سلام به همه
دوستان یه امپلی مونو تو قیمت 400 /500 میخام برای یه جفت.pioneer 305c. امپ اکبند یا استوک برام مهم نیست:)
سلام به همه
دوستان یه امپلی مونو تو قیمت 400 /500 میخام برای یه جفت.pioneer 305c. امپ اکبند یا استوک برام مهم نیست:)
ممنون حمید جان،نقل قول:
فقط یه سوال دیگه؛ من یکم راجع به ضبط و اسپیکری که معرفی کردی تحقیق کردم واقعاً عالی و همه راضی بودن، میمونه آمپ، واسه کاهش هزینه ام آمپ دیگه ای هست که ارزون تر باشه و همون کیفیتی که شما شنیدی و مد نظرته از اسپیکره بکشی؟! مثلاً آمپ پایونیر 8604، یا ML 60.2 ؟ یا خوب نیستند این دوتا؟
راجع به کامپوننت هم که این ضبطه می کشه، در آینده میبندم :n06:
:n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16::n16: :n16::n16:
:n16:
تقدیم به آقا حمیدِ گل که همیشه با صبر و حوصله جوابِ ما تازه کارها رو میدن
ممنــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــونم <3
ممکنه در خصوصه نتورک و پروسسور توضیح بدین؟ممنون
سلام به همه دوستان.میخوام یه سیستم جمع کنم برای ماشینم.یه چرخی هم تو مطالب اینجا زدمو یه مقدار با بهترین ها هم آشنا شدم.
میخوام یه سیستمی باشه با کیفیت فوقالعاده،صدایی شفاف،پرحجم،رسا و پرقدرت.البته اول کیفیت بعد قدرت.مثلا به نسبت 60 به 40 یه همچین چیزی.حدوده 2.5 هم بودجمه.خودمم یه سری چیزاتو ذهنم هست نمیدونم خوبن یا نه یا با هم مچ میشه یا نه،ممنون میشم شما کمک کنین
هد یونیت آلپاین 148،آلپاین 117،آلپاین x305
کنوود 8019 و 9006
پایونیر 9450،80prs
باند :هرتز 690.3 اگه درست نوشه باشم . 693 اینفینیتی . CO609 آديو سيستم،dls 1073
آمپ هم از گلیدن یا هرتز یا اینفینیتی
ساب هم نمیدونم ببندم یا نه،اما اگه ببندم دوست ندارم ویبره بده و بیس خشک هم نداشته باشه اما خوش صدا و پرقدرت باشه
دیگه اینکه آیا دو جفت باند یا دو جفت کامپوننت میتونه جای ساب رو پرکنه؟از نظر حجم صداش،قدرتش،...؟؟/
Pioneer DEH-X9550SD
Pioneer DEH-X8650BT
کدوم بهتره برای خرید برای برادرم تا500 هزار تومان ویا کنوود7056 با کیفیت وصفحه نمایش بهتره داشته باشه بلوتوث برای مکالمه واگه قابلت پخش تصویری هم داشته باشه که خیلی بهتره؟
ویا
PIONEER DVH-865AV
barca1899 wrote:
با سلام خدمت اساتيد براي پژو پارس سال با هديونيت پايونير 9450 سيستمهاي زير رو در نظر گرفتم.اگه امكانش هست اساتيد بين اين دو سيستم براي انتخاب كمكم كنيد:
-باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
-آمپلي 846 کنوود - 285 تومان
-سـاب ووفر کنوود 3013- 159 تومان
مجموع 769 تومان
-باند 6902 پایونیر : 280 تومان
-آمپلي a6604 پايونير 262 تومان
-سـاب ووفر 310s4 پايونير 150 تومان
مجموع 692 تومان
صداي مورد نظرم مي خوام كه علاوه بر وضوح مناسب بيس خوبي هم داشته باشه.براي سـاب ووفر مي خوام باكس با قيمت مناسب تهيه كنم؟ اساتيد جاي خاصي رو سراغ داريد؟ باكس گرد بهتره يا مكعب؟؟ آقا شرمنده سوالام زياد هستش چون زياد به موضوع اشراف ندارم.طاقچه عقب بايد عوض بشه براي نصب باند؟؟ و اگر بله از كجا ميتونم تهيه كنم كه خيلي تميز باشه و مانند نمونه فابريكش در بياد؟؟
راستي من كرج هستم دوستان و اساتيد نصاب حرفه اي و منصف تو كرج سراغ داريد؟؟
براي نصب سيستم بايد گارانتي ماشين رو بيخيال شد يا ماجرا چه شكلي هست؟؟
آقا شرمنده سوالام زياد شد و شايد خيلي ابتدايي بازم شرمنده
ممنون ميشم دوستان و اساتيد راهنمايي كنند.بارم ممنون
سلام مجدد پيرو پست بالا با تحقيقي كه كردم گفتم شايد به جواب درستي نرسم بنابراين تصميم گرفتم از انتخاب اسپيكر شروع كنم و بعدش به سراغ انتخاب آمپلي و سـاب ووفر برم..ميخوام صداي قوي داشته باشم ولي نه اينقدر كه ديگه بخواد شيشه ها بياد پايين و يا آزار دهنده باشه ميخوام اساتيد با توجه به قيمت و ماركهاي اسپيكرهاي زير تو انتخابم راهنمايي و كمكم كنيد:
Kenwood KFC-HQ718EX قيمت 244 تومان
-پايونير 6902 قيمت 280 تومان
-JBL GTO938 قيمت 195 تومان
-Hertz ECX690 قيمت 204 تومان
- باند 693 اینفینیتی : 325 تومان
دوستان خواهشا به من هم يه راهنمايى بكنيد.. خير ببينيد :)
مشخصات سيستم فعليم كه خريدم اينه:
Cadence zrs 703i
pioneer 2550
apmili pioneer 700 watt 4channel
الان وضعيت سيستمم طورى هست كه بيس خوبى داره ولى قدرت صداى خواننده و (تريبل) زياد نيستش. من الان ميخوام براى اينكه بار بيس زدن رو از دوش باندها بردارم و باند رو فقط مخصوص صداهاى غير از بيس بزارم يه ساب اضافه كنم. يه ساب كه كيفيت خوبى داشته باشه و بيس نرم و زيبايى داشته باشه و فقط گوب گوب نكنه :) حداكثر بودجه هم ٥٠٠-٦٠٠
نظر كلى تون راجع به سيستم رو هم اكه بفرمايين منت گذاشتين
يه دنيا ممنون
بستگی به بقیه اجزای سیستمتون داری اگه بقیه اجزای سیستم بر اساس قدرتی بسته شدن ۹۵۵۰ وگرنه ۷۰۵۶نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا حمید گل
داداش این امپ دست دومش ولی سالم تا چه حد میارزه یکی از رفیقام داره بهم پیشنهاد داد
نظرت درموردش چیه؟
باند اینفینیتی رو از کجا باید فهمید اورجیناله؟
سلامنقل قول:
با اجازه حمید جان
اگه تصویری مد نظرتونه که فقط 865 این امکان رو داره، اگه تنظیمات پیشرفته صدا براتون مهمه 7056 . 8650 و 9550 هم تفاوت چندانی باهم ندارند.اینطور که من دیدم مدل 9550sd بولوتوث نداره اما مدل معمولیش که sd نداره از بلوتوث پشتیبانی میکنه
اسپیکر حدود 90 - 100 وات جزو اسپیکر های پر قدرت محسوب میشه، از همین مواردی که فرمودین هرتز ، اینفینیتی و جی بی ال های اصل بنظر من انتخاب های بهتری هستند هر چند که 718 هم حجم صدای زیادی اما بخاطر تیزی صدایی که داره مورد اقبال همه قرار نمی گیره. 6902 ، 80 واته و من صداشو نشنیدم اما با توجه به قیمتی که فرمودین بنظرم انتخاب بصرفه ای نیست. اینفینیتی 693 حدود 240 تومنهنقل قول:
والا کندس به شفافیت معروفه، پایونیر هم که ذاتا کمی تیزه، تعجب میکنم صدای شفاف ندارید. اگه تنظیمات سیستمتون مشکلی نداره یا تیوتیر های باندا مشکلی ندارن، فکر نمی کنم با اضافه کردن ساب به صدای شفاف تر برسید!! نظر من اینکه اول سیستم رو از نظر فیلتر های اعمال شده روی آمپ و EQ پخش و سلامت باندها چک بفرمائید. مدل دقیق آمپ رو بفرمائید تا با توجه به قدرت نومینالش دوستان ساب مناسب رو پیشنهاد کنند.نقل قول:
من آخرین بار (یک ماه پیش) حدود 900 تومن قیمت داشتم.نقل قول:
بهترین راه اینه که از نمایندگیش تهیه کنی.نقل قول:
اگه اشتباه نکنم آمپ ads یه برند چینیه و کیفیت و استاندارد لازم رو نداره، از شایع ترین مشکلات این آمپ ها ایجاد حریان کلیپ شده و فشار به درایوهاو در نهایت گرم شدن بیش از حد و سوختن سیم پیچ درایو هاست.نقل قول:
من احتمال میدم مشکل باندهای شما هم همین باشه. اهل ولوم زیاد هستید؟
برای تعمیر باید اسپیکر رو به تعمیر کار نشون بدید تا مشخص بشه مشکل دقیقا چیه و هزینه چقدر میشه.
بنظرم سیستم متوسط و کار راه اندازی هست. خانواده 310 پایونر الان حدود 130 تا 200 تومن قیمت دارند. اگه از ساب راضی هستید تعویض نکنید. اگه راضی نیستید با حدود -300 میشه ساب باکس مناسب تهیه کنید.
من پیشنهاد میکنم اول آمپتون رو با یه آمپ برند و استاندارد عوض کنید، چون اگه اشکال از آمپ باشه بعید نیست بعد از تعمیر اسپیکرها بازم این مشکل بوجود بیاد
اول کنود 9105 و بعد جی بی ال 1201نقل قول:
نفرمودین ماشین چیه؟نقل قول:
به هیچ وجه صدایی که از ساب تولید میشه رو نمشه از اسپیکر گرفت. بنظرم بهترین ستی که میتونید تهیه کنید از همین برند ادیوسیستم و گلیدن هست. پخش های آلپاین هم ارزش خودشو داره اما بدون شک کنود بصرفه تره
ترکیبی از 7056 ، rs , mx , mc , co چه شود !!!
ممنون.من بیشتر میخوام سیستم مچ باشه و خیلی خوب جواب بده،تا ببینم کدوم به صرفه تره.یعنی از این هد یونیتا،اولویت اول کیفیته کاره بعد ...نقل قول:
چون میخوام یه سیستم ببندم و حداقل واسه چند سال حالشو ببرم،چون زیادم نمیتونم هزینه کنم،به غیر از این بار ،و هیی بخوام بگم اونی که میخواستم نشد و قطعاتو عوض کنم.
ماشینم قصد تعویض دارم،یا 206 یا گل یا ریو
ممنون. من تنظیمات سیستم رو چک کردم صدا همونطور که فرمودید شفاف شد. قبلا روی بیس خالص گذاشته بودن. اما الان درستش کردمنقل قول:
آمپیلی پایونیر GM-A6604 760 watt 4 channel
پخش پایونیر 2550 ( 4*50 وات)
باند و کابل کشی cadence zrs 703i
البته اینو یادم رفت بگم زیاد اهل ولوم دادن نیستم و فقط همون بیس نرم رو از ساب میخوام
ممنون
نقل قول:
سلام
کاش که بجایه zrs 703 میرفتی zrs 710 میگرفتی خیلی خیلی بهتر بودش...
من خودم داشتمش واقعا خوب بود...
این خفه بودنه صدا ماله تنظیماتت هست ... سعی کن باس رو دیگه بیشتر از +1 نبری بالا که به تیوترات هم فشار نیاد چون کدنس کلا تئ تیوتر ضعیفه یکم...
با این هزینت من به نظرم یه سابه خوب بگیر بعدا یه امپه مونو بگیر اگر هم کلا میخوای همین هزینه رو بکنی یه امپه دیکه بگیر و یه ساب ...
چون سابه 600 تومنی با امپت جور نمیشه....
سلام به همه دوستای گل به خصوص آقا حمید که شرمنده میکنه آدم رو همیشه:n16:
بالاخره و بعد از کلی اذیت کردن آقا حمید تصمیم گرفته شد که چی خرید بشه
پخش رو که قبلا گرفته بودم 8019
پولمون که به SQX نمیرسه :n14:
کامپوننت: 2 جفت RS165 البته اگه تو در جا نشد مدل Slim
آمپ: ML75.4
فکر کنم همین ها با نصب 1.700-800 در بیاد :n24:
فعلا برای ساب دست نگه میداریم تا عیال رو راضی کنیم بی خیال صندوق عقب ماشین بشه
فقط یک سوال دوستان اینجا کسی روی ریو کامپوننت بسته؟
تیوتر ها جا داره ؟!
کامپ زیر توری های روی دری و تاقچه می افته یا باید جدا بشن؟! ..... اگه کسی از دوستان نمونه داره ممنون میشم راهنمایی کنه و یا عکس بگذاره
PIONEER DVH-865AVآیا روی سیستم جواب می ده ومابین 7056 واین گیر کردیم؟
سلام داداشنقل قول:
710 تقریبا 100 تومن بیشتر بود و من دیگه نمیخواستم تا اونقد خرج باند کنم. ولی از نظر قدرتی حق باشماست
من کلا 500/550 گذاشتم برا ساب باکس . الان در حال حاضر یه آمپیلی gm-a6604 760 watt که 4 کاناله هست دارم و دیگه نمیتونم خرج آمپیلی بدم. خواستم اگه مدل سابی که بیس نرم بزنه و به این سیستم ما مچ باشه اگه چیزی مدنظر دارین ما رو بی نصیب نزارید
تشکرررررر
دوستان دست ما رو هم بگیرید :):n16:
قصد خرید یک سـاب باکس ( یا سـاب ووفر ) رو دارم. مشخصات سیستم فعلیم هم این هست:
Cadence Zrs 703i
pioneer 2550
Ampilfier gm-a6604 pioneer 760 watt 4 channel
کابل ها هم کدنز هستن
ماشین پارس هستش
از سـاب ووفر هم بیس نرم ( و نه کوبش) و کمی هم ویبره میخواستم.
بودجه هم تا 550/600 هستش
چند مدل هم به من معرفی شده نظرتون رو در موردشون میخواستم:
cadence xbp 121
cadence xwb 12s
fxb 12v1
ud 124hfi
موضوع دیگه اینکه از جایی پرسیدم که برای داشتن بیس نرم، باکس استوانه ای پیشنهاد میشه. این موضوع درسته؟
و در نهایت اگه لطف کنید میخواستم فرق سـاب ووفر 2 اهم و 4 اهم رو بفرمایید و اینکه این اعداد بین سـاب ووفر و آمپیلی حتما باید مچ باشن؟
اینم یادم رفت بگم زیاد اهل ولوم دادن نیستم ( نهایت تا 50-60 درصد)و بیشتر همونطور که گفتم یه بیس نرم از این سـاب ووفر میخوام
تشکر فراوان
سلامنقل قول:
خواهش میکنم. بنده مخلص همه شما سروران خودم هم هستم.:n12:
اتفاقا پخشهای آلپاین جزو بهترین پخشها بودند ولی متاسفانه دیگه از اون پخشها خبری نیست.من اگر مدلهائی که شما فرمودی رو عرض نمیکنم به خاطر عدم تولید و نبودن مدلها به صورت آکبند هست وگرنه 9887 و 117E جزو پچشهای مطرح این برند هستند.دیتیل بسیار بالائی که 9887 میده تو کمتر پخشی میشه شنید مگر کلاریونهای سری HX.فقط به خاطر آک نبودن ولا غیر:n02:
کن وود و پایونیرصداش خیلی گرم هست. ولی آلپاین به سری میزنه. دیتیل و شفافیت آلپاین زبانزد هست ولی خیلیها اینهمه یخی و سردی رو دوست ندارن.من داشتم دوستانی رو که 9887 داشتن و خیلی اوایل احساس رضایت از جنس صداشون میکردن ولی به خاطر اینکه فرکانسهای Low رو ضعیف داشتن رفتن و با RS II تعویض کردند.در کل صدا سلیقه ای هست.
خواهش میکنم.ببین احسان جان نه اینکه نشه چرا میشه ولی خب اون توقعی که از CO داریم رو کامل پوشش نمیده.ببین 1073 رو با 80 وات بستن با 100 وات هم بستن .با 150 هم بستن.150 وات کجا و 100 وات کجا.:n04:نقل قول:
همیشه گفتم اگر پولتون نمیرسه عجله نکنید،صبر کنید پولتون کامل شد برید مثلا آمپ مورد نظر یا اسپیکر مورد نظرتون رو تهیه کنید.
شما میری جنسیس میخری بعد رینگ و لاستیکی که مناسبش نیست رو میندازی زیرش.راه میره سواری میده ولی نمیتونی از کلیه قابلیتهاش و زیبائیهاش بهره مند بشی.
در مورد کامپوننت پخشتون خروجی لازم رو داره ولی باید یه آمپ جداگانه تهیه کنید.البته اگر ML75.4 رو بریج ببندی.
میتونی یه 9604 بگیری به جای 8604.البته باز هم بریج ML با 200 وات خروجی نمیشه.
قربان شرمنده میفرمائید.بنده انجام وظیفه میکنم.از اینهمه اظهار لطف شما و همگی عزیزان کمال تشکر رو دارم.:n12::n16:نقل قول:
نتورک بستن یه موضوع پیچیده ای هست.من به طور کلی خدمتتون عرض میکنمنقل قول:
زمانی که ما چیدمان اسپیکرها رو از حالت استاندارد به نتورک تغییر میدیم،در واقع برای هر اسپیکر یه رنج فرکانس که توانائی اجرای آن را دارا میباشد تعریف میکنیم.
به عنوان مثلا پخش پایونیر P99 رو با چهار جفت خروجی در نظر بگیرید.
یک جفت خروجی با نام HI
یک جفت خروجی بانام MID
یک جفت خروجی با انم Low
یک جفت خروجی با نام Sub Woofer
برای شروع یه پروژه نتورک ما نیاز به اسپیکرهای مخصوص و آمپلیفایرهای جداگانه داريم.
برای تیوتیرها یک آمپلیفایر.برای میدرنجها یک آمپلیفایر برای ووفرها یک آمپلیفایر و برای ساب ووفر نیز یک آمپلیفایر نیاز هست
دیگه من بیشتر توضیح نمیدم چون طولانی میشه.
پروسسور هم یه DSP هست که کار آنالیز صدا رو بر عهده داره و اغلب از طریق کامپیوتر تنظیم میشه.
لذا در نهایت کیفیت صدا با یه پخش معمولی که به صورت استاندارد نصب شده کاملا متفاوت هست.
اغلب خودروهای لوکس که دارای تعداد بالائی اسپیکر هستند از این گزینه بهره مند گردیده اند
من یشنهادم رو با توجه به نوع خودروی آینده که احتمالا هاچ هست عرض میکنمنقل قول:
پخش: 8019 قیمت 640
کامپوننت جلو: گلیدن SQX 165 قیمت 735 تومن
آمپلیفایر: گلیدن RS100C4 قیمت 1.030.000 تومن
اسپیکر عقب:نیاز ندارید
ساب ووفر:گلیدن RS 10 قیمت 320 تومن
باکس:حدود 60 تومن
اکسسوری: حدود 200 تومن.
کیفیت صدا:تضمین شده.
سلام گلم. دشمنت شرمنده باشه.نقل قول:
RS165 که شرکت تموم کرده ولی مدل SLIM هم نه تنها کمتر از اون نیست حتی بهتر هم هست. فقط 20 وات ضعیفتره که نمیتونه به عنوان مشکل حاد در نظر گرفته بشه.
در موردنصب بله میرن زیر همون گریلهای فابریک ماشین نگران نباش.اتفاقا اگر عقب رو معمولی ببندی ممکنه به اون میله زیر سینی گیر کنه و باعث اختلال در حرکت در گردد.
بارها در مورد این پخش بحث شده که اورجینال نیست.نقل قول:
شما 7056 رو بگیرو مطمئن باش راضی خواهید شد.
دوست عزیز اگر بیس نرم دوست دارید بهترین گزینه RS 12 هست. 400 تومن هم قیمت داره.اگر کمتر میخواید هزینه نمائید MX 12 اونم 257 تومن هست.نقل قول:
در مورد باکس هم یه باکس سیلد 32-40 لیتری کاملا صدای مورد نظرتون رو تامیم میکنه.
در مورد کوئل 2 و 4 اهمی هم بارها عرض کردم.فقط برای مچ شدن با آمپلیفایر هست. چون زمانی که دو کوئل میشه یا باید کوئلها موازی یا باید سری بسته بشن و بعد به آمپ متصل بشن.
دوستانی که تهران تشریف دارن
سیستم باز ها و اونهایی که از صدای سابشون لذت میبرن بی زحمت یه ندا به ما بدن ما هم بیایم صداش رو گوش کنیم بلکه خوشمون اومد ما هم تونستیم انتخاب کنیم
به خصوص rs12 و mx12 گلیدن
خب ممنون از اینکه پاسخ دادین . الان باند های kenwood 6982 ارزش تعمیر داره یا بهتره تعویض بشه ؟
درضمن اهل ولوم زیاد و بیس هستم و کیفیت صدا هم برام مهمه
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
ببخشید رفیقم یک پراید 131 داره دو گانه سوز ایا اگر یک سیستم صوتی قوی با باس قوی ببنده برای سیستم گاز و امنیت و احتراق سیستم گاز ضرر نداره یعنی قدرت باس و صوت تا ثیری تا حالا داشته روی انفجار و مشکلات احتیاطی با تشکر
عرض ادب آقا حمید
شرمنده یه سوال داشتم از حضورتون
داداش حمید این ویژگی Mosfet چیه؟؟
پخشِ من JVC KD-G396 هست,چهارکانال هست,هرخروجی 19 وات RMS و درکل میشه 4*50
بعدش دوتا خروجی R L داره که بصورت RC هستن و نوشته REAR
در ضمن توی مشخصاتش نوشهاین پخش MOSFET پشتیبانی میکنه,
میخواستم بدونم این پخش ساب رو خوب ساپورت میکنه؟؟میتونه پخش مناسبی باشه برام؟؟؟
اگه خروجی خوب برا ساب بخوام مربوط به کیفیتِ آمپِ؟؟؟یا این پخش ناتوانه؟؟
مرسی
این دوتا مورد زیر رو نوشت بود:
اینم لینک PDF پخشم
:Line-Out Level/ Impedance: 2.5 V/20 kΩ load (full scale) Output Impedance: 1 kΩ
آقا حمید یه سوال دیگه ,شرمنده
قربونت چرا این سابهای پایونیر همه ارزون نسبتِ به واتی که سایتش نوشته؟؟؟
میه نقل ونبات واسش وات نوشته :n02:
توجه کردین قیمت جهانی این سابهاش تقریبا با راکفورد یکی هست,ولی راکفور p2 نمایندگی میده 360 تومن ولی Ts w310 d4 که باید 350 تومن باشه 160 تومنه اونم با گارانتی پایونیران!!
موضوع چیه؟؟؟
مرســــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــی:n16:
سلام با کسب اجازه از امیر خان گلنقل قول:
من 6982 رو نمیشناسم ولی قطعا با سلیقه شنیداریتون مچ نیست یعنی قدرتی میست که بتونی ولوم بهش بدید.
اگر کیفیت براتون مهمه باید کامپوننت رو در استیج جلو داشته باشید.با توجه به نوع خودروی جنابعالی و حجم صندوق اون به نظر من یا باید دوتا ساب 12 یا یدونه ساب 15 نصب کنید.
سابهای پایونیر اصلا کیفیت صدای خوبی رو ندارن.
آمپلیفایر شما نیز همانطور که امیر جان فرمودند برند جالبی نیست.
به نظر من شما اول کلیه قطعاتتون رو بفروشید بعد برای یه سیستم تمام عیار مسلح بشید:n08:.ما هم در خدمتتون هستیم.
خیر تاکنون همچین موردی گزارش نشده.نقل قول:
بگو با خیال راحت هر چی دوست دارن نصب نمایند.
خواهش میکنم.نقل قول:
ماسفت اسم یه ترانزیستور هست که تو مدارهای الکترونیکی آنالوگ و دیجیتال مورد استفاده قرار میگیره.
ظاهرا پخش شما فقط یک جفت خروجی Pre Out 2.5 ولت داره. متاسفانه پخش کاملی نیست برای سیستم بازی
شما میتونید دو جفت اسپیکر بسیار معمولی رو به خروجیهای پخشتون متصل کنید و یه ساب معمولی هم از طریق خروجی به آمپلیفایر متصل و بهره بردای نمائید.
ولی مطمئنا صدای خوبی نخواهید داشت.
آیا نصب فیوز روی سیم بعد از باطری ضرورییه یا نه من یکی دارم روش نوشته 100a وآیا کیفیت سیستم را کم می کنه یا نه؟
ُسلام ، آقا من یک اپتیما ی 2014 دارم که سیستم صوتی اینفینیتی داره . موقعی که شروع به حرکت میکنم پخش ویدیو متوقف میشه به دلایل امنیتی . راهی هست که موقع حرکت هم بشه ویدیو دید ؟ چیکار باید کرد ؟
من یه اینترفیس کنوود 206 گرفتم و رو ماشین نصب کردم ولی به نظرم یکم تاخییر داره ( مثلا وقتی از کنترل کنار فرمان استفاده میکنم تا زمانی ضبط بفمد باید صدا را زیاد کند ) این طبیعیه ؟!
مدل اینترفیس هم اکسس هست.
آقا حمید منظورتون از ساب معمولی در چه حده؟؟؟RMS چند باشه؟؟
همین ساب MX 12 هم به ضبطم میخوره؟؟راکفورد P2 چطور(400 وات هست)؟؟؟
پسر عموی بنده یه سیستم داره که پخشش Target XDMU-6350 هست,که پشتش سه جفت خروجی داره که خروجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جفت کدنس zrs 703 داره,با ساب ud 12 که خیلی صداش به دل میشینه,آیا با این پخش jvc میتونم همچین صدایی در بیارم؟؟؟
منظوره شما از سیستم بازی در چه حده؟؟؟والا اهل سیستم بازی نیستم
دست و بالم تنگه!!
ســــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــپاس فراوان
سلامنقل قول:
تو سیم های پشت پخش یه سیم هست که کارش همینه . تو بعضی پخشها از ترمز دستی ورودی گرفته و وقتی دستی رو میخوابونی اگه رو ویدیو باشه متوقف میشه . ممکنه از شما از یه جای دیگه فرمان بگیره شما باید اون سیم رو پیدا کنی و یا یکسره اش کنی یا یه کلید بزاری سر راهش . کار ساده ایه . اما باید پخش رو بکشی بیرون و سیم رو پیدا کنی
قبلش منو رو زیر و رو کن ببین گذینه ای نداره ؟:n13:
ببشخید آقا حمید شما خرید پخش JVC KD-R536 رو پیشنهاد میدید؟؟؟با قیمت 242 تومن
با این ویژگی ها:
MOS-FET 50W x 4 24-bit DAC Ready for Bluetooth(R) Wireless Technology with optional [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Adaptor USB Audio for iPod/iPhone etc. External Mode for iPod/iPhone Front USB Port (MP3/WMA/iPod & iPhone Audio) USB 1A Power Supply AUX Input x 2 (Front/Rear) MP3/WMA Compatible with ID3/WMA Tag (CD/USB) 3-Band Parametric iEQ Easy EQ Source Link EQ Loudness Control High-Pass Filter/Low-Pass Filter 4.8V Line and Subwoofer Pre-Out Level 2 RCA Pre-Out Terminals (Front + Rear/Subwoofer Selectable) Subwoofer Control
یا کنوود 456 که 3 جفت خروجی 2.5 ولت داره؟؟؟270 تومن
نظرتون رو هم در مورد Pioneer DEH-p6950 با قیمت 180 تومن بفرمایید؟؟؟
ممنونم یه دنیا
با سلام
دوستان من یک پخش و باند میخوام ! آمپیلی نیاز ندارم!
پخش ۷۴۵۰ داشتم فوق العاده راضی بودم و با ماشین دادم رفت ! پخشی میخوام تقریبا شبیه به همون ۷۴۵۰ و باند میخوام با کیفیت صدای ۷۱۸ اصل !
تا الان هم اسم کدنس و ... نشنیدم .
پخش 9550 رو پیدا کردم !
توصیه شما چیه ؟
مرسی . تو منو که نه چیزی نبود . آخه پخشم اونقدر پلم و فیته بدون هیچ درز و پیچ و هیچی اصلا میترسم بدم کسی بازش کنه !نقل قول:
سلام
بهتره بیخیال بشی . عقب مونیتور داره ؟ اگه داره خوب کافیه . جلو واقعا خطرناکه !:n28:
نقل قول:
دوست عزیز، اون دلیل امنیتی بیخودی نیست،تمام کسانی که در هنگام رانندگی ضبط تصویری استفاده میکنند تا الان به این طرف قضیه فکر کردند اند که اگر خدای نکرده در هنگام رانندگی به علت پرت شدن حواسان بزنند به کسی چند نفر از خانواده طرفین ماجرا زندگی شون تحت تاثیر جدی قرار گرفته میشه ؟
یعنی واقعا کسی هست که فکر کند با پرداخت مبلغی کل ماجرا تمام میشود ؟
عقب نه نداره :n27:نقل قول:
حرف شما درسته حتی موقع رانندگی اجاره add کردن گوشی به سیستم رو هم نمیدهنقل قول:
اخه من خودم معمولا اگه تصویری هم پخش بشه توجه ای ندارم بیشتر یه چیز فانتزی و برای سایر سرنشین هاس به نظرم . در کلا خوب ضد حاله دیگه آدم دوست داره پخش بشه :n02::n02:
نظرتون در مورد آمپ های ساند استریم چیه؟
کلا برند با کیفیتی ست؟ منظورم کیفیت متریال ساخت تکنولوزی استفاده شده و ....
کلا برند مطرح و معتبری هست؟
واتاش واقعیه؟
سلام و بسیار ممنون از پاسختون،والا احتمال بیشتر اینه که ماشینم هاچ بک نباشه،یعنی یا ریو یا فیات سی ینا،حالا میشه محبت کنی برای اون بفرمایی؟نقل قول:
و دیدم جایی از دو مدل ضبط آلپاین خیلی تعریف کردین،یعنی ممن همین 8019 رو بگیرم خیالم راحت که از اون 2 مدل هم بالاتره؟
سلامنقل قول:
بله كاملا.
اگر كيفيت نداشته باشه ممكنه باعث افت ولتاژ هم بشه.
منظورم سابهائي هست كه كيفيت ساختشون پائينه. پارامترهاي خوبي ندارن.قدرت اعلامي توسط كارخانه سازنده واقعي نيست و.....نقل قول:
من خودم P2 دام منتها آمريكائي نه اين چينيها.دوست دارم صداش رو بشنويد 200 وات هست ولي چنان صدائي ميده كه باورتون نميشه. هم قدرت خوبي داره و هم كيفيت خوبي بسيار هم نرم هست. آكبندش رو پارسال (البته تو باكس فابريك هست) 850 تومن قيمت داشتم.
لذا كيفيت ساخت خيلي مهمه.MX12 هم تو سيلد خيلي عاليه. از اون بهتر سريه RS هست.400 وات واقعي و بيس كنترل شده و بسيار نرم. تو باكس سيلد 32-40 ليتري من تست كردم ريوي هم نوشتم.اصلا تو كيفيت صداش شك نكن.
خروجي بهتره 4به بالا باشه ولي با 2 ولت هم ميشه سيستم رو راه انداخت منتها به آمپ فشار مياد چون گين بايد بيشتر باز بشه و...
من زياد كدنس رو نشنيدم ولي يه مدل رو ماشين سعيد(روهام)بود خوب بودش.
پخشهاي جي وي سي مدلهاي عالي داره ولي ايران نمياد. اينهائي هم كه هستن تا اونجائي كه من شنيدم (نميگه همشون چون واقعا نشنيدم) جالب نبودن.
منظورم از سيستم بازي يه اصطلاحه گلم.:n02:
كلا كسائي كه ميان دنبال آمپ و ساب و...يعني دارن وارد وادي سيستم ميشن. چون يه سيستم صوتي دارن جمع ميكنن.
حالا يكي با هزينه بالاتر و حرفه اي تر .يكي هم با يه سيستم بسيار معمولي.در كل سيستم باز شدن رفت پي كارش.درسته يا نه؟:n08:
من نشنيدم اين پخش رو ولي U456 رو گزينه مورد اعتمادي يميدونم.نقل قول:
9550 اگر سالمه بگير.نقل قول:
محمد جان.نقل قول:
ساند و كيفيت؟شوخي ميكنيا.:n08:
ساند و پاور آكوستيك بردهاشون يكيه.قبلا كه اينجور بود.
توان اعلامي رو واقعي نميزنه.
معتبر هست فيك نيست ولي توقع بالائي مخصوصا تو كلاس AB نبايد داشته باشي ازش.
براي مونو گزينه مناسبي هست البته بايد تواني كه گفته 30% كم كني.
روي ريو ميتونيد كامپوننت 16 نصب كني راحت.مشكلي نداره.نقل قول:
8019 رو با خيال راحت بگير.اگر مثلا 9887 در حد 650-700 گير آوردي بگير ولي در غير اينصورت 8019 معركه هستش.
دوستاني كه دارن تشريف بيارن عرائض بنده رو تائيد بفرمايند.
يا علي