو میزنه منو احمق فرض کرده یا خودش جالبه تو سایت زدن ضریب اشتراک 1 به 8نقل قول:
من امروز عکس و فیلم های لازم را گرفتم برای سازمان تنظیم مقررارت ارسال کردم هر کسی مثل من نا محدود داره ارسال کنه چون به نوعی دور زدن مصوبه 152 قانون تنظیم قررارت است سرویس 256 باید 32 باشد نه 10 KB !
دوستان لطفا همه عضو بشید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعراضتون را ثبت کنید ضمنا تا 3 شنبه هیچ گونه تخلیه ای را نزنید قرار شده در روز سه شنبه تغییری اعمال نکنند همگی مشترکین در خواست تخلیه را انجام دهند .
ضمنا بنده یوزر فیکی نمیباشم خواستید تو کلوب " امیر قیومی " هستم .
نقل قول:
یا .. اینکه داره از خودش درمیاره . زیادهم روش فکر نکرده یکم منطقی تر بنظر بیاد.
کلا دقت کرده باشید ایشون همه اش درحال چالش درست کردن و تحریک اعصاب کاربران اینجاست.
تو فروم های حارجی هم میگن با ترول بحث نکنید چون به هدفش که بهم ریختن اونجاس میرسه .
دوستان خواهشی دارم که منبعد به سوالات بیربط و حاشیه ای که توسط بعضی ها اینجا گذاشته میشه جواب ندید .
اکثر ماها اینجا دنبال هدفی هستیم که همان احقاق حق مون یا تحریم این سرویس دهنده است . اگر تمرکز کنیم میتونیم نتیجه بگیریم.
ممنون .
آره نامحدودهایش که از همه مضخرف تره ۱ مگ بگیری سرعتت بین ۲۰ تا ۳۰ کیلوبایت میشه تازه اونم با ماهی ۶۸ تومان ۱۱ ساعت باید صبر کنی تا ۱ گیگ دانلود کنی کلا باید بیخیال صبانت بشینقل قول:
نه دیگه داداش اول بیت رو به بایت تبدیل کن بعد تقسیم بر 8 کن یعنی سرعت شما هر وقت از 4 کمتر شد میتونی شکایت کنی.نقل قول:
نوشته شده توسط leon_reporter_2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش کاملا با شما مخالفم.نمیشه بگی حقش نبوده.در واقع میشه گفت صبانت اومد سرویس 12 مگ روزانه رو برای شبانه هم داد.طرف اومد از این وضعیت استفاده کرد(نه سو استفاده)نقل قول:
در واقع مشکل از شرکت بود که اشتباه کرد.
داداش شما برور isp های دیگه پارس شاتل های وب فن اوا(واقعا توضیه میشه) مخابرات و..........نقل قول:
من نه راضیم نه ناراضی :34:
پس این همه آدم در یوتیوب و تورنت چی مصرف میکنند ... باد هوا ؟؟نقل قول:
در کشور های دیگه دارن اینترنت با سرعت های آنچنانی بصورت نامحدود میدن انوقت ما اینترنت با حجم ناچیز میگیریم تازه اگر اضافه تر حجمی هم دانلود کنیم مثل مجرم باهامون برخورد میشه و میشیم مفت خور و سوء استفاده گر و ضایع کننده ی حق دیگران ..
مفت خور و سوء استفاده چی اون کسایی هستند که اینترنت را به این وضع فلاکت بار به ما میفروشن
حالا چرا راضیم به خاطر این >نقل قول:
> سرعت شبانه که محدود نشده ، سرویس طلایی محدود 1MB خریدم سرعت شبانه 400kb/s هست راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم ، فقط 2 بار از حجمم کم کرد ، 1 باز تغییر وضعیت داده بودم ، 1 بار هم خودش علی الحساب کم کرد :n29:
> پینگ هم که عالیه >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چرا ناراضیم >
> پورت UDP اختلال داره ، وسط بازی زرتی قطع میشه دوباره وصل میشه ، اصن میره رو اعصاب
> به نظرم تعرفه ها یکم گرونه !
همین صفحه قبل گفتم ایشون سعی داره تاپیک رو بسمت درگیری لفظی و کشمکش پیش ببره .
چقدر هم گوش کردید . آفرین بر شما !
داداش اولن بنده شوخی کردم.دومن مردم عقده ای شدن هیچ کس تو امریکا به خاطر سرویسی که سرعتش دانلودش 1.2 مگابایت باشه خوشحال نیست همه سرویس 30-40 مگ دارن.اینو هم بدون 500 گیگ مصرف توی 1 ماه اونم با وجود نامحدود بودن و ازاد بودن همه چیز عادیه ولی با این سرعت و اونم که هر 24 ساعتی 6 ساعتش رایگانه اینقدر دانلود کنی واقعا از ایرانیا بر مباد(فقط):n08:نقل قول:
دانلود شبانه دیشب من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
50 گیگ این ماه دانلود شبانه داشتم
تو کل ماه فقط یه شب محدود شدم
حالا باید تمدید کنم نمیدونم چیکار کنم میترسم تمدید کنم محدود بشم
اگه محدود بشم 48 تومن پولو ریختم دور
دوستان چیکار کنم به نظرتون ؟
روشی که شما دارید پی میگیرید مستقیما به ضرر تمامی کاربران هست و کاملا به سود شرکت .. شما تمامی کاربران رو محدود کردید و با قانون جدید سعی دارید فقط پول بریزید تو جیبتون.. موضوع این وسط پوله! تمامی این حرفهایی که درمورد کاربران پر مصرف هم میزنید دلیلش من نیستم بلکه طمع بیش از حد شما برای پول و سواستفاده از سکوت مسولین و کاربران و عقب افتادگی کلی سیستمتون هست.. بیخود هم سعی نکنید اینجا جنگ راه بندازید تا تاپیک بسته شه...نقل قول:
شرکتی که تست سرعتش از سایت اسپید تست کندتر از 99 درصد تست های ایران باشه
چطور میشه اسمش شرکت گذاشت؟
متوسط سرعت ارائه شده 12 مگ با احتساب شبانه 9745 کیلوبیت یعنی 10 مگ
19*12*1024
+5*80
/
24
=
9745!!
که میشه خط ده مگی نه 12 مگ
پهنای باند ندارین چرا نت به کاربرا میدین ؟! خیلی دلتونم بخواد بخاطر شبانه نت گرفته بودیم.نقل قول:
نمن که هرجورشده کلا میزنم میرم از این خراب شده با وجود آدمایی مث شما.
داداش عزیز بازم میگم هر وقت خواستی شمارمو بهت میدم برو تو شرکتتون ریز مصرفمو نگاه کن.در سه ماهه اخیر یعنی از 11 خرداد تا 11 شهریور میانگین شبی 850 مگابایت دانلود داشتم.اما به خاطر قانون کلاهبردارانه ای که گذاشتید گرچه چندان به شبانه رایگان احتیاجی ندارم اما پورتم را درخواست تخلیه میدهم:n02:.در ضمن دروغ هم نگویید که در شرکتهای دیگر خبری نیست.بنده خودم خط دومم آسیاتک 10 مگابیت و در ساعات رایگان اگر خواسته باشم بدون محدودیت 5 تا 6 گیگ میتوانم دانلود کنم.از کجا با چنین قطعیتی میگم.چون 3 نفر دانلودر حرفه ای که شبی 6 گیگ رو در خیلی شبها دارن میگیرن با خودم به آسیاتک آوردم.گرچه اون شرکتم وضع درستی نداره اما سگش به صبانت شرف داره.از روز اولم عین حقیقت رو بهم گفتن درباره سرعت شبانه و تا الان هم یکبار سرعت شبانم کم نشده.شما اینجا با یک عده کر و کور طرف نیستید که اسم شرکتهای دیگر رو هی میاورید.اکثر کاربرای این تاپیک حرفه ای و زیر و بم همه شرکتهای دیگه رو میدونند.در هر صورت در صورت خواستتون در پ.خ شمارمو میدم برید ریز مصرفمو نگاه کنید تا بدونید اونایی هم که منصفانه مصرف کردن در برابر حقه بازی و زورگویی ساکت نمیشینن.:n23::n01::n02:نقل قول:
از کاربران محترم این تاپیک تقاظا میکنم با کاربر AZ-Sabanet وارد بحث نشن . هدف این کاربر دقیقا برهم زدن نظم تاپیک و در پایان بسته شدنش هست.
هم این قانون محدودیتی که صبانت گذاشته کار خوبی نیست و هم سو استفاده کردن کار خوبی نیست
منصفانش این که مثلا سرویس های بالا حداقل سرعت 200 تا 300 رو بده
به نظر منم اگه تاپیک بسته میشه از بحث خارج بشه پس بهتره کاربرAZ-Sabanetهرچی زودتر بن شه
بله در حال حاضر فقط فن آوا و مخابرات شبانه رو به خوبی ارائه میدن و اگر کاربرا برن طرف این شرکتا واقعا حقشونه چون دارن خدمات رو به خوبی ارائه میدننقل قول:
یکی میگه مخابرات شبانه نداره , یکی میگه داره . از 2020 پرسیدم میگه بله داریم تو تاپیک مخابرات دوستان میگن
نداره و از حجم اصلی کم میکنه ... ادم گیج میشه . گمانم همون پارس انتخاب کم ریسک تریه .
شما میگی درست نیست کسی برای 5 گیگ پول بده بعد در ساعت رایگان در ماه 390 گیگ دانلود کنه که یک عده مفتخورن عقده دارن دسته بیل مفت پیدا کنن میکنن تو خودشون همه اینا قبول اما برادر من. منی که دانلودم در ماه 17 گیگ است اونم سریال که از دو هفته مونده به کریسمس سریال ها قطع میشه تا دو هفته بعدش این 1 ماه یک ماه هم بین پایان سریال های پاییز و شروع سریال های تابستان فاصله است یعنی در سال 10 ماه سریال ماهی 17 گیگ که میشه 170 گیگ. یعنی دانلود سالیانه من از ماهیانه این موجودات کمتره من برای چی محدود شدم؟؟ مثل اینکه شما رو بازداشت کنن تو خیابون بگن یک نفری یک جایی یکی دیگه رو کشته حالا شما رو میخواهیم اعدام کنیم!!! چه ربطی داره!!!! درسته خیلیا دانلود شبانه دارن اما همه که ماهی چند صد گیگی نیستن شما هدفتون تنبیه به قول خودتون مفتخورا بوده؟؟ مقدار دانلود هر کس مشخصه محدودشون میکردید یا هر جور دیگه برخورد میشد مگه چند نفر بودن اینا؟ 10 درصد؟ 20 در صد؟ 40؟ 50؟ اصلا بگو 60درصد یوزر ها ماهی 390 گیگ میگرفتن شما بگی من باور میکنم گناه 40 درصد بقیه چی بود؟؟ شمایی که دم از انصاف و منطق میزنید من زنگ میزنم پشتیبانی میگه یک عده سوءاستفاده کردن ما هم مجبور شدیم سیاست کلی شرکت رو عوض کنیم یعنی رک داره میگه یکی دیگه دانلود کرد تورو محدود کردیم!!! یا میفرمایید شرکت های دیگر اینترنت بیخودی دارند و تضمین ندارند ببینم اینترنت شبی 15 کیلو بایت اینترنت باخوده؟؟؟ خودتونو مسخره کردید یا مارو؟؟نقل قول:
بن بشه ؟!! این چه حرفیه آخه !نقل قول:
بوی استبداد از این حرف میاد که من اصلا نمیپسندم.
دوستان یک چیزی رو دوباره بگم.در جواب شکایتم به 195 از صبانت 195 اومده جواب صبانت رو برام گذاشته که در پایان این جوابیه صبانت اومده مشخصات سرویسم و مقدار حجم دانلودی از ابتدای دوره و سه ماه اخیر را ذکر کرده و جالبیش اینجاست که عینا دروغ گفته و حجمهای مصرفی را چند ده برابر ریز مصرفم عنوان کرده.من مجددا از ریز مصرفم عکس گرفتم و تقاضای تجدید نظر کردم که خنده داریش اینجاست در جوابم باز به نقل از صبانت بهم گفته شده که شماره تلفن شما درست است و ما شماره تلفن اشتباه ننوشتیم:n04:اصلا کی گفت شمارمو اشتباه نوشتید.گفتم حجمهای مصرفی را چند ده برابر نوشتید.دوباره درخواست تجدید نظر دادم و گفتم منظور من حجم مصرفی ام است که دروغ نوشتید.الان 14 روز گذشته و هنوز هیچ جوابی 195 یا صبانت به من ندادند:n01::n02::n03:
انصافا راست میگینقل قول:
اوایل که سرویس 12 مگ گرفته بودم خطم روی 4 مگ بسته شده بود
شکایت نوشتم که چرا روی 4 بستید و حتی زنگ میزنم درستش نمیکنید
جواب اومده برام شما 12 مگ ندارید 128 هست سرویست
پاسخ 195 : شکایت شما پس از بررسی کارشناسان (؟) مردود اعلام شده است
زنگ زدم 195 زنه گفت آقا چی میگید شما 128 گرفتی 12 مگ میخوای ؟ :n04::n04::n04:
دوباره شکایت کردم یوزر و پسورمو نوشتم و ته شکایت نوشتم آقای کارشناس اول یوزر و پسورد رو چک کن بعد مردود کن
اینم جوابی که اومد
اين مشترك چند بار اقدام به تكرار اين موضوع كه سرويس 12 مگ دارد در حالي كه صحت نداشته و سرويس فعال اين مشترك برنز 128 كيلوبيت سه ماهه جمعا 5 گيگابايت ميباشد و چند بار نيز به ايشان اعلام گرديد كه سرويس خريداري شده ايشان 128 ميباشدجواب 195 : مردود !!!!
این 195 حتی به خودش زحمت نداد یوزرمو چک کنه
با کلی تماس با تهران و گیر دادن بهشون برام بستن رو 12 مگ
ولی خواستم بگم ISP ها 195 رو پشم هم حساب نمیکنن خودتونو خسته نکنید
دوست خوب من ,نقل قول:
ضمن اینکه همدردیم و کاملا حق باتوست من ازتو و سایر دوستانی که سعی دارند به صبانت یا این بظاهر نماینده شون در اینجا "ثابت کنن" که کم مصرف کردن
و ترو خشک باهم سوختن و اینگونه استدلال ها , خواهش میکنم ببینید طرف صحبت تون چقدر براش مهمه و اصلا باین مقوله توجهی داره یا نه.
متوجه منظورم که هستی ؟ گرامی , کم مصرف و پر مصرف رو اینها پیرهن عثمان کردن که طرح شونو پیش ببرن. والا تا صبح قیامت هم شما بگی من بیگناه بودم
اثری نداره در کل قضیه . واقعا فکر میکنی سخت بود براشون فقط "پرمصرفهارو " یکجوری تنبیه کنن یا محدود ؟؟
کسی که خوابه میشه بیدارش کرد , کسی که خودش رو بخواب زده , نه .
با این جوابهایی که به ایشان میدید فقط بهش اعتبار می بخشید و خودتونو خسته . شما هم تا چند روزی که گفتن دوستان
صبر کنید اگر کوتاه اومدن که خوب اگرهم نه که با کیف پولتون بهشون رای منفی بدبد .
مرسی
بابا شماها چه حوصله ای دارین ، تصمیم گرفتن فقط یک ثانیه زمان میبره ، تخلیه ، گرفتن سرویس از یک شرکت دیگه و تمام ، صبانت به ... و ما هم به سلامت !!
فربون آدم چیز فهم :n16:
همون اول ب همه بچه ها گفتم تخلیه بهترین راههاین شرکت مثل قبل نمیشه.هر جوری باشه تو دانلود شبانه دبه در میاره.خودتونو راحت کنین.
:n02:نقل قول:
اخه این کاربر معلوم نیست کیه مثلا میخواد طرف حق رو بگیره و میگه تو این مدت کسایی که پهنای باند رو اشغال میکردن باعث میشد بقیه مشترکین نتونن از سرویس شبانه استفاده کنن در حالی که حتی اونایی که درست مصرف میکردن هم محدود شدن
و باید برای دانلود رایگان شبانه گیگ بخرن و بخوان برای شبانه پول بدن که دیگه اسمش رایگان نیست صبانت هم این اشتباهش رو فهمیده باز قراره یکم سرعت شبانه رو بیارن بالا شایدم بهتر شه البته همه بیشتر شکایت کنن
داداش در کل اونی که 500 گیگ هم تو ماه گرفته حقش بوده.درسته اینترنتش 5 گیگ بوده ولی این امکان رو صبانت فراهم کرده بود و استفاده کردن.ولی در مورد 500 گیگ واقعا زیاده که عموما فیلم و سریالهایی هستن که تا 3-4 سال دیگه شاید نگاشونم نکنه:n02:.نقل قول:
ایجاد محدودیت در شبانه رایگان بخاطر سود بیشترهنقل قول:
یدفعه فکر نکنید بخاطر این شبانه رو محدود کردن که بقیه کاربرا نمیتونن استفاده کنن نخیر اینا همش بهانه است و بخاطر اینکه دلیلی داشته باشن برا تنظیم مقررات البته تنظیم مقررات هم میگه الزامی به ارائه شبانه رایگان توسط شرکت ها نیست
یکی مثل من شانس اورد یک ماه داشت با ده گیگ خرید و چهل گیگ شبانه تخلیه کردم اونیکه یکساله خریده چه گناهی کرده ؟
قرارداد متناقض دارای ابهام
بند عدم تعهد باید حذف بشه
195 باید فشار برای تغییر قرارداد اعمال کنه اما طرف صبا رو میگیره
مشترکین ما می توانند همیشه به صبانت اعتماد کنند
ما همیشه برای بهبود کیفیت خدمات خود کوشیدهایم.
خدمات ما در سراسر کشور همواره رو به افزایش بوده است.
ما مشترکین خود را ارج نهاده به عنوان سرمایه اصلی به آنان نگاه می کنیم.
گزاره هایی در پایین صفحشه ی اول سایت صبانت که هر بار می خونم به تناقض می رسم!
اگر گوگل فیبر تو ایران هم بود من حاضر بودم حتی ۱۴۰ دلار براش بدم نه ۷۰ دلار هزینه راه اندازی و کابل کشی رو هم حاضر بودم ۶۰۰ دلار بدم نه ۳۰۰ دلار و از این ........ ها سرویس نگیرم که یک ریالش هم حیفه من بیشتر دلم میاد ۳۰۰۰ ملیارد رو بریزه تو جوب تا یک ریال به اینا بدم کلا گلابی هستن پشتیبانی اصفهان رو من هردفه زنگ زدم گفت تهران یه بار بهش گفتم این تهرانیا چقدر کار میکنن شما هم ....نقل قول: