جواد جان پس این معنی رانژه و اینجور کلمات چیه؟ می گن مخابرات یا ISP قطع می کنه(البته من از خود مخابرات سرویس نگرفتم از شاتل گرفتم)
Printable View
جواد جان پس این معنی رانژه و اینجور کلمات چیه؟ می گن مخابرات یا ISP قطع می کنه(البته من از خود مخابرات سرویس نگرفتم از شاتل گرفتم)
نه دیگه شما تا زمانی که اقدام به جمع آوری خط نکنید خطتون رانژه شرکتی هست که ازش سرویس میگیرید نیازی به پرداخت پول برای رانژه نیست . فقط هزینه سرویس ماهیانه و شارژ حجم باید بدید .نقل قول:
باز هم میگم فقط در صورتی که بخواید شرکتتون رو عوض کنید باید دوباره اینکار رو انجام بدید .
سلام دوستان با مودمم 2 مشکل دارم
یکی اینکه سرعتش رو توی. گوشی زده 72 مگ
یکی دیگه اینکه روی حالت ppoe تنظیمه و اتوماتیک پی سی و لپ تاپ هایی ک بهش وصلن ب اینترنت کانکت میشن ولی نمی خوام اینجوری باشه و هر بار ک خواستم وصل شه
ممنون میشم کمک کنید
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
مگه اینو شما نگفتید؟یعنی الآن ADSLندارید؟ دارید، ولی افت سرعت دارید؛ درسته؟نقل قول:
مشکل من : به خوبی اینترنتم کار میکنه (سرعتشم تا 40میره) اما یه دفعه افت شدید سرعت اینترنت میشه
رفتم پشتیبانی مخابرات که گفتن چون فاصله دوره مخابرات نمیتونه به خط ما ای دل اس ال ارائه بده و باید جمع اوری کنم ولی جمع اوری نکردم و هنوز باهاش کار میکنم
مخابرات را سوال پیچ کنید تا معلوم بشه مشکل چیه؟
چرا ای دی اس دارم اما افت ناگهانی سرعت دارمنقل قول:
نقل قول:
چی شد عزیزان؟!
نقل قول:
ip دستی ست کردید ببینید تاثیر داره ؟
سلام.چطوری روش نصب چ ی ز شکن به خود مودم اکانت کرد؟
مودم هم از نوعی هست که بشه روش چیز شکن کانکت کرد
مدل مودم دی لینک
سلامنقل قول:
شما از لحظه ای که چراغ ADSL ثابت میشه حساب کن ببین چقدر طول میکشه.
واسه یو اس بی درایور نصب کردین دیگه نه ؟ ... یه سیستم ریستور بکنید به قبل از زمان نصب درایور و دوباره درایورو نصب کنید ...نقل قول:
سلام
مودم من TD-W8901G
54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router
سی دی نصب را میگذارم اول بسم الله ..error..میده
The network cable is unplugged.
1.please check the network connectivity
2.please check the model of your router
Error :011
کابلش درسته نمیدونم چکار کنم
اگه کسی میدنم لطفا با من تماس بگیره ممنونم
نقل قول:
سلام
منم همین مودم رو دارم با سی دی کانفیگ نکن مرورگرتو باز کن توش 192.168.1.1 رو بزن بعدش ازت یوزر و پسورد میخواد هر دو
رو admin بزار بعدش اوکی کن برو quick start بعدش وسطای صفحه نوشته Wizard اونو بزن مراحلو برو یوزر و پسورد ISP تو وارد کن
اگه میخوای رو وایرلست رمز بزاری یا اسمشو عوض کنی انجام میدی و بعدش دیگه تموم میشه یادت نره قبلا از این مراحل اول باید هم
کامپیوتر هم مودم خاموش باشه کابل رو وصل کن و روشنشون کن و بعد این مراحل رو که طی کردی تموم شد میتونی کابل رو جدا کنی و
از طریق وای فای استفاده کنی :n16:
چند وقتی وقتی دارم کار میکنم یهکباره اینترنت قطم میشه:n28:
ولی چراغ های مودم روشن میمونه و نشانی از قعطی نیست
تا مودم رو خاموش و روشن نکنم هم درست نمیشه
جالب اینجاست که وقتی قطع میشه نمیتونم وارد مودم هم بشم
ریست کردم فرمویرم اپدیت کردم بازم مشکل هستش
اعصاب دیگه نمونده برام
تو رو خدا یه راهنمای کنید دارم دیوانه میشم
asus dsl-n10
وقتی اینجوری میشه بدون این که خاموش روشن کنی با یه موبایل یا یه pc دیگه بش وصل شو اگه با اون یکی درس بود مشکل از کامپیوترته داداش ... اگه از lan نت میگیری درایورشو آپ کن یا دوباره نصب کن و یه قطع و وصل کن ... اگه با وای فای می گیره با اونم همین کارو کن اگه بازم درس نشد مشکل از ویندوزه ... تشریف ببر بخش ویندوز مطرح کن ...نقل قول:
با مودم دوستم امتحان کردم 2 روزی ک دستم بود مشکل نداشتم اصلانقل قول:
تو این دو روزم مودم خودم داده بودم بهش اونم قعطی داشت
من قبلا از یه isp دیگه نت داشتم اینجوری نمیشد
سلام دوست عزیز یکی از کاربرا پست شمارو نشونم داد میشه یکم این بحث دکمه wps باز کنین،البته بصورت عامیانه چون توضیحاتشو تو سایتای دیگه دیدم راستیتش مودم من همچین دکمه ای داره ولی کارشو نمیدونم چیه بصورت دقیق!نقل قول:
من 20 روزی میشه که از آسیا تک مازندران اینترنت گرفتم.
مودم ADSL هم TP-Link TD 8817 هست.
ولی از همون روز اول بعد از راه اندازی این سرویس چراغ DSL مودم در زمان های مختلف خاموش می شود و اینترنت هم قطع می گردد.
با سرویس دهنده تماس گرفتم و SNR خط را به گفته خودشون چک کردند و گفتند خیلی خوب هست.
مخابرات هم که طبق معمول می گوید مشکل از سمت سرویس دهنده هست و مشکل از ما نیست.
دوستان لطفا راهنمایی بفرمائید برای پیدا کردن و رفع مشکل چه باید بکنم؟
کجا رو باید چک کنم تا مشکل رو پیدا کنم؟
اسپليتر يا به قولی نويز گير ها رو چک کن...
سلام دوست عزیز.... اول از همه سعی کن یه سیم تلفن مستقیم از درب منزل جایی که مخابرات سیم کشی کردی داخل خونه ، مستقیما بکش واسه مودم ..... اسپیلیتر هم یه چک بکن. حتما مشکلت حل خواهد شدنقل قول:
موفق باشید.
من هر وقت اینجوری میشه مودم رو خاموش میکنم با موبایل به خطی که ای دی اس ال روش نصبه زنگ میزنم بعد درست میشه شما هم یه امتحان کننقل قول:
اره.نقل قول:
تعویض کردم، جواب نداد.
اسپلیتر که قبلا چک کردم.نقل قول:
سیم تلفن رو هم کلا از کافوی مخابرات سر کوچه یکسره اوردم به مودم ولی کماکان مشکل پا برجاست.:n03:
برای منم دو سه روزی هست که این مشکل بوجود اومده . در اعداد نشون داده شده توسط مودم به نتیجه رسیدم که نویز خطم بسیار بالا رفته در حالیکه قبلا مشکلی نبود . من دوتا اسپلیتر دارم که یکی به تلفن خونه وصله و یکی هم به مودمم . جای دو اسپیلتر رو با هم عوض کردم و با کمال تعجب دیدم نویز خط از مقدار قبلی هم پایین تر اومده و همه چیز از ظهر تا الان حل شده !!!
به این نتیجه رسیدم که قسمت نویز گیر مربوط به ADSL در اسپیلتر ایراد پیدا کرده و با تعویض کردن اسپیلتر ها مشکل حل شد . ( قسمت نویز گیز ADSL با تعویض و بکار گرفتن در تلفن خونه ، عملا مورد استفاده قرار نمیگیره بلکه قسمت phone استفاده میشه ) .
حالا شما ، اولا برای هر پریز تلفنی که مورد استفاده قرار میگیره حتما باید یه اسپلیتر ببندی . یعنی یه اسپلیتر برای مودم تو اتاق خودت و یه اسپلیتر برای تلفن خونگی و و و ...
ثانیا مثه من اسپلیتر اتاقت رو با اسپلیتر تلفن خونه عوض کن . اگر هم تعویض کردی و جواب نداد تنها راهت اینه که به ISP زنگ بزنی و بگی که Down Stream خطت رو بالاتر ببرن ، مثلا اگه 2M هست روی 4M ببندن .
ایشالا که مشکلت حل میشه ،
اره مشکل همگانی هستش
با تشکر از سعید عزیز منم گفته های ایشونو تائید میکنم چون من دو سال پیش این مشکلو داشتم و با همین روش حل شد البته اگه نتیجه نگرفتی اسپلیتراتو یه جای دیگه مثلا" خونه دوستات چک کن که در صورت خراب بودن اسپلیترسالم بخرینقل قول:
یکی دو روز پیش ویندوزم که xp بود پرید.حالا 7 نصب کردم.ولی نمی تونم adsl رو راه بندازم.مودمم tp link 8811 است.مشکل اینه که نمی تونم با وارد کردن 192.168.1.1 وارد صفحه کانفیگ مودم بشم.با فشار دادن سوزن به ته مودم هم مودم ریست نمیشه که از نو کانفیگش کنم.
می خوام رو حالت PPPOE تنظیمش کنم که به یه دستگاه دیگه هم اینترنت برسونم.
مودم من ZYXEL هستش که توی نظر سنجیتون نیست!
Down Stream کجا مشخص میشه چند هست؟نقل قول:
روی خود مودم؟
اسپلیتر رو جای دیگه هم چک کردم، مشکلی نداشت.نقل قول:
در ضمن این رو هم بگم که وقتی خط رو یکسره از دم در میزنم به مودم باز هم این مشکل رو دارم. (توجه کنید که اصلا تلفنی وجود نداره.)
سلام من تو این کار تخصصی ندارم و فقط تجربیات خودمو میگم ممکنه مودمت مشکل داشته باشه و تعویض با یک دوست و امتحان کردن شاید نتیجه بدهنقل قول:
نقل قول:کسی سوال منو میتونه کامل جواب بده؟نقل قول:
سلام دوست عزیز یکی از کاربرا پست شمارو نشونم داد میشه یکم این بحث دکمه wps باز کنین،البته بصورت عامیانه چون توضیحاتشو تو سایتای دیگه دیدم راستیتش مودم من همچین دکمه ای داره ولی کارشو نمیدونم چیه بصورت دقیق!
سلام دوستان من یه مشکلی دارم که به نظرم عجیبه و اون این هستش که قبلا مودم 2640u dlink داشتم و راحت با وایرلس گوشی 5800 نوکیا بهش وصل میشدم اما امروز یک 2730u dlink سری n رو گرفتم و اکنون وقتی با 5800 بهش وصل میشم به شدت سرعت اینترنت در گوشی کاهش پیدا کرده و دی لی بالایی داره در حالی که با samsung tab 2 خودم وصل میشم اصلا این مشکل برام پیش نمیاد آیا این مودم های جدید وایرلس های قدیمی رو ساپورت نمیکنن خواهشا من رو راهنمایی کنید یا اینکه تنظیمات باید تغییر کند در 5800؟؟؟
گسی از دوستان هست؟
سلام.
اگر روی هر پریز فقط یک دستگاه کار کنه، باز هم اسپلیتر لازمه. من تو خونه دو تا گوشی دارم که هر کدام به یک پریز وصل هستند و مودم هم به پریز جداگانه سوم. آیا باید اسپلیتر تهیه کنم؟ چند تا؟
اگر لازمه چه مارکی خوبه؟
ممنون.
سلام
دوستان یه بار دیگه می پرسم امیدوارم به ج برسم.
من ویندوز سون رو نصب کردم مودمو tp link 8811 هستش که lan esh از کار افتاده با usb وصل میشم .مشکلی که دارم اینه که وقتی سیستم روشن می شه کنار ساعت 5 مین طول می کشه تا کانکشن بیاد!همش می چرخه یه دایره.به قولی هنگ می کنه!
بخ نظرتون قضیه چیه؟:n13:
معمولا usb همین مشکل دیر کانکت شدنو داره ماله من 2 مین طول میکشید از لن استفاده کنید
ای بابا چرا اینجا تهی از کارشناس شده!
سلام
می خواستم ببینم snr روی پینگ و سرعت هم تاثیر داره؟
من لپ تاپم access point نداره قطعه ای هست که بتونم بهش اضافه کنم و اینترنت رو share کنم به صورت access point
مثلا این فقط دریافت کننده است یا میتونه share هم کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: درباره این قطعه
من لپ تاپم access point نداره قطعه ای هست که بتونم بهش اضافه کنم و اینترنت رو share کنم به صورت access point
مثلا این فقط قابلیت دریافت داره یا میتونه share هم کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- Product Features
Wireless N speed up to 150Mbps makes the TL-WN723N ideal for video streaming, online gaming and Internet calls Easy one-touch wireless security encryption with the Quick Security Setup button Standards: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b Interface: USB2.0 Button: QSSPush Button Antenna Type: On-Board Wireless Speed:11n: Up to 150Mbps(dynamic) 11g: Up to 54Mbps(dynamic) 11b: Up to 11Mbps(dynamic) Frequency Range: 2.4-2.4835GHz Wireless Transmit Power: <20dBm(EIRP) Modulation Technology: DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM Wireless Security: Support 64/128 bit WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK, Wireless MAC Filtering Work Mode: Ad-Hoc, Infrastructure mode Support Operating System: Windows 7(32/64bits), Windows Vista(32/64bits), Windows XP(32/64bits), Windows 2000 Certifications: CE, FCC, RoHS