كارگر درجه يك فقط يك كار بالاك خوب داره همون آتيشست:31:نقل قول:
Printable View
كارگر درجه يك فقط يك كار بالاك خوب داره همون آتيشست:31:نقل قول:
فکر کنم دیروز این سوال را از من در یاهو پرسیدی کاملا برات توضیح دادم کدوم کارا را و کدوم لباسا برای کارگر خوبهنقل قول:
حالا می خواهی دوباره بگم ؟
:31: همه خوابیدن :31: من شبا از ساعت 9:30 تا 12:30 معمولا نیستم :31:نقل قول:
ببینم چه طوری تهدید کردی ؟؟ منظورت تلگرام دادن یا آتاک دادی بهش ؟نقل قول:
کامل جواب ندادی و اسم خارجی گفتی من نفهمیدمنقل قول:
فکر کنم دیروز این سوال را از من در یاهو پرسیدی کاملا برات توضیح دادم کدوم کارا را و کدوم لباسا برای کارگر خوبه
حالا می خواهی دوباره بگم ؟
تلگرام که کل شهرتون رو پس اوت میکنیم.نقل قول:
ببینم چه طوری تهدید کردی ؟؟ منظورت تلگرام دادن یا آتاک دادی بهش ؟
اگه به کسی حمله کنه تنهایی میرم نابودشون میکنم
به من اتاک داد 400 تا خورد دارم میرم شهرشونو بزنم
بابا آرش این هیچی نیست!
من با این اسکیلای خرابم بهم حمله کرد ازش بردم!(نه تاکتیک دارم و نه داج و نه رزیستانس)
ازش نترس!
کسی نیست بیاد کمک؟
من از بالا دارم میزنم
من فردا از پس اوت در میام...دندون رو جیگر بذار تا فردا با همه یه برنامه توپ میریزیم
ترس نیست نباید بهشون رو دادنقل قول:
بابا آرش این هیچی نیست!
من با این اسکیلای خرابم بهم حمله کرد ازش بردم!(نه تاکتیک دارم و نه داج و نه رزیستانس)
ازش نترس!
فردا بقیه رو میزنیمنقل قول:
من فردا از پس اوت در میام...دندون رو جیگر بذار تا فردا با همه یه برنامه توپ میریزیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یارو را 2 روز قبل کتکش زده بودم بعدشم پس اوت سلاحش خوب نبود نتونسته بود زیاد بزنه الان تو اون 48 ساعت رفته یک سلاح خفن گرفته که می تونه خوب خیار را بزنه ولی حیف که شانس نیاورد و جونش نرسید بعدشم بازم پس اوت شد :31: فکر کنم از پس اوت در بیاد حسابم را می رسه :31:
همه جا امن و امان هست آسوده بخوابید
سلام! ما توي ورلد نه هستيم!! البته يكي از دوستامون فكر كنم توي هشت هم باشه!! ولي بيشترمون ورلد نه هستيم!نقل قول:
===
آقايون جنگ با واسيمو رو متوقف كنيد!! اگه اونا حمله كردن اين دفعه مي دونم چي كارشون كنم!! باهاشون NAP شديم!
حاجی اگه NAP شدیم پس چرا تو پروفایل اونا هنوز دشمن هستیم؟
مشنگ گردنبند و کلاهش را خرید امشب ساعت 12 هم می تونه به یک شهر دیگه بره که کفشش را می خره بعد 26:20 می تونه در کوروش باشه :31:یعنی فردا نصف شب کوروشه فقط فکر کنم شما زیاد دشمن تراشی کرده باشین حسابش را از مشنگ برسند چون مشنگ pure pure pure builder است :31:نقل قول:
حتما یادشون رفته یک تلگرام بده بگو می خواهم بهتون آتاک بدم :31: اگه nap هستیم آتاک ندم :21::31:نقل قول:
خدا کنه که دشمن بمونیم!نقل قول:
خیلی حال میده این بچه ها رو ادب کنیم:21:
اون بچه ها پدر و ماردم دارند مواظب باش :31:نقل قول:
بابا ننشون همون چینیان؟نقل قول:
اون بچه ها پدر و ماردم دارند مواظب باش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صبح بخیر.........
جاتون خالی دیشب ساعت 5 ص پی س ورلد 4-5 نفر آنلاین بودن :دی
من ساعت 5:30 بیدار بودم داشتم به مشنگ و ویتامین کار می دادم بکنند :31: خیارم که در خواب بود و رویاهای بد بد می دید :31:نقل قول:
===========
الان شما اونجا اصلا کسی دارید که باهاشون ally باشید به جز club
نه!
با بقیه دشمنیم
به خاطر اين كه اون به من ميل زد كه من به اعضام ميگم به شما حمله نكنن شما چطور؟! منم گفتم ما هم حمله رو متوقف مي كنيم و از اين به بعد ما NAP هستيم!! منتها اون هنوز ميل منو باز نكرده!!! به همين خاطر هنوز از ليست بر نداشته!!نقل قول:
چانگ آني ها رو تا اونجايي كه من ميشناسم اونقدر بي چاره و بدبخت نيستن(مثل واسيمو) كه به خودمون حمله نكنن و به كارگرا حمله كنن!! تا الان يه اتك ازشون گزارش نشده!!!نقل قول:
نقل قول:اتفاقا زماني كه توي كورش بوديم توي شهر هاي دور و بر فقط با همين كلاب دشمن بوديم!! جالبه بدوني هميني كه من آوردم رو ممد هر شب مي گفت برين پاس اوتش كنين!!(پاس اوت ميشد يا نه ديگه بحثش جداست!!)نقل قول:
اون زمان با Prototype متحد بوديم كه الان صد در صد دست چانگ آنه!!
الان ما توي اتحاد WAR هستيم(نمي دونم مخفف چيه!!) يعني با شهر هاي:
HardTime
Sea City
The Club
NEW England
متحديم!! من شهر بهتري اين دورو بر كه بشه روشون به عنوان شهر حساب كرد نمي بينم!!(به جز چانگ آن و متحداش!!!)
در ضمن الان ما فقط و فقط با چانگ آن دشمن هستيم!! لطفا با حمله به شهر هاي ديگه دشمن تراشي نكنين!!!
در پايان اضافه كنم هيچ تضميني وجود نداره اين شهرهايي الان باهاشون متحدين ربطي به چانگ آن نداشته باشند!!(يا مستقيما توسط چانگ آن اداره بشن، يا فوندرشون طرفدارشون باشه، يا حتي چانگآن داخلشون جاسوس داشته باشه!!) فعلا تا زماني كه مطمئنيم مشكلي برامون ايجاد نمي كنن توي ليست متحدين ميزارمشون!!
Ulixes تو شهره مواظب باشید
ببینم الان اگه حتی در کوروش جاسوس باشه مگه چی می شه ؟؟نقل قول:
الان دیگه در town hall پولایی که همراه یک نفر است دیگه قابل رویت نیست پس فکر نکنم مشکلی داشته باشه :31: فقط باید فاندر بودن را به کسی که از خودت نیست ندی
You seem to have strayed a bit too far East. Please collect your bearings and more along. Chooseing to duel in Cyrus The Great may no longer be in your best interests.نقل قول:
اینو بهش تلگرام بزن :31:
تلگرامم بنویس : ( سرفصلش ) lost ? :31:
بسته به شهرش داره و اعضاش!! ايني كه گفتي در مورد شهر ما كه توي فروم فارسي حرف ميزنيم و جاسو نمي فهمه ما داريم چي مي گين صدق مي كنه!! توي شهر هاي ديگه كه سياست ها (احيانا مخفي!!) توي فروم بحث ميشه جاسوس چيز مهمي هست!!(مثلا اگه شهر قصد پاس اوت كردن يه نفر رو داشته باشه اون جاسوس اونو خبر مي كنه و ميگه كه سريع بره بخوابه!!)نقل قول:
الان دیگه در town hall پولایی که همراه یک نفر است دیگه قابل رویت نیست پس فکر نکنم مشکلی داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید فاندر بودن را به کسی که از خودت نیست ندی
خوب تا ابد نمی خواهند که بخوابند :31:نقل قول:
اينا يعني چي؟!! بي خود از يه دوئل جنگ نسازيد يه موقع!! اتفاقا بزار بياد!! من كه از خدامه يكي باهام دوئل كنه!!!نقل قول:
You seem to have strayed a bit too far East. Please collect your bearings and more along. Chooseing to duel in Cyrus The Great may no longer be in your best interests.
اینو بهش تلگرام بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلگرامم بنویس : ( سرفصلش ) lost ? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال سر كار شهر سنگ اندازي مي كنه!!نقل قول:
خوب مخصوصا این کار را برای تو می خواهم بکنم تا بیان بهت آتاک بدند :31: تو تاکتیک داری می تونی تجربه مفتی زیاد بگیری با طعمه قرار گرفتن در شهر:31:نقل قول:
در هر صورت اميدوارم جنگ راه نندازي!! چون شهر اين يارو از واسيمو و رفيق رفقاش قوي تره!!!نقل قول:
خوب مخصوصا این کار را برای تو می خواهم بکنم تا بیان بهت آتاک بدند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو تاکتیک داری می تونی تجربه مفتی زیاد بگیری با طعمه قرار گرفتن در شهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:20: من از این کارا نمی کنم ولی اگه بخواهی می تونم چند تا چیز میز بگم بهت به چند نفر بفرست از حرصشون بیان بهت آتاک بدند :21:نقل قول:
به کسی آتاک نداد؟نقل قول:
من از این کارا نمی کنم ولی اگه بخواهی می تونم چند تا چیز میز بگم بهت به چند نفر بفرست از حرصشون بیان بهت آتاک بدند
فکر کنم فقط اومده یک نگاه به شهر بکنه :31: و یا عاشق پسری از پسرای شهرمون شده :31:نقل قول:
به من كه اتك نداده!!!نقل قول:
به کسی آتاک نداد؟
من ديدم تنها تو يك شهر هستش گفتم بياد پيش ما كه كارگر هم كم داريم:11:نقل قول: