دیشب چند گیگ دانلود کردی؟نقل قول:
امشب هم که دانلود کردی بعدا بگو
Printable View
دیشب چند گیگ دانلود کردی؟نقل قول:
امشب هم که دانلود کردی بعدا بگو
دیشب 2.5 تا ساعت 6 البتهنقل قول:
امشب هم حساب میکنم البته لینکی ندارم واسه دانلود :دی اینایی هم که هستن از سرور های مختلف و عمومی ان که سرعت جالبی ندارن
اگر از سرور های خوب دانلود کنم بیشتر میشه
باز خوبه میان واست نصب می کنند . برای ما که تلفنی گفتن خودمون نصب کردیم :31:نقل قول:
برای تست سرعت برو سایت speedtest.net بعد تست بگبر بهت 3 تا عدد میده سرعت دانلود و آپلود و پینگ . اگه بازی اینترنتی می کنی باید پینگت پایین باشه :11:
رو چه حسابی پارس ISP برتر آذر 90 شده ؟؟؟ اتفاقعا بدترین ماه همون آذر بودشنقل قول:
شما یه چند پست قبل رو مطالعه کنید تا ببینید بچه ها همگی تو ماه آذر مشکل داشتن
امروز نسبت به دیروز 100 مگابایت بیشتر دریافت داشتم
دو زمان دانلود خوبه سرعتش یکی 12:30 تا 1 و یکی دیگه 6 تا 7 بقیش فایده و ارزش نداره
سرعت 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب وضع اینترنت به نسبت بهتر بود، 1.5گیگ با 128 دانلود داشتم.
این هم دانلود رایگان من با سرویس 256 یکی از دوستان 512 داره هم وضعیتشو بگه چه جوریه
مثل همیشه 4.5 گیگ دانلود شد. من دیگه با مشکل کمبود جا واسه فایل هام مواجه شدم. دیروزم رفتم هارد بخرم همه قیمتا به شدت رفته بود بالا. یحتمل دیگه از امشب دانلود رو قطع کنم
دوستان میشه برای حدود 1 سال خط رو فریز کرد؟ یعنی روتر رو جمع نکنن؟
یو ها ها ها
بعد یه عمری دانلود شبانه حداکثر 2 گیگ !!! دیشب 4 گیگ دانلود کردم :8:
کسی مشکل فیلتر شدن گوگل رو داره؟ برای من امروز حول و حوش ساعت 11 تا الان گوگل فیلتر شده
عجب گیری کردیم با یه مشت ادم عوضی تو این مملکت
پس از 5 روز قطعی دوباره وصل شد و تغییری مشاهده نشد Oo
این یک گیگ که هدیه دادن به ما اگه استفاده نکنیم، به دور بعد منتقل میشه؟
بله،البته اگه 1999 مگ باشه یه گیگ بهتون میدننقل قول:
حواستونو جمع کنید که تقریبا برسونیش به 1 گیگ مونده که اکه دزدیدن هم خیلی ناراحت نشی
چی ؟نقل قول:
این آخری که 1گیگ عیدی دادن به من هم دادن . من الان 400 مگ مونده دارم که فردا قرار دادم تمدید میشه . یعنی این 400 مگ منتقل نمیشه ؟ :18:
چرا
من گفتم اگه بالای 1 گیگ باشه منتقل نمیشه
وگرنه زیر 1 گیگ رو کامل منتقل میکنن
حتی اگه 100 مگ باشه
1گیگ؟کی هدیه دادن؟به من چیزی ندادن:31:
به منم هدیه ندادن واسه چی دادن ؟ منم میخوام :31:
بچه ها شما چجوری اینقدر دانلود میکنین؟نقل قول:
من بیشتر از 1.200 نمیتونم.
البته میهن دانلود شبها سرعت دانلودش کمه نمیدونم چرا ولی خوب بازم این کجا و 2 گیگ و 4 گیگ کجا !!!
از برنامه خاصی استفاده میکنین یا آپلود سنتر خاصی که سرعتش بالا باشه؟
نقل قول:1 هدیه پارس آنلاین به مناسبت عید فطر 1390/06/12نقل قول:
1 هدیه پارس آنلاین به مناسبت عید قربان و غدیر 1390/08/22
نقل قول:نقل قول:نقل قول:تنها در صورتی گیگ به دوره بعد منتقل میشه که شما گیگ اضافی خریده باشید در غیر این صورت بقیش از بین میرهنقل قول:
نه دوست عزیز ، حجم هدیه هم به دوره بعد منتقل میشه . من 630 مگ داشتم که دیروز که قرار دادم رو تمدید کردم به این دوره منتقل شد و حجم اضافی هم خریداری نکرده بودم .نقل قول:
کلا هر حجمی به غیر از حجم دوره حالا میخاد خریده باشین یا اینکه هدیه باشه یا بیخود از حساب شما کم شده باشه و برگشت خورده باشه همگی به دوره ی بعدی منتقل میشن چه 1 گیگ باشه چه 10 گیگ.
من دوره ی پیش به همین ترتیب 3 گیگ منتقل کردم :5:
یعنی حجم دوره منتقل نمیشه ؟نقل قول:
من میخواستم یکی دو ماه 128 4گیگ بخرم که به ماه بعدش منتقل کنم !!! یعنی نمیشه ؟ باید حجم گیگی 5 تومن بگیریم ؟!!!
مکس نت 5 گیگش 18 تومنه !
منم پارس آنلاینی شدم D:
وقتی اومدن مودم نصب کنن سوال کردم که باید برایه ترافیک شبانه مودم خاموش وروشن کنم؟ایشون گفتن من نشنیدم همچین چیزیو نیازنیست خودش اتوماتیک رایگان حساب میکنه.درست میگه؟؟؟اگه نه به منم یاد بدید ترفندو :p
به قول دوستان گفتنی ترافیک سر جهازی منتقل نمیشه :دینقل قول:
سلام
الان سرعت چجوریه؟
ارزش داره من یه 256 با حجم 8 گیگ بگیرم؟(بدون مدارک 256 میدن؟)
اگر نشد 256 بگیرم همین 128 رو با چه حجمی بگیرم خوبه؟
روزا احتمالا دانلود ندارم فقط زیاد صفحه باز می کنم و احتمالا بخوام آنلاین بازی کنم.
کلا 128 سرعتش با 256 فرقی داره؟ به تفکیک ، روزا سرعت هر کدوم چقدره؟ شب ها چقدره؟
یکی از اشناهامون شاتل 128 نامحدود گرفته...به نظرتون 128 محدود پارس آنلاین بهتره یا 128 نامحدود شاتل؟
سلام میثم جاننقل قول:
سرعت الان زیاد با قبل فرق نداره و بصورت معمول هست چز خاصی دیده نشده بگم خیلی خوب شده یا خیلی بد شده
شما سرویس 256 رو بگیری گزینه خوبیه به نظر من هم قیمتش مناسبه و هم سرعتش ، البته باید دقت داشته باشی که ماهی 8 گیگابایت ترافیک برای نیازتون کافی باشه چون من خودم 256 میگیرم 3 ماهه ماهی 2 گیگ رو هم میشه 3 ماهش 27 هزار تومان و کافیه برام چون دانلود روزانه که ندارم و شب ها هرچی باشه میگیرم
256 رو من گرفتم مدرک نخواستن البته گفتن اگر داشتی بیار که ما هم نبردیم و فعلا مشکلی نبوده
128 با 256 سرعت روزانش زیاد فرقی نداره چون قراره از ترافیک شما کم کنه پس سعی میشه در طول روز پهنای باند خوبی ارائه بشه ، قبلا ها من یادمه که با سرویس 128 حداکثر سرعت تو محدوده ما 145 کیلوبایت در ثانیه میشد موقع دانلود ولی تو منطقه یکی دیگه از دوستان تا 200 هم میرفت ولی 256 برای من تا 194 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود میره بالا و در طول روز بالا پایین داره ولی در کل سرعت خوبه
من در مورد نامحدود های شاتل اطلاعی ندارم ولی میدونم نامحدودهای پارس انلاین سرعت های خیلی پایینی دارن حتی زیر سرعت واقعی که باید ارائه بدن، چند نفری گویا گرفته بودن تو همین فروم که از این بابت ناراحت بودن و یکیشون که خبر دارم مجدد برگشت روی همین سرویس های محدود
برای مثال من پریروز تو دانلود شبانه 1500 مگابایت و دیروز نزدیک 1600 مگابایت و امروز تا الان که ساعت 7 بود دیسکانکت کردم 1750 مگابایت دریافت داشتم از ساعت 12:30 تا 7 صبح با سرویس 256
مرسی محمد جان
سرعت 128 و 256 در شب باهم تفاوت داره؟
من می خوام آنلاین بازی کنم فکر می کنم 2 گیگ کم باشه برام...8 گیگ کافیه برای یک ماه؟(دانلود روزانه ندارم فقط زیاد اینترنت میرم)
باید حضوری برم یا تلفنی هم میشه تقاضا کرد؟ اگر تلفنی تقاضا کنم میان خونه؟
با Asus 8901 G مشکل خاصی نداره که؟اگر مودم خوب میشناسید معرفی کنید (وایرلس)
حامد هستم میثم :31:نقل قول:
والا من هر دو رو داشتم و اینطور بود سرعت :
128 شبانه حداکثر روی 145 میومد و در اغلب تایم شبانه روی 15 بود ولی 256 حداکثر روی 194 میاد و در اغلب ساعات تایم شبانه روی 30 هست
زمان تو سرعت خیلی مهمه
12:30 تا 1 و 6 تا 7 صبح روی حداکثر سرعت قرار میگیره (البته بین ساعات دانلود رایگان)
8 گیگ برات کافیه و زیاد هم میاری ولی 2 گیگ کمه
حظوری و هم تلفنی و اینترنتی میتونی بری واسه ثبت نام مشکلی نیست
مودم های وایرلس اکثریت خوب هستند ولی یک مودمی بگیر که اکثر شرکت ها باهاش سازگار باشن البته این حرفه که میگن این مودم با ما سازگاره و اون یکی نیست ولی به هرحال چه بهتر که مودمی باشه که محبوبیت بیشتری داشته باشه
من محصولات ASUS رو پیشنهاد میکنم چون خودم سال هاست دارم باهاش کار میکنم واقعا بی اذیت و بی دردسر هستند
تاپیک های زیر هم میتونه کمک کنه بهت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:بله درست فرمودید اما از اکانت های قبلی من مخصوصا تو شهریور برای من این اتفاق نیافتاد وحجم هدیه را منتقل نکردن ! امروز زنگ زدم پرسیدم میگن اگه همون سرویس را تمدید کنی گیگ هدیه + گیگ اضافی منتقل میشه اما اگر تغییر سرویس بدی فقط گیگ اضافی منتقل میشه :5:نقل قول:
بله نیازی نیست از ساعا یک به بعد اتوماتیک رایگان حساب میشهنقل قول:
---------- Post added at 11:30 AM ---------- Previous post was at 11:28 AM ----------
هم بستگی به لینک هات داره که سرعت دریافت از سرورشون چطور باشه هم اینکه بتونی ترفند استفاده کنی یا نهنقل قول:
دو هفته هست که سرعتها چه شب چه روز خیلی افتضاح شده.برای همه همینجور هست؟
من که 128 دارم سرعت قبلا تو روز به 130 می رسید ولی الان روی 30 ثابت و شب هم روی 10 هست
هیچکس هم جوابگو نیست
دوستان بیان بگن سرعت اونا چه جوریاست؟
یه چیز جالب هم اینه که تو این تاپیک با 500000 بازدید فقط چند نفر که از انگشتان دست هم فراتر نمیره میان میگن ما شبی 2 گیگ دانلود می کنیم و فلان.بقیه چرا هیچی نمیگن؟یعنی راضین؟! این همه مشترک دزد آفلاین فقط میان نظاره می کنن؟
من الان 256 دارم دوره بعد میخوام 512 بگیرم یک گیگ هم هدیه دارم به دوره بعد منتقل میشه؟
سلام
دوستان سرویس بنده 256 پارس آنلاین هستش
روزا 195 و بعضی اوقات تا 205 هم می رود
اما شبها وقتی که رایگان می شود 5 نهایتا 10 هستش حتی از سرعت اصلی خودمم که 30 هستش کمتر می شود
سلام دوستان
لطف کنید از این آیپی 79.175.168.215 پینگ بگیرید و بگید از کدام شهر هستید و از چه سرویسی استفاده می کنید!! ممنون که وقت میزارید :11:
مثلا به این شکل:
سرویس:الف
شهر:ب
کد:C:\ping 79.175.168.215
Pinging 79.175.168.215 with 32 bytes of data:
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=43ms TTL=58
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=47ms TTL=58
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=51ms TTL=58
Reply from 79.175.168.215: bytes=32 time=45ms TTL=58
Ping statistics for 79.175.168.215:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 43ms, Maximum = 51ms, Average = 46ms
نقل قول:
این طبیعی هست که شب ها هنگام دانلود رایسگان سرعت افت میکنه ولی نباید به این حد برسه و معمولا روی 30 باید باشه
شما سرویس نامحدود که نیستی احیانا؟
من 24ساعته که سرویسمو دارم استفاده میکنم 256 2G
روز سرعت 195تا 220 متغییر شب خیلـــــــــــــــی کم شد .
من خیلی دانلود ندارم ولی مثلا اگر شب 1ساعت دانلودکنم بعد مودم خاموش کنم رایگان حساب میشه ؟؟؟؟یا باید صبر کنم تا ساعت 6؟!!میشه یه لینک که سرعتش خوب باشه معرفی کنید البته رایگانم باشه :p