بله ایرادی نداره، ولی طرح من یه مشکلی خاصی داشت که نشد تمدید کنم. ولی طرح های دیگه تمدید میشه.نقل قول:
Printable View
بله ایرادی نداره، ولی طرح من یه مشکلی خاصی داشت که نشد تمدید کنم. ولی طرح های دیگه تمدید میشه.نقل قول:
من دیشب ساعت یک شب طرحم تموم شد! 20000 تومن هم شارژ کرده بودم! تا امروز بعد از ظهر منتظر وایسادم ولی طرحم تمدید نشد! بدیختی اینجاس توی صفحه کاربری هم نمیتونستم برم! زنگ زدم یکی از دوستان رفت برام یکی دومگ با 3 گیگ فعال کرد نزدیک 32 تومن هم پولش شد!
آقا ما وایمکس گرفتیم.خدا پدر مبین نت رو بیامرزه
مارو راحت کرد.خداییش بیسیم بودنش کلی ارزش داره.
طرح یه ساله 20 گیگ 512 گرفتم.مودم رومیزی جدید
الان با سه تا آنتن ساعت 3 شب با 50 داره دان میکنه.امروزم سرعت 80 بود.
کسی سوالی داشت خصوصی بده ما دیگه رفتیم از این تاپیک.
منظورم قدرت خود مودم ها.گفتم شاید به خاطر تحریم نتونستند مدل های قبلی رو وارد کنن اینو دادن.ولی ظاهرا اشتباه میکنم.نوشته ساخت کره(البته کابلش رو نوشته ساخت چین)و حملش خیلی راحته میزارمش تو کیف لپ تاپ!چی از این بهترنقل قول:
البته مودم خیلی داغون باشه تاثیر گذار میتونه باشه.که خوشبختانه رومیزیا همشون کیفیتشون بالاست.نقل قول:
مودم دو نوع داریم.یه نوع که طرح ویژست و قیمت مودم+طرح یک ساله با تخفیف حساب میشه.و یه نوع دیگه که اول مودمو میخری و بعد یه طرح مثلا یه ماهه فعالش میکنی.
برای اثبات این ادعا مثلا یه نمایندگی میرید میگید طرح ویژه مثلا 512 و 20 گیگ یساله میخوام.ممکنه بگه نداریم تموم شده مودم های طرح دارمون.خوب مشخصه دیگه
مهممممممممممممممممممممممم ممممممممممممم
همین امروز نصاب به من گفت یکی از دوستاش با وصل کردن آنتن تلویزیون به مودم و ..... تونسته سیگنال دریافت کنه و آنتن کافی رو بدست بیاره.چنتاشو نمیدونم فک کنم میگفت 4 تا.تو یه منطقه روستایی بدون آنتن.حالا میخوام پیگیری کنم دقیقا چی کار کرده.چون خونه ماهم آنتن نداره
فقط کسی این کارو نکنه فعلا.چون مودم ممکنه بسوزه.تاکید میکنم تست نکنید مگه اینکه....
بعدا اومدم میگم
درسته..هم مودم هاي USB ايرانسل بهتر از مبين نته, هم مودم جيبي ايرانسل...مودمي كه من دارم هم كه خيلي بهتره..روزي كه برا تست سيگنال اومده بود , به چشم خودم ديدم..طرف ميگفت بعضي از مودم هاي مبين نت, يجوري هستن كه مثلا اگر تو پوشش چندتا دكل باشي, دورترين دكل رو انتخاب ميكنه!!!!نقل قول:
راستي يه قسمت تو سايت Gemtek پيدا كردم كه فكر كنم يه فايل راهنما برا مودم من داشته باشه..ولي متاسفانه Logon ID و Password ميخواد..و اينكه از 4 تا ايميلي كه تو سايت gemtek گذاشته بودن, 3 تاش اشتباه بود و ايميل هام برگشت خورد!!!
سلام
یه مقایسه درست و حسابی از این دو تا شرکت از لحاظ پشتیبانی، قطع شدن و پوشش کشوری می دین؟
سایتشون هم بدین ممنون می شم.
سلام، دوستان یه سوال داشتم خواهشا هر کس تو این زمینه کاری کرده جواب بده چون خیلی لازمش دارم
بنده از وایمکس مبین نت اینترنت داشتم و مودمش رو هم الان دارم. مودم ADSL من وایرلس نیست و فقط از طریق lan می تونم به لپ تاپ وصلش کنم. می خواستم بدونم روشی هست (هرچند سخت و پیچیده مهم نیست) که از مودم وایمکس مبین نت به عنوان router روتر وایرلس برای اینترنت adsl استفاده کنم؟ یعنی راهی باشه که بتونم از طریق مودم وایمکس اینترنت adsl که از مودم adsl میگرم به صورت وایرلس پخش کنم؟ خیلی خیلی ممنون میشم.
سرعت 2مگ تو ساعت رایگان چنده؟ :n13: عزیزان یکی لطف کنه جواب بدهنقل قول:
من 2 مگ 3 گیگ دارم. دیشب تست کردم. سرعت دانلود رایگانم با آی دی ام بد نبود حدود 180 تا 250. اما بستگی به سرور هم داره. اما نتایج اسپید تست با خارج کشور این ساعات زیاد جالب نبود.نقل قول:
بسته به شرایط تون بعضی وقت ها خیلی به صرفه تر هست که شما یه مودم با اکانتش رو از یه نفر دیگه بخریدنقل قول:
مشکلی هم پیش نمیاد و با داشتن کپی شناسنامه می تونید به نمایندگی مربوطه برید و مودم رو به اسم خودتون کنید
برای من که مشکلی نبود.
بسته به ترافیک منطقه و ... دارهنقل قول:
مال من برای سرعت 2 مگ متوسط 120-170 هست (البته بصورت دوپینگی وگرنه معمولا از 16 تا 65 متغیر میشه)
بچه ها من چند تا سوال داشتم ممکنه کسی کمکم کنه
من واسه خونه ای توی مشهد میخوام وایمکس بگیرم امکان داره تا 6 ماه استفاده نکنم از سرویسم و میخوام وقتی که رفتم اونجا اینترنت 1 ماهه بگیرم و باقیه ماه ها هیچ سرویسی نگیرم ایا مثله adsl اشتراکم میپره یا نه؟!
و ایا سرعت بالای 128 میدن یا باید کارت این جور چیزا نشونشون بدیم
سرعت 128 چقدره سرعتش ؟
و انتن دهیشون در کل چطوره ؟ خوبه یا نه؟
در کل ایرانسل یا مبین نت؟:n13:
سؤال اولت رو دقیق نمیدونم. خودم شده تا 3 ماه استفاده نکنم. بهتره از پشتیبانی بپرسی.نقل قول:
گرفتن سرعت های بالاتر هم کار سختی نیست. یه کارت دانشجویی کافیه.
128 مبین نت در واقع 256 کیلوبیته و سرعت دانلودش حدود 32 کیلوبایته.
در مورد آنتن دهی مشهد بهتره نقشه رو ببینی ولی شهرهای تحت پوشش مبین نت بیشتره.
ایرانسل از لحاظ قیمت خیلی بهتره (قیمت مودم، تعرفه ی ماهانه و حجم اضافه). مبین نت تعرفه های بسیار کم حجمی داره و برای خرید حجم اضافه پول خون میگیره. اگر از کیفیت ایرانسل مطمئن بودم، حتماً ایرانسل رو بهت پیشنهاد میکردم.
نقل قول:
جدی اینکار رو کرده؟ قاعدتاً نبایستی اینکار رو بکنه چون اگه سرعت بالاتر از 128 باشه، مجوز اون سرعت مال شخص خاصی هست و طبق تعریف نمیشه به کس دیگهای داد. به احتمال نمایندگی زیرسبیلی توی بخش مشخصات صاحب، تغییرات میده و اینجوری عملاً انگار که صاحبش عوض میشه. ولی اگه اینکار نشه که دردسر میتونه داشته باشه. بخصوص برای اونهایی که مستقیم از آگهیهای اینترنتی استفاده میکنن و حتی همین مورد تغییر مشخصات که شما گفتین نمایندگی انجام میده رو هم ندارن.
نقل قول:
در مورد وضعیت ایرانسل دقیق نمیدونم، اما این پریدن به آنتن دورتر توی مبیننت طبق شنیدههام، سر پر شدن آنتن نزدیک هست که اجباراً میره به جایی که خلوت باشه و امکان تماس بده، اما خوب بخاطر دوری سیگنالش ضعیفتر هست. این بخاطر مشکل عدم هماهنگی آنتنها با تراکم مصرفی مناطق هست. یه جا خیلی شلوغ هست و جا کم مییارن و یه جا که خلوت هست، مشتریها کیف میکنن و سرعتشون هم خوب میشه. منظقاً بایستی ایرانسل هم اینطور باشه، مگه اینکه اونها از نظر آنتن و تعداد دکلها وضعیت بهتری داشته باشن.
در مورد فایل راهنما راستش چیزی که بدست خودم نیومده. همین که به قول شما ایمیلهاش هم کار نمیکنه کار رو سختتر میکنه. مشکل از طرف شرکت ایرانی هم هست که عمداً میخواد کاری کنه که کاربرها از چیزی سردرنیارن و همیشه وابسته بمونن.
من تو كش گوگل سرچ زدم و اين لينك ها رو پيدا كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو لينك بالا, جدول وسط رديف شماره 12, تو ستون Description اگه نگاه كنيد, نوشته:
KS QUICK GUIDE (HF) WIXFMM-130X239IR1 KADONG
ظاهرا يه قيمتي براشون نوشته..ولي نميدونم قيمت فايل راهنما هست يا چيز ديگه..
سايت اصليش كه ميخوام برم اينه ولي رمز ميخواد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و لينك دانلود فايل اكسلي كه البته تو كش گوگل هست هم اينه كه البته اينم رمز ميخواد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسمه تعالی
سلام
من طرح 2048 کیلوبیت 2 گیگ یک ماهه داشتم که دیروز یک ماهش تموم شد طبق گفته دوستان پول این طرح رو که قبلا 16800 تومان بود ریختم ولی هنوز طرحم تمدید نشده ، دوستان اگر کسی اطلاعی در این باره داره لطفا راهنمایی کنه. ممنون
دوست عزیز باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی برات دوباره تمدید کنه.
بله می شه. DHCP مودم وایمکس رو خاموش کن. ADSL رو با کابل شبکه به مودم وایمکس وصل کن. ضمنا اگه رنج IP هر دو مودم یکی هست مثلا 192.168.1.1 باید رنج مودم وایمکس رو عوض کنی، مثلا به 192.168.2.1.نقل قول:
ميثم جان شما ميدونيد چطوري ميتونم كاري كنم كه اگر كسي با پورت Lan مودم وايمكس خواست به اينترنت وصل بشه, نتونه بره؟ يا مثلا تا رمزي چيزي نزنه نتونه بره تو اينترنت؟نقل قول:
مدل مودم من wixfmm-130
اطلاعات جالبی رو تونستین پیدا کنید و معلومه از نظر سرچ گوگلی حرفهای هستین. لیست به نظر نشون میده که اینها قیمت مواد چاپی همراه بستهبندیها هست. اینجور که معلومه برای کم کردن هزینههای خرید، تمام لوازم رو جداگانه میفروشن که اگه سفارشدهندهای نخواست که براش ارزونتر تموم بشه. مثل ماشاالله شرکتهای ایرانی که توی زدن از جنس و خساست از جیب مشتری خیلی حرفهای هستن.نقل قول:
راستی حالا که هنوزم سر اون مشکل دنبال جواب هستین یه چیزی هم به نظرم رسید. نمیدونم مودم رو توی خونه مصرف میکنید و مثلاً میخواهین بچهها به مودم دسترسی پیدا نکنن و یا توی جای عمومی مثل خوابگاه مصرف میکنید، اما شاید یه راه مطمئن و سادهتر از همه این باشه که مواقعی که نیستین، مودم رو از برق و کامپیوتر جدا کنید و توی یه کمد قفلدار بذارید و اینجوری خیالتون کاملاً راحت میشه. چون هنوزم این احتمال رو میدم که نتونید به این راحتی، دسترسی به کابل شبکه مودم رو محدود کنید.
ممنوننقل قول:
3 تا سوال داشتم:
1) آيا براي مبين نت هم ميشه حالت ها Route و Bridge داشته باشيم(مثل ايرانسل)؟ يا اينكه فقط حالت Route داره؟
2) براي اين مودمي كه من دارم, ميشه از مودم فقط به عنوان Router استفاده كرد؟ يعني اينكه مثلا از پورت Lan مودم ADSL بدون وايرلس, وصل كنيم به پورت Lan مودم وايمكس من, و بعدش اينترنت رو بصورت وايرلس هم داشته باشيم؟
3) پورت تلفن اين مودمي كه من دارم, فقط به درد تلفن VOIP ميخوره؟ يا اينكه كاربردهاي ديگه هم ميتونه داشته باشه؟ مثلا به عنوان مودم ADSL مجزا, ازش استفاده كنيم؟
سلام. بسته به اینکه چه مودمی استفاده میکنی میشه یه کارهایی کرد. مدل مودم شمارو تا حالا چک نکردم ببینم مک فیلتر داره یا نه ولی قبل از اینکه اینکارو بکنم دو تا تا راه ساده میگم که شاید به درد شما بخوره.نقل قول:
1. DHCP مودم رو خاموش کن و رنج آی پی عوض کن و خودت با آی پی دستی به مودم وصل شو. اینجوری وقی یه نفر دیگه بخواد از مودمت استفاده کنه آی پی نمیگیره.
2. اگه مودمت بتونه تگ پس کنه رو پورتش، میتونی یه وی لن ست کنی و تو کارت شبکه لپ تاپ هم همون رو تنظیم کنی.
1. هر دو حالت رو داره. فقط در حالت بریج 1 یوزر بیشتر نمی تونه وصل بشه.نقل قول:
2. یله امکانش هست. دو پست قبلی من رو چک کنید.
3. فقط کاربرد VOIP داره.
سلامنقل قول:
ببخشید؛ من متوجه نشدم. کابل شبکه را به کجای مودم وایمکس وصل کنند؟
مودم وایمکس ورودی نداره.
شما خودتون تا حالا این کار را کرده اید؟
ممنوننقل قول:
مك فيلتر براي وايرلس كه داره, فكر كنم تو قسمت DHCP Server هم داره ظاهرا..البته نميخوام مك آدرس خاصي رو Allow يا Deny كنم..فقط ميخوام كلا از طرق Lan هركس بدون اجازه من وصل ميشه, نتونه از اينترنت استفاده كنه
عكس هاي قسمت DHCP Sever رو ميزارم..البته وقتي Disable كردم, Apply نكردم..چون ترسيدم يه وقت با وايرلسم هم نتونم به مودم وصل بشم و مجبور بشم مودم رو ريست كنم(تو اين قسمت زياد وارد نيستم..لطفا شما بيشتر راهنماييم كنيد كه دقيقا چيكار كنم)
وقتي Enable هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتي Disbale هست:
آقاي ميثم راستي قسمت NAT Mode هم ديدم..گفتم شايد اين قسمت هم مهم باشه..چون اينجا هم ميشه رنج آيپي داد
عكسش رو ميزارم
براي Operation Mode دو تا گزينه داره يكيش NAT كه الان فعاله. دوميش هم Bridge
براي WAN IP type هم دو تا گزينه داره, الان DHCP فعاله كه كه قسمت رنج هاي زيرش همونطور كه تو تصوير مشخصه غير فعاله. گزينه دومش هم Static هست كه اگر فعالش كنم, رنج هاي زير همشون فعال ميشه و ميشه دستي بهشون رنج داد
زير MTU در قسمت WAN Setting هم چون تو عكس جا نشد ميگم. سه تا قسمت هست First DNS Server و Second DNS Server و Third DNS Server كه هر كدوم سه تا گزينه عين هم داره داره: None و From ISP و User Define
كه البته همشون الان From ISP هستن
لطفا بگيد دقيقا چه كارهايي بايد انجام بدم..هم تو تنظيمات DHCP Server و هم تو تنظيمات NAT Mode
اگر از تنظيمات ديگه هم خواستيد بگيد تا عكس بزارم.
با تشكر
1 نه اشتراک غیر فعال نمیشهنقل قول:
3 مدرک هم میخواد هم نه(بستگی به جایی که از میگیری داره)+بدون مدرک هم میشه ماه اول سرویس 128 میگیری بعد از توی سایت برای ماه اینده تغییر میدی به هر سرعتی خواستی(ایرانسل این روش جواب نمیده)
3 سرعت هاش واقعی شدن چند وقته قبلا نصف سرعتی که میگرفتید بیشتر بود.
4 توی سایتش مناطق پوشش هست.
5 جفتشون اشغال هستن:n02: به ترتیب قیمت و پوشش اول مبین نت بعد ایرانسل.
دوست عزیز امکانش هست توضیح بدید که کجا می تونم رنج مودم وایمکس رو عوض کنم؟ چون جاهای مختلفی توش رنج ip هست منم مبتدی هستم :Dنقل قول:
مدل مودم شما چی هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
بله تست شده با مودم BM635 و BM632w.
منظور پورت LAN هست.
دوست عزیز قسمت NAT رو تغییر نده. فقط در همون قسمت DHCP اگر غیر فعالش کنی دیگه به صورت خودکار آی پی نمیگیری از مودم و می تونی با آی پی دستی وصل بشی. باید آی پی کامپیوترت رو به صورت زیر تنظیم کنی:نقل قول:
ip: 192.168.1.2
subnet mask: 255.255.255.0
default gateway: 192.168.1.1
dns server: 192.168.1.1
حالا اگه بخوای کار رو سخت تر بکنی میتونی تو قسمت NAT Mode ، lan ip address رو تغییر بدی و نسبت به اون IP, default gateway و DNS Server رو تو کامپیوترت تغییر بدی.
مودم بنده DX350 هستنقل قول:
تو قسمت networking>NAT Mode>LAN IP Addressنقل قول:
دوسا عزیز این کار ها رو کردم و تونستم wireless یه مودم ADSL وصل شم امام مشکل اینجاست که دیگه نمی تونم با این ip جدیدی که دادم 192.168.2.1 برای مودم وایمکس به مودم وایمکس برای یه سری تنظیمات وصل شم و فقط وصل می کنه به مودم ADSLنقل قول:
دو راه وجود داره که بتونی به کنسول مودم وایمکس هم دسترسی داشته باشی:نقل قول:
1. با کابل LAN به مودم وایمکس وصل شو و آی پی دستی ست کن 192.168.2.2 با ساب نت 255.255.255.0.
2. sub net maskk رو تو مودم ADSL و وایمکس به 255.255.0.0 تغییر بده.
این که گفتین باید DHCP رو خاموش کرد و دستی IP داد آیا همون IP استاتیک هست؟ چون اگه سرور دیگه IP اتوماتیک نده که اون IP دستی مگه نبایستی یه عدد تعریف شده و ثابت باشه؟ یه کم توی تجزیه و تحلیل این توضیحات شما دچار مشکل شدم.نقل قول:
آی پی استاتیک یکمی فرق داره. مثلا وقتی شما از یه سرویس دهنده مثل مبین نت آی پی استاتیک میگیری دیگه لازم نیست آی پیو خودت و به صورت دستی یا همون manual ست کنی و سرور مبین نت خودش به صورت خودکار همون آی پی رو که خریدی بهت اختصاص میده و دیگه با خاموش و روشن کردن مودمت آی پی تغییر نمیکنه. ضمنا صحبت من در باره آی پی داخلی مودم هست و به آی پی WAN مربوط نمیشه.نقل قول:
منظور من از آی پی دستی اینه که توی ویندوزت یا هر سیستم عاملی که داری آی پی رو از حالت خودکار در بیاری و به صورت دستی تنظیم کنی. علتش هم این هست که کار DHCP سرور همون اختصاص دادن آی پی به سیستم شماست، حالا وقتی که خاموشش می کنیم مجبوریم که به صورت دستی اونو تعریف کنیم.
در رابطه با اینکه میگی یه عدد تعریف شده باشه درسته، بسته به آی پی و Subnet mask مودمت فقط میشه از یه رنج خاص استفاده کرد. مثلا اگه تنظیمات به این صورت باشه: 192.168.1.1 و Subnet MASK: 255.255.255.0 شما میتونی فقط از آی پی های رنج 192.168.1.2 تا 192.168.1.254 استفاده کنی.
دوستان بر طبق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت پهنای باند کاهش پیدا کرده. امیدوارم این قیمتای سرسام آور کاهش پیدا کنه!
تشكر ميكنم از شما ولي اين كاري كه شما گفتيد فكر كنم باعث بشه كه هم از طريق Lan آيپي دستي بخواد و هم از طريق وايرلس آيپي دستي بخواد.نقل قول:
ببينيد, من ميخوام با وايرلس كه وصل ميشم, بطور خودكار آيپي بگيره. چون امنيت وايرلس رو تا حد ماكزيمم بالا بردم و خاطرم از اون لحاظ جمع هست.و با روش شما اگر مثلا بخوام با موبايل و تبلت و لپ تاپ و.... وصل بشم, دردسر داره هر دفعه بخوام توي همشون بصورت دستي آيپي بدم.چون با اونا از وايرلس هاي جاهاي ديگه هم استفاده ميكنم.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط ميخوام وقتي كسي از طريق كابل Lan به مودم وصل ميشه يكي از سه حالت زير باشه(به ترتيب اولويت هر كدوم كه شدني هست) :
1) اصلا نتونه از اينترنت استفاده كنه و فقط به كانفيگ مودم (192.168.1.1) دسترسي داشته باشه و البته با داشتن User و pass كانفيگ, بتونه بره و دسترسيش رو به اينترنت وصل كنه
2) اگر بخواد از اينترنت با كابل Lan استفاده كنه, بايد يه رمزي چيزي بزنه, بعدش بتونه بره تو اينترنت.(يه چيزي مثل مثل رمز وايرلس يا هر روش ديگه اي)
3) كلا پورت Lan غير فعال باشه
من فکر نکنم بشه فقط با مودم این کار هارو کرد. یسری تنظیمات هست که من تا حالا استفاده نکردم. یکی قسمت وی پی ان سرور هست تو مودم و یکی هم قسمتی هست که می تونی VLAN تعریف کنی تو مودم. شاید اونجا بشه یه کار هایی کرد.نقل قول:
سلام دوستان
مبین نت به غیر از اون مودمهایی که تو سایتش هست از مودمهای دیگهای هم پشتببانی میکنه؟
اگه پشتبانی میکنه چه مودمهایی و قیمتشون چقده؟
+
سرعت دانلود 128 محدود چقد هست؟