منم با دنیزلی خیلی بیشتر حال می کنم ولی توی این اوضاع فقط لوکا است که بدرد می خوره تازه دنیزلی خودش الان تیم داره بلند نمیشه بیاد ایراننقل قول:
منم با دنیزلی خیلی بیشتر حال می کنم ولی توی این اوضاع فقط لوکا است که بدرد می خوره تازه دنیزلی خودش الان تیم داره بلند نمیشه بیاد ایراننقل قول:
afc : با اولين ترقه محروم مي شويد
کانون هواداران پرسپولیس : به نظر مي رسد كنفدراسيون فوتبال آسيا به طور جدي در انديشه تقابل با تماشاگرنماهاست و مي خواهد به هر طريق ممكن با مشكلات حاشيه اي مقابله كند.
ناظران afc توجيه شده اند كه شعارهاي نژادپرستانه را به طور جدي گزارش كنند. از سويي ديگر حفظ امنيت بازيكنان نيز بسيار مهم تلقي مي شود و اگر كوچكترين حمله اي از طرف تماشاگران صورت بگيرد تيم ميزبان بلافاصله محروم مي شود. حتي شنيده ايم اگر ناظر بازي ، پرتاب مواد محترقه به داخل زمين يا اطراف تيم ها را گزارش كند و فيلم آن موجود باشد، باشگاه خاطي به شديدترين شكل ممكن مجازات شده و حداقل بايد دو بازي خانگي را بدون حضور تماشاگر برگزار كند. با اين تفاسير هواداران استقلال و پرسپوليس بايد مراقب رفتار خودشان باشند چون در اين مورد يك نقطه منفي در afc داريم و هنوز خاطره پرتاب نارنجك به سوي ملي پوش كره شمالي از ذهن آنها پاك نشده است .
مدیر کمیته مسابقات afc: پرسپولیس بیش از 30 میلیون طرفدار دارد
کانون هواداران پرسپولیس : میشیله چای مدیر کمیته مسابقات کنفدراسیون فوتبال آسیا در هنگام برگزاری مراسم قرعه کشی رقابت های جام باشگاه های این قاره پرسپولیس را تیمی با طرفداران بسیار توصیف کرد.
چای که مراسم قرعه کشی را یک تنه برگزار کرد، با خواندن نام تیم ها تعریف کوتاهی از برخی تیم ها ارائه می کرد. وی به هنگام خواندن نام باشگاه پیروزی (پرسپولیس) به این نکته اشاره کرد که این تیم یکی از 2 تیم پرطرفدار ایران است که بیش از 30 میلیون نفر هوادار دارد.
مصطفوی از عرش به فرش رسید!!
از همان روزهای نخستین شکل گیری هیئت مدیره جدید پرسپولیس و انتخاب داریوش مصطفوی به عنوان مدیرعاملی این تیم زمزمه هایی از اختلافات درونی در راس مدیریت باشگاه به گوش می رسید.
به گفته بسیاری از طرفداران این تیم و مسوولان و دست اندر ورزش کشور، این حالت مانند آتش زیر خاکستری بود که هر آن احتمال شعله ور شدن آن و در کام کشیده شدن پرسپولیس وجود داشت.
اختلافات آشکار و نیمه پنهان این مجموعه مدیریتی ناهمگون اظهر و من الشمس بود در حالی که بارها توسط اعضای آن یا تکذیب شده و یا بعنوان اختلاف سلیقه های جزیی و خانوادگی از آن تعبیر می شد تا اینکه زخم کهنه آن پس از ماه ها سرباز کرد و به صورت علنی و رسمی نقل محافل و مجالس شد و متعاقب آن پرسپولیس برای چندمین بار متوالی در آستانه تحول دیگری در عرصه مدیریتی قرار گرفت.
داریوش مصطفوی به عنوان چهاردهمین مدیرعامل پرهوادار ترین تیم فوتبال آسیا، با نظر مستقیم علی آبادی به صندلی مدیریت پرسپولیس تکیه زد.
به عقیده بسیاری از کارشناسان فوتبال کشور، گماردن داریوش مصطفوی در سمت مدیرعاملی قرمز پوشان پایتخت از ابتدا اشتباه بود .
1- به قول شاعر "ده درویش در گلیمی بخسبند اما دو پادشاه در اقلیمی نگنجند" و در محافل ورزشی بارها گفته شد که از همان اوایل کار مصطفوی با هدایتی و فرخزادی بر سر بسیاری از مسائل ریز و درشت دچار اختلاف نظر بو و در این شرایط حذف قریب الوقوع هر یک از این اعضا دور از انتظار نبود.
2- داریوش مصطفوی که خود نیز از افراد صاحب نام ورزش کشور در گذشته بود، جایگزین حبیب کاشانی مدیر موفق قبلی و میراث دار قهرمان فصل قبل شده بود و این خود به تنهایی رسالت او را در موفقیت دو باره تیم دشوارتر می کرد.
3- مصطفوی اگر چه سال ها در سطح اول فوتبال ایران بعنوان رئیس فدراسیون و دبیر کل این فدراسیون حضور داشت اما وی از هیچ محبوبیتی نزد هوادارن سرخ برخوردا نبود و هرگز هم نتوانست در دل آنان جایی پیدا کند. در نتیجه از همان ابتدا شعارهای هوادران مخالف وی، که تعدادشان کم نبود گوش های پیر فوتبال ایران را نوازش می کرد.
4- حمایت های بی چون و چرای مدیرعامل از افشین قطبی شیر بی یال و دم و امپراطو شکست خورده پرسپولیس، مارکو دستیار همیشه غایب وی در تمرینات و همچنین دی کارمو مهاجم افسانه ای گل نزنش و بسیاری مسایل دیگر داریوش خان را تا حدودی در موضع انفعالی قرارداده و جایگاه مدیریتش را به خطر انداخت. در نهایت نیز دو شکست متوالی غیر قابل هضم پرسپولیس در آزادی مقابل تیم بحران زده ملوان و در اصفهان مقابل ذوب آهن موجب شد تا ستون های مدیریتی وی در پرسپولیس خیلی زودتر از حد تصور فرو بریزد.
5- مصاحبه های بیش از حد مصطفوی در طول این مدت نارضایتی گسترده تماشاگران و اعضای هیات مدیره آتش اختلافات را در بیشه زار خشک پرسپولیس گسترده تر کرد تا جایی که به اولتیماتوم سازمان تربیت بدنی برای بهبود وضعیت در چند مورد و شدیدترین مورد آن در روزها گذشته پروژه عبور از مصطفوی نگون بخت را کلید زد. وی با توجه به شرایط به وجود آمده چاره ای جز استعفا نداشت و عطای کار در پرسپولیس را به لقای آن بخشید تا هدایتی و دیگران در این تیم ماندگار شوند البته این استعفا بهترین راه بود تا مصطفوی به وسیله اعضای هیئت مدیره برکنار نشود.
شاید فوتبال دوستان تا سالیان دور اشک های مصطفوی مرد قدرتمند فوتبال ایران و از معتمدین مسئولان سازمان تربیت بدنی را فراموش نکنند اما این اشک ها پایان دراماتیکی بود بر گزینش اشتباه مصطفوی برای مدیریت تیم فوتبال پرسپولیس شاید با این انتخاب غلط یکی دیگر از مهره های کارآمد فوتبال ایران را به دست خودمان از صحنه محو کردیم.
به دنبال پذیرش استعفای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، تاریخ یکبار دیگر برای این تیم تکرار شد و عباس انصاری فرد برای سومین بار بعنوان مدیر عامل این تیم پرطرفدار انتخاب شد.
وی که در سال 1372-1369 و 1381- 1380 سابقه مدیریت در پرسپولیس را دارد در عصر خود با بحران های مالی شدیدی دست و پنجه نرم کرد و در آخر نیز سر تعظیم فرود آورد ولی با پذیرفتن مجدد این سمت ریسک بسیار بزرگی کرده و پیه مدیریت دشوار این تیم پرهوادار و بسیاری از مسایل دیگر را به تن خود مالید.
البته ناگفته نماند اگر چه در حال حاضر شرایط مساعدی بر باشگاه حکم فرما نیست و انصاری فرد کار بسیار سختی را پیش را دارد اما وی اکنون از حمایت بی دریغ هدایتی حامی همیشه دست به نقد پرسپولیس برخوردار است و می تواند زیر چتر حمایت های رئیس هیئت مدیره از قعر چاه بر آمده تا به اوج ماه برسد.
مایه تاسف بسیاری است که هر از گاهی ورزش ما به خصوص فوتبال دستخوش سکته های خفیف و شدیدی می شود و بسیاری از هواداران را نیز دچار همین حالت و وضعیت می کند، اما آنچه مهم است اینست که تا کی فوتبال ایران باید قربانی اختلافات شخصی مسئولان غیر فوتبالی سازمان تربیت بدنی شود و نیروهای با ارزش خود را از دست بدهد.
براساس قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا، امكان تقابل چهار تيم ايراني حاضر در اين رقابت ها با يكديگر وجود دارد.
تيم هاي ايراني پرسپوليس، استقلال، سپاهان و صباي قم به عنوان چهار نماينده باشگاه هاي كشور در رقابت هاي سال 2009 ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند كه برطبق قرعه كشي انجام شده؛ صبا در گروه a، پرسپوليس در گروه b، استقلال در گروه c و سپاهان در گروه d اين رقابتها حضور دارند.
امكان تقابل تيمهاي ايراني در مرحله يك هشتم ليگ قهرمانان به اين شرح است:
صدرنشين گروه a با تيم دوم گروه c: در اين حالت امكان مصاف صباباتري با استقلال وجود دارد.
صدرنشين گروه b با تيم دوم گروه d: در اين حالت احتمال رويارويي پرسپوليس با سپاهان وجود دارد.
صدرنشين گروه c با تيم دوم گروه b: احتمال رويارويي استقلال و پرسپوليس وجود دارد.
صدرنشين گروه d با تيم دوم گروه a: در اين حالت احتمال تقابل سپاهان با صباباتري وجود دارد.
بازیکنان الشباب
No. Position Player
1 GK Waleed Abdullah
2 DF Abdullah Al Astaa
3 DF Abdulmohsen Al Dosari
4 DF Saleh Sadeeq
5 DF Naif Al-Qadi
6 DF Safwan Al Mowalad
7 MF Mansour Al Dossari
8 MF Abdullah Al Dosari
10 FW Naji Majrashi
11 MF Ahmed Otaif
12 MF Camacho
13 DF Hassan Muath
14 DF Abdullah Shuhail
15 MF Abdoh Otaif
No. Position Player
17 DF Zied Al Mowalad
20 DF Faisal Al Obili
21 FW Abdulaziz bin Saran
22 GK Saeid Al Harbi
23 GK Hussain Shaian
24 DF Sanad Shrahilee
25 FW Nasser Al-Shamrani
26 DF Saeed Ismail
27 FW Fisal Bin Sultan
28 MF Bader Al Hagbani
29 DF Hosein Fllath
30 GK Mohammad Khojah
31 FW Fahad Fallata
MF Ricaldo Bovio
بازیکنان الغرافه
No. Position Player
1 GK Qasem Burhan
3 DF Marcone Amaral
4 MF Anas Mubarak
6 DF Hamed Shami
7 MF Fuhaid Al-Shammari
8 DF Saad Al-Shammari (c)
9 FW Fernandão
10 FW Clemerson de Araújo
15 MF Hakan Yakin
20 MF Otmane El Assas
22 GK Abdulaziz Ali
No. Position Player
26 DF Bilal Mohammed
25 MF Nashat Akram
30 MF Fahad Al-Shammari
28 DF Mustafa Abdullah
29 MF Mohammed Al-Shammari
33 MF Mubarak Mustafa - Retired
45 DF Saud Al-Shammari
جالب اینه سیروس قایقران هم قبلا توی این تیم بوده
این لینک تیم الشارجه که احتمال حریف اول پرسپولیس هست
نقل قول:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/sharjah_fc
جایزه تیم ها در هر مرحله
Group stages
Win: $40,000
Draw: $20,000
Loss: $0
Travel subsidy(away matches): $30,000 x 3 for each team
Round of 16
Win: $50,000
Travel subsidy: $40,000
Quarter-finals
Aggregate win: $80,000
Travel subsidy: $50,000
Semi-finals
Aggregate Win: $120,000
Travel subsidy: $60,000
Final
Champions: $1.5 million
Runners-up: $750,000
Travel subsidy: $60,000
نمیدونم چی شد به یاد حامد کاویانپور افتادم اون موقعه ها خیلی ازش خوشم میومد کسی نمیدونه الان کجاست؟
یه مدت که توی استیل اذین بود
اول فصل هم که می خواست بیاد پرسپولیس ولی نشد
الان هم نمی دونم کجاست
مصاحبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داریوش مصطفوی
داریوش مصطفوی پس از گذشت تنها هفت ماه فعالیت در سمت مدیرعاملی باشگاه پر طرفدار پرسپولیس تهران از این مقام برکنار شد. او در گفتگو با بخش فارسی دویچه وله از علل این برکناری و مشکلات ریشه دار فوتبال ایران میگوید.
داریوش مصطفوی روز دوشنبه پنجم ژانویه پس از گذشت تنها هفت ماه فعالیت در سمت مدیرعاملی باشگاه پر طرفدار پرسپولیس تهران به دستور سازمان تربیت بدنی ایران از این مقام برکنار شد.
او که یکی از چهره های سرشناس فوتبال ایران محسوب میشود و پس از انقلاب دو دفعه نیز ریاست فدراسیون فوتبال ایران را بر عهده داشت، در گفتگو با بخش فارسی دویچه وله از علل برکناری خود و گرفتاری های ریشه دار فوتبال ایران سخن میگوید.
دویچهوله: آقای مصطفوی چه عللی باعث استعفای شما از سمت مدیرعاملی باشگاه پرطرفدار پرسپولیس تهران شد؟
داریوش مصطفوی: دربارهی رفتن من به پرسپولیس باید بگویم ما همیشه با فوتبال بودهایم. من حدود چهل سال است که با فوتبال هستم و سی سال هم هست که در سطح مدیریت فوتبال دارم کار میکنم. بعد از این که از فدراسیون فوتبال با آن شکل بردن تیم به جام جهانی ۹۸ آمدم کنار، یک بار هم دبیر موقت شدم که در آنجا هم مشکلاتی برای من درست شد. ولی بهر صورت ماندم، چون علاقه دارم به فوتبال، علاقه دارم به مملکتم و میخواهم که این فوتبال جلو برود. ولی دیگر بعد از ۶۴ سال احساس کردم با این هفت ماهی که من در باشگاه پرسپولیس بودم، کارها دارد روز به روز سختتر میشود و ما نمیتوانیم خودمان باشیم و نمیتوانیم کار بکنیم و حتما بهتر از ما هستند که دارند میآیند و کار میکنند. ولی بهر صورت ما با فوتبال هستیم، علاقمند هستیم و امید هم داریم که فوتبال مملکتم با همهی این گرفتاریها به جلو برود.
دویچهوله: در بارهی این گرفتاریها و مشکلاتی که الان به آن اشاره کردید، لطفا کمی شفافتر توضیح بدهید؟
داریوش مصطفوی: من فکر میکنم بعد ازاین همه کار و کوشش، بازیکن تیم ملی بودن، بردن تیم به جام جهانی و بردن تیم در جام ملتهای آسیا و به آن شکل که حق ما را عربها خوردند و سوم شدیم و قهرمان کردن باشگاههای پیروزی و استقلال و پاس در مسابقات آسیایی، همهی اینها، فاکتورهای لازم را برای اینکه آدم بتواند یک باشگاه و نه تنها یک باشگاه، بلکه همهی باشگاهها را اداره بکند دارد. ولی اختلاف سلیقه هم هست. در همهی دنیا هم اختلاف سلیقه هست و ما هم اختلاف سلیقه داریم. ولی اختلاف سلیقهی ما آن جوری نبود که فنی باشد. بهر صورت همان طرفداران کوچک هستند که مانع حرکت ما به سمت جلو میشوند و بهر جهت هدایت هم میشوند، طرفداری هم میشوند و حتا میتوانم به شما بگویم که تامین هم میشوند که آدمهایی مثل ما نتوانند کار کنند و کنار بروند. ما پیش خودمان شرمنده نیستیم. آن چیزی که در چنته داشتم عرضه کردیم. خیلی طاقت آوردم، خیلی فشار رویام بود. ولی بهخاطر مملکت، به خاطر وجود جوانانی که در مملکت دارند زندگی میکنند، به خاطر علاقمندان، به خاطر هواداران همهی مصائب را تحمل کردم، ولی دیگر نشد. امیدوار هستم کسانی که میآیند، بتوانند کار بهتری از ما انجام بدهند.
دویچهوله: در اینجا اجازه بدهید مقایسهای میان دو تیم پرطرفدار آلمان و ایران، یعنی بایرنمونیخ و پرسپولیس، بکنیم. تیم بایرنمونیخ هم شروع ضعیفی در این فصل فوتبال بوندس لیگا داشت و مانند پرسپولیس مدافع عنوان قهرمانی جام باشگاههای کشور بود. این شروع ضعیف بایرنمونیخ موجب بوجود آمدن موج شدید انتقادات طرفداران و کارشناسان شد. اما تیم بایرنمونیخ در طول هفتههای پایانی نیم فصل رفت به حالت انسجامیاش مجددا بازگشت. در این مقایسه شما چه فرقهای مشهودی را با پرسپولیس میبیند و چه نکات مشابهی را هم در این میان پیدا میکنید؟
داریوش مصطفوی: سیستم مدیریت در کشورهای اروپایی برای فوتبال با توجه به قدمتشان، با سیستم مدیریت در مملکت ما خیلی فرق دارد. باشگاههایی مثل بایرنمونیخ را فوتبالیستهای قدیمی، پیشکسوتان قدیمی و تحصیلکردگان فوتبال قدیمی اداره میکنند و میچرخانند. اینها، مثل فرانتس بکنباور و یا بازیکنانی که در گذشته بودند و الان هیئت رییسه باشگاه بایرنمونیخ هستند، همه یکی هستند. همه ید واحدی هستند. اگر ۵ نفر باشند، هر ۵ نفرشان یکجور فکر میکنند، چون فوتبالی هستند. ولی در باشگاههای مملکت ما این طور نیست. سیستم مدیریت یک باشگاه با سیستم مدیریت باشگاههای دیگر فرق میکند. سیستمهای مدیریت دو سیستم متفاوت است. سیستم مدیریتی که در داخل مملکت ما باشگاهها را اداره میکند، از نظر فوتبالی سیستم مدیریت قوی نیست. ممکن است سیاسیون بیایند و کارها را بگیرند و کار بکنند. ولی در آن هیئت رییسه که من بودم، نمیتوانم به شما بگویم که افراد فوتبالی قویای بودند. شما میدانید که برای اینکه فوتبال مملکت جلو بره و پیشرفت کنه، باید برای باشگاهی مثل پرسپولیس چیزی حدود ۲۰ میلیارد تومان در سال هزینه بشود. بخصوص که باشگاه پیروزی هم امسال میخواهد در مسابقات جام باشگاههای آسیا بازی بکند. اما بهر صورت ما موفق بودیم. بجز این دو بازی آخر ملوان و ذوب آهن که من کمتر وقت کردم با بچهها و مربیان و بچههای کادر فنی جلسه بگذارم، بچهها بسیار ضعیف ظاهر شدند و این دو بازی که با ملوان و پیروزی کرد در حد تیم پرسپولیس نبود، باقی بازیها را من مسئولیتاش را قبول میکنم و بسیار قوی ظاهر شدیم. بهرجهت مسئلهی داوری و سلیقه هم هست. داوران ما اشتباه میکنند، ولی خلاف نمیکنند. در مملکتی که ۱۸ تیم دارد و همه بودجههایش را بجز ملوان و ابومسلم و استقلال اهواز، همگی آنها هم، ۱۵تا، ۱۶تا، ۱۴تا تیم، از نظر مالی از ما قویتر هستند، ما بسیار خوب کار کردیم و از تاریخ دوم تیرماه سال گذشته تا دیروز که من مشغول به کار بودم، چیزی حدود شش ماه و خردهای من بسیار راضی هستم. منتها شما میدانید که فوتبال یک جریان سیال است. امروز را میطلبد. نخوانده آدم نمیتواند استاد دانشگاه بشود. این گله را من از فدراسیون فوتبال هم دارم که جوانهایی مثل پیروانی، قلعهنویی یا افرادی مثل اینها را به کشورهای خارج نمیفرستد، به دورههای مربیگری طولانی مدت نمیفرستد و آن چیزی که را مربیان ما میدانند، از خودشان میدانند. از علمیست که از تلویزیون میگیرند، از مطالعهی کتابهایشان میگیرند. در تیمهای بزرگی مثل بایرنمونیخ حضور نیافتهاند، در کنار مربیان بزرگ نبودهاند. بهر صورت همین که میبینید، نتیجهی خون دل خوردنها، زحمات و کوششهای آدمهایی مثل من و امثال من است. اگر ما هم نباشیم ممکن است همین فوتبالی هم که شما دارید دربارهاش صحبت میکنید، این هم وجود نداشته باشد.
دویچهوله: یکی از عملکردهای شما که در دوران فعالیتتان مورد انتقاد قرار گرفت، آوردن مجدد افشین قطبی با یک رقم نجومی و رکوردی به سمت سرمربیگری پرسپولیس بود. در این مورد چه چیزی میتوانید بگویید؟
داریوش مصطفوی: ما قطبی را در دو شخصیت، در دو وجه میتوانیم مطالعه بکنیم. آن قطبی که در سال گذشته به مملکت ما آمد، زحمتی بود که آقای کاشانی کشیدند و ایشان را آوردند. قطبی را در آن زمان کسی نمیشناخت و میدانید که مربی که گمنام باشد و تیماش را قهرمان نکرده باشد، یک هزینه برمیدارد و وقتی که آمد توی این مملکت و معروف شد، قراردادش چیز دیگری خواهد بود. کل پولی که به آقای قطبی دادیم چیزی حدود ۷۰۰ میلیون تومان بود که شما میدانید از این ۷۰۰ میلیون تومان، یعنی چیزی حدود ۷۰۰ هزار دلار و این پول، نه هزینهی نجومی هست، نه قرارداد بزرگ است. اکثر مربیان ما در داخل مملکت هم همین حدود هزینهها را دارند. بنابراین، این ساخت و پرداخت روزنامههاییست که دوست نداشتند داریوش مصطفوی و قطبی در این ماجرا ثابت باقی بمانند. این طورنبود. قطبی هم آدمی بود، انسان شریفی بود. طاقت نیاورد. خیلی جاها تو کارشان گذاشتند و ایشان رفتند. رفتند دیگر، دلش میخواست برود و رفت. ما هم اصراری به ماندن ایشان نکردیم. ولی این که میگویند رقمهای نجومی وسنگین، این طور نیست. بخدا این طور نیست. من داخل این مملکت هستم و میتوانم با اسناد هزینه، با شما صحبت کنم. ما که در هیچ جای این مملکت نه پارتی داریم و نه دوستانی که بتوانند از ما دفاع بکنند. آن چه هست امروز، یک حملهی سنگینی بود که به قطبی و من وارد شد و تا حدودی هم موفق شدند و بهر صورت بایست در آینده دید که چقدر موفقیت در این امر نصیب کسانی بوده که به ما حمله کردند.
دویچهوله: یکی دیگر از موارد انتقاد از شما این بود که خیلیها مانند فرشاد پیوس، ملیپوش پیشین فوتبال ایران گفته بودند چه طور میتواند یک شخص استقلالی و تاجی آبیپوش مانند داریوش مصطفوی در سمت مدیرعاملی رقیب دیرینه، یعنی پرسپولیس، انجام وظیفه بکند!
داریوش مصطفوی: من جواب این بچهها را نمیتوانم بدهم. شما میدانید که ما مدیر ملی هستیم. وقتی من رییس فدراسیون بودم بیست باشگاه مثل پرسپولیس زیردست من بوده و من با آنها کار میکردم و تعامل داشتم. او هم شاید از این میدید که ما در باشگاه پیروزی میتوانیم یک سرمربی و یک مربی داشته باشیم. اگر این همه پیشکسوتهای پیروزی بخواهند همهشان سرمربی و مربی باشند و همهشان پیروزی باشند، این جریان امروز بوجود میآید. به نظر من این انتقاد بسیار خوب است، ولی یکبار. اگر هر روز ما روزنامهها را بازکنیم و این حرفها باشد، دیگر انتقاد نیست و غرضورزی است. و من حاضر نیستم جواب کسی را بدهم، چون شأن و شخصیت من بالاتر از این حرفهاست که جواب کسانی را بدهم که درکی صحیح از مسئلهی فوتبال ندارند یا با غرضورزی این حرفها را میزنند. یک مقدار مسئله شخصی میشود. بنابراین ضمن رعایت کامل و با احترام کامل به گفتههای ایشان، من دلم میخواهد شما در تهران به نظرات مردمی که فوتبال را دوست دارند و فوتبالی هستند و علاقمند به باشگاه پیروزی هستند مراجعه بکنید. وگرنه امروز من میتوانم یک روزنامه باز کنم و نظرشما را دربارهی هر کسی بگیرم و اگر مورد نظر خودم بود، مورد نظر شخص سردبیر و مسئول روزنامه بود چاپ کنم. شما این را اطمینان داشته باشید که هر کسی این حرفها را زده، روزی پشیمان خواهد شد و آن روز دیگر دیر است.
دویچهوله: پرسش آخر ما آقای مصطفوی. آیا شما خودتان تصور میکنید که یک روزی فرا برسد که فوتبال کشور ایران از بیماری کمرشکن حاشیهگرایی نجات پیدا کند؟
داریوش مصطفوی: فوتبال در همه دنیا حاشیههای مخصوص خودش را دارد. در آفریقا، در آمریکای جنوبی، در اروپا و در آسیا حاشیههای مخصوص خودش را دارد و این حرفها امکان دارد در بیشتر کشورهای آسیایی هم جریان داشته باشد. ولی من امیدوارم که فوتبال مملکت ما با مدیریت ثابت، مدیریت پایدار به مقامهای بزرگی در دنیا دست پیدا کند. یک روز به آقای هاشمیطبا که رئیس سازمان تربیت بدنی و معاون رییس جمهور بودند، وقتی به من گفت شما رییس فدراسیون هستید، من ازایشان خواهش کردم که شما دو سال در کار من دخالت نکند. تیم را من به جام جهانی میبرم و ایشان پذیرفت و تیم ما به جام جهانی ۹۸ رفت. و امروز هم میشود. امیدوارم که مسئولین بلندپایهی مملکت ما به این فکر برسند که با کمکهای مالی خودشان به فوتبال و عدم دخالت افراد سیاسی در داخل فوتبال، اجازه بدهند فوتبالیها درایت خودشان را به ثبوت برسانند.
حالا هم که رفته دست از سر این پرسپولیس ور نمی داره عجب کنه هست
اینم یکسری عکس از مراسم امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر بازی اولمون با الشبابه یا با برنده شارجه و دمپو!؟؟؟
این زنه مجریه چقدر لوووووس بود :27:نقل قول:
من که ندیدم فقط عکساش رو دیدم که چیزی نمی شه فهمید
در مورد بازی اول هم دارم توی سایت afc می گردم ببینم چی میشه
این خبر هست که سایت afc گذاشته
پرسپولیس و استقلال در جدال با عربستان
شادی علی کریمی و بازیکنان پرسپولیس بعد از گلی تساوی او در دقیقه 87 برابر استقلال. بازی دو تیم در هفته نهم لیگ 2009-2008 ایران در استادیوم آزادی به تساوی 1-1 رسید.
دبی - استقلال که با قهرمانی جام حذفی ایران به لیگ قهرمانان آسیا 2009 راه پیدا کرد در اولین بازی خود در جده برابر الاتحاد که دوبار جام قهرمانی را بالابرده به میدان خواهد آمد.
قرعه کشی بازیهای لیگ قهرمانان آسیا امروز صبح در دبی برگزار شد تا 32 تیم در 8 گروه مختلف قرار بگیرند.
پرسپولیس قهرمان ایران در همین مرحله و در اولین گام در گروه B با حریف دیگری از سعودی روبرو می شود. الشباب قهرمان جام حذفی عربستان اولین حریف قرمزهای تهران خواهد بود.
به غیر از الغرافه قهرمان قطر بازی پلی آف بین الشارجه امارات و دمپو هند دیگر حریف این گروه را به تهران خواهد فرستاد.
سپاهان نایب قهرمان آسیا در سال 2007 در بازی اول میزبان الشباب قهرمان امارات در اصفهان است.
بازیهای لیگ قهرمان از روز 10 مارچ – 20 اسفند آغاز می شود.
گروه A:
الهلال عربستان
پاختاکور ازبکستان
الاهلی امارات
صبا باتری ایران
گروه B :
پرسپولیس
الشباب عربستان
الغرافه قطر
پلی آف 1
گروه C :
الجزیره امارات
استقلال ایران
الاتحاد عربستان
ام سلال قطر
گروه D :
بنیاد کار ازبکستان( کوروچی سابق)
الشباب امارات
سپاهان
الاتفاق عربستان
گروه E :
اولسان هیوندای کره
نیوکاسل جتز استرالیا
بیجینگ گوان چین
ناگویا گرامپوس ژاپن
گروه F :
گامبا اوزاکا ژاپن
اف سی سئول کره
سریویجایا
شاندونگ لیوننگ چین
گروه G :
شانگهای شنهوا چین
پلی آف 2
کاشیما آنتلرز ژاپن
سوان بلووینگز کره
گروه H :
سنترال کوست مارینرز استرالیا
تیانجین تدا چین
کاوازاکی فرانتاله ژاپن
پوهانگ استیلرز کره
لیگ قهرمانان آسیا افتتاح شد
توکیو – لیگ قهرمانان جدید آسیا روز جمعه در میان حضور طرفداران فوتبال و با مراسم باشکوهی افتتاح شد.
رئیس فیفا جوزف سپ بلاتر و مسئولان بلندپایه کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون های فوتبال در کنار ستارگان فوتبال و میهمانان ویژه، حاضرین اصلی مراسم افتتاحیه لیگ حرفه ای سال 2009 آسیا بودند.
در شروع برنامه در تویوتا مگا وب طرفداران با ستارگان فوتبال دیدار داشتند و بعد سابورو کاوابوچی مدیر سال های اخیر فدراسیون فوتبال ژاپن که مدیریت لیگ جدید آسیا را در دست داشت گفت : " آسیا به لیگ قدرتمندی احتیاج دارد. ما امیدواریم که لیگ جدید بتواند زمینه پیشرفت باشگاه ها را فراهم کند چه از لحاظ اداری و چه در زمینه فنی".
" برای تغییرات در شیوه بازیها زحمات زیادی کشیده شده و افراد متخصص کوشش فراوانی برای بهبود اوضاع کرده اند تا امروزما با خوشحالی بتوانیم لیگ را افتتاح کنیم".
در لیگ 2009 به جای بیست و هشت تیم 32 شرکت خواهند داشت و جایزه قهرمانی به یک و نیم میلیون دلار و جایزه نایب قهرمانی به 750 هزار دلار افزایش یافته است.
با این وجود برای ورود باشگاه ها شرایط تازه ای در نظر گرفته شد تا فقط آنهایی که به عنوان موسسه تجاری فعالیت دارند و با روش های حرفه ای کار می کنند بتوانند وارد لیگ شوند.
برای همین تنها 10 فدراسیون توانستند جواز حضور مستقیم باشگاه هایشان را بدست آورند و باشگاه های کشورهای دیگر باید از طریق جام ای اف سی یا در مصاف پلی آف با قهرمان و نایب قهرمان جام ای اف سی به لیگ صعود کنند.
محمد بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز گفت : " مجبور بودیم شرایط را سخت تر از گذشته کنیم تا تنها باشگاه ها یا لیگ هایی که حرفه ای تر کار می کنند جواز ورود پیدا کنند".
" این تنها راه بالابردن اعتبار بازیها بود. در آخر هم این فوتبال آسیاست که سود تغییرات به عمل آمده را خواهد برد. ما برای همه فدراسیون ها انگیزه بوجود آوردیم تا برای اصلاحات در فوتبال کشورشان به حرکت بیفتند و حالا منتظر بازیهای جذاب تری در لیگ قهرمانان آسیا هستیم".
سپ بلاتر رئیس فیفا هم گفت: " فوتبال آسیا در مسیر پیشرفت قراردارد. خاطرات من از جام جهانی 2002 در ژاپن و کره جنوبی هنوز برایم جذاب است".
" فیفا برای پیشرفت فوتبال در همه قاره ها خود را مسئول می داند و با تغییرات جدید لیگ قهرمانان آسیا ما منتظر قهرمان قوی تری از آسیا در جام باشگاه های جهان در دبی هستیم".
پلی آف لیگ قهرمانان قرعه کشی شد
کوالالامپور – بازیهای پلی آف انتخابی لیگ قهرمانان آسیا روز پنجشنبه انجام شد تا پنج تیم حاضر رقبای خود را بشناشند.
بازیهای پلی آف بین دو منطقه غرب و شرق تقسیم بندی شد.
باشگاه پرووینشال الکتریسیتی تایلند با آرمد فورس سنگاپور در اولین بازی شرق آسیا در تایلند رقابت خواهند کرد.
برنده این مسابقه روز 25 فوریه 2009 درخانه خود با مدان اندونزی بازی می کند تا تیم پیروز به لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا کند.
در منطقه غرب الشارجه امارات 25 فوریه میزبان دمپو هند است تا برنده بازی به لیگ قهرمانان برسد و جزو 32 تیم نهایی باشد.
گروه بندي نسبتا خوبي به پرسپوليس رسيد مخصوصا اگر اون تيم هنديه تو پلي آف ببره و بياد تو گروه ديگه خيلي عالي ميشه
ولی خوبه شرق و غرب و با هم قاطی نمی کنن
فکر کنید که با این دفاع باید جلوی تیم های شرق آسیا بازی می کردیم
مرجع خبری پرسپولیس: الخليج:شكست هاي النصر عمدي بود .. بوناچيچ در راه پرسپوليس
امروز جلسه مهمي در باشگاه پرسپوليس برگزار مي شودجلسه اي كه اعضاي هيات مديره قرار است از ميان چند گزينه خود سرمربي پرسپوليس را انتخاب كننند
روزنامه الخليج چاپ امارات ديروز از تلاش بوناچيچ براي پيوستن به پرسپوليس خبر داد.اين روزنامه سرمربي النصر را متهم كرده است كه با باخت هاي عمدي در ليگ امارات موقعيت النصر در جدول رابه خطر انداخته است.در گزارش اين روزنامه آمده است كه بوناچيچ تصميم داشته به ايران بيايد تا سرمربي پرسپوليس شود به همين دليل هم با باخت هاي تيم شرايطي را فراهم كرده است تا از باشگاه اخراج شود.به نوشته اين روزنامه بوناچيچ طي روزهاي آينده سرمربي پرسپوليس مي شود.اين درحالي است كه طي چند روز گذشته شايعه پيوستن سنول گونش هم به پرسپوليس شنيده مي شد
-تلاش مديران پرسپوليس
اين روزها مديران پرسپوليس سخت در تلاشند تا يك مربي خوب را براي تيم خود به تهران بياورند هر چند در اين ميان مذاكره با بوناچيچ و گونش جز احتمالاتي است كه تا امروز منتشر شده اما شنيده مي شود اين دو نفر گزينه هاي آخر مديران پرسپوليس نيستند.البته بايد گفت در اين مورد هدايتي تلاش هاي زيادي را از قبل شروع كرده و منتظر بركناري مصطفوي بود تا مربي جديد را روي نيمكت بياورد.البته يكي از نزديكان پرسپوليس از مذاكره با چند مربي ديگر خبر مي دهد كه تا روز شنبه اسامي شان منتشر و احتمالا وارد ايران مي شوند.اينكه اين مربي يا مربيان چه كساني هستند رازي است كه احتمالا طي امروز و فردا فاش مي شود
نقل قول:
کل ابن حرفا در رابطه با بوناچیچ خیلی تخیلی میزنه یعنی چی؟ بوناچیچ خودش خواسته ببازه بیاد ایران مربی گری کنه؟
طرف پول و امکانات عرب ها بی خیال شده و با جون و دل حاضره بیاد ایران کار کنه :27::27:نقل قول:
این گزینه سنول گونش هم از اون حرف ها است
من بعید می دونم توی این شرایط بیاد ایران یا مدیران برن دنبالش
ولی احتمال داره لوکا چنین کاری کرده باشه
اخه النصر برای چیزی به اعتباری لوکا اضافه نمی کنه ولی پرسپولیس خودش یه اعتباره
تصحیح خبر ؛ پرسپوليس ميزبان الشباب است، استقلال ميهمان الاتحاد
کانون هواداران پرسپولیس : از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا برنامه روز اول رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
در روز اول اين مسابقات تيم فوتبال پرسپوليس در ورزشگاه آزادي ميزبان الشباب عربستان خواهد بود.
استقلال تهران نيز در همين روز ميهمان الاتحاد عربستان است. سپاهان ديگر نماينده كشورمان در اصفهان پذيراي الشباب امارات مي باشد.
برنامه ديدار صباي قم از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا هنوز اعلام نشده است. روز اول اين مسابقات 20 اسفند سال جاري برگزار ميشود.
در پس مشكلات پرسپوليس و استقلال پدر خوانده اي نشسته است!
داريوش مصطفوي باز هم در قامت يك ناكام و به عبارت بهتر شكست خورده صحنه مديريت فوتبال ايران را ترك كرد تا مشخص شود شيوه كاري او كه اطاعت صرف از مقام مافوق خود است همچنان تبعات سختي را براي او به دنبال مي آورد.
نسل جديد، داريوش فوتبال ايران را از آن زمان كه بر مسند فدراسيون فوتبال در سال هاي مياني دهه هفتاد تكيه داشت به ياد مي آورند. همان سال هايي كه فدراسيون فوتبال به مدد مديريت او به يك كيف و مهر داخل آن و چند كاغذ با سربرگ فدراسيون خلاصه مي شد! يعني همان روزهايي كه نسل طلايي فوتبال ما مجبور بود در زمين گلف تمرين كند و ليگ يك سال ما هميشه در اواسط سال آينده به اتمام مي رسيد! سرانجام شرايط مديريتي كشور در آن سال ها به گونه اي شد كه مصطفوي و بسياري از مديران همطراز او از لحاظ كارايي، مجبور به خالي كردن پست هاي خود شدند و درست بعد از خروج او بود كه فوتبال ايران تولد مديريتي خود را با صفايي فراهاني آغاز كرد و به حق شخصيت جديد و جدي تري به خود گرفت. در اين ايام مصطفوي كه به بهانه بيماري قلبي اش مجبور به خداحافظي از فدراسيون شده بود، در خانه مجللش در داورلي هيلز آمريكا تبديل به يك بنگاه انتقادي عليه مديريت فوتبال كشور شده بود و به صغير و كبير فدراسيون حمله مي كرد و تمام برنامه هاي آن را زير سوال مي برد. او مي دانست كه سرانجام اين مصاحبه ها براي او كارگشايي خواهند كرد كه اين اتفاق نبز براي او رخ داد و با آمدن پدر خوانده ورزش ايران يعني محمد علي آبادي به سازمان ورزش كشور، او اين فرصت را يافت كه در تصفيه حساب علي آبادي با فراهاني و دادكان به سمت سرپرستي موقت فدراسيون فوتبال بازگردد. اما او در اين سال ها پيرتر از آني بود كه بخواهد راسا كاري انجام دهد و با وجود او افسار تمام امور كاملا در دست مقامات مافوق او در تربيت بدني قرار مي گرفت. او به سادگي چوب اين وضعيت را بر تن ديد و به شيوه اي خفت بار با محروميت بين المللي فوتبال ايران مجبور به كناره گيري از فدراسيون شد. آن هم در حالي كه همان مقامات مافوق و در راس آن ها علي آبادي با قاطعيت اين اطمينان را به او مي دادند كه هيچ اتفاق بدي براي او در فدراسيون فوتبال رخ نمي دهد. مشخص بود كه در اين شرايط همان مقامات به دنبال فرصتي براي دلجويي از حقارت رفته بر پيرمرد مي گشتند و با در اختيار قرار دادن پست مهمي به او قطعا اين جبران صورت مي گرفت. براي همين بود كه زبان اعتراض پيرمرد به كميته انتقالي همچنان موجبات دلگرمي مقامات تربيت بدني بود و آن ها بيشتر به اين فكر مي كردند كه اين مهره خود را در جايي مناسب حفظ كنند. اتفاقات باشگاه پرسپوليس و كنار گذاشتن حبيب كاشاني روزهاي رويايي را براي مهندس مصطفوي فراهم كرد. او آنچه را كه حتي در خواب نمي ديد تجربه كرد و حكم مدير عاملي باشگاه پرسپوليس به نام او زده شد. آن هم در شرايطي كه سازمان تربيت بدني به خاطر پاره اي مسائل همانند كوه چه از لحاظ مالي و چه از لحاظ معنوي! حمايت شديدي را از او و باشگاه پرسپوليس آغاز كرد و شرايطي را فراهم كرد كه پرسپوليس قوي ترين تيم چند ساله اخير خود را ببندد. اما شايد مشكل از همان كهولت سن داريوش خان بود كه باز هم رسما عنان كار را در اختيار بالا دستي هاي خود قرار مي داد تا سرانجام اوضاع به جايي برسد كه شعار حيا كن و رها كن قبل از هر كسي براي مصطفوي خوانده شود و او باز هم چوب همان اشتباهات قبلي را بخورد تا همانند قبل اولين كسي باشد كه در پي اشتباهات ديگران مجبور به رفتن آن هم به خفت بار ترين شكل ممكن شود! و اين گونه مهره دوست داشتني و حرف گوش كن بزرگ ترها سوخت! تا شايد اين بار درس عبرتي براي او باشد كه ديگر نخواهد در اين گونه بازي ها هميشه بازنده اقدامات ديگران باشد. البته اگر فرصت ديگري در اختيار او قرار بگيرد!
بررسي اين داستان ها همگي نشان مي دهد كه مشكل پرسپوليس در اين فصل به نيروهايي فرا تر از مصطفوي بر گشت مي خورده است. همان هايي كه مصطفوي بيشتر در نقش فرمانبرداري آن ها به ايفاي نقش مي پرداخت. اين نيروها خيلي غيبي و در پشت پرده هاي ضخيم قرار ندارند و بررسي اتفاقات رخ داده در پرسپوليس امسال و سال هاي قبل به خوبي آن ها را معرفي مي كند. در روزهايي كه پرسپوليس با مديريت حسن انصاري فرد اداره مي شد شايعات اختلافات شديد ميان او و رييس مجمع عمومي باشگاه يعني همان مهندس علي آبادي ملقب به پدر خواندهي تمام جريانات ورزش كشور، به گوش مي رسيد! در آن زمان صحبت از اين بود كه جناب علي آبادي در صدد هستند كه با كنار گذاشتن انصاري فرد و جايگزيني كاشاني يا بيادي به جاي او، بتواند تاثيرات مورد نظر خود را در شوراي شهر براي انتخاب شهردار تهران بگذارد. اين شايعه زماني بيشتر هم قوت گرفت كه كاشاني بلافاصله بعد از اتفاقات بازي جام حذفي پرسپوليس برابر سپاهان با دستور علي آبادي مدير عامل پرسپوليس شد، اما پشت پرده هاي انتخابات شوراي شهر تهران سبب شد علي آبادي نتواند اهداف خود را در انتخابات شهردار جامع عمل ببيند تا از همان زمان آماده باز پس گيري هديه اي كه به كاشاني داده بود باشد!! اوضاع تيم بسيار حساس بود و قهرمان نشدن پرسپوليس در آن فصل مي توانست عواقب بدي براي تربيت بدني داشته باشد. از سوي ديگر با وجود كاشاني و قطبي مسائل تيم شفاف تر از هميشه در اختيار هواداران قرار مي گرفت و اين ها برگ برنده كاشاني براي ماندن در سمت خود بود. او در زير شديد ترين فشارهاي مديريتي كه با امضاي چند باره استعفاي خود آن را علني هم كرده بود، در پرسپوليس ماند و اين تيم را قهرمان كرد تا محبوبيتش به آسمان برسد. علي آبادي بارها ثابت كرده بود در برخورد با كساني كه او را آنچنان كه مد نظرش نيست همراهي نمي كنند، رحم ندارد و در موقع مقتضي آن ها را با قدرت ناشي از پست خود كنار خواهد زد و اين كار در رابطه با كاشاني بعد از پايان فصل قبل صورت گرفت. از اينجا وظيفه علي آبادي خطير تر مي شد. او در وهله اول خود را به طور مستقيم با تيم قهرمان و البته پر حاشيه فوتبال ايران درگير كرده بود و از سوي ديگر مي بايست بر محبوبيت حبيب كاشاني غلبه كند. گماردن مصطفوي در پست مدير عاملي باشگاه نيز در راستاي همان نظارت و كنترل مستقيم خود بر اوضاع مديريتي باشگاه صورت گرفت. قطبي اعلام كرده بود كه بعد از كاشاني ديگر به پرسپوليس نمي آيد و در اين شرايط بازگرداندن قطبي به ايران مي توانست هم چهره كاشاني را كمرنگ تر كند و هم از فشار تماشاگران كم كند و به همين دليل بود كه علي آبادي با صراحت دستور مي دهد" برويد و به هر قيمتي كه شده است قطبي را به ايران بياوريد!". از اين دست دستورات بعدها نيز زياد براي پرسپوليس صادر شد تا عدم كنترل مديريتي صحيح در كنار اين دستور ها حاشيه هاي تلخي را براي مجموعه پرسپوليس رقم بزند. قطبي به ايران مي آيد و اتفاقا با نظارت تربيت بدني و پول هاي دولت تيم خوبي هم براي پرسپوليس بسته مي شود تا اوضاع كاملا گل و بلبل شود اما براي شروع ماجراهاي بد هميشه زمان هست و با گذشت چند هفته از شروع ليگ اوضاع كاملا تغيير مي كند و اختلافات در هيات مديره چنان بالا مي گيرد كه خبر درگيري بين اعضاي هيات مديره باشگاه خبر رايج هر روز رسانه ها مي شود. حتي قطبي هم به سادگي نمي تواند از كنار آن ها عبور كند و مصاحبه مطبوعاتي او بعد از بازي پرسپوليس و ذوب آهن، عمق فاجعه در اين تيم را نشان مي دهد. قطبي در اين شرايط فرار مي كند و اتفاقات منحصر به فرد بعد از آن رخ مي دهد و طبيعي بود كه تمامي اين اتفاقات و درگيري ها در نتايج تيم تاثير مي گذارد و نهايتا قوي ترين پرسپوليس تاريخ از لحاظ مهره و نام تبديل به ملال آور ترين آن مي شود! مصطفوي امروز از باشگاه مي رود اما پيرمرد فقط مامور اجراي دستور يا به عبارت بهتر همان ماشين امضاي كساني بود كه امروز پرسپوليس قهرمان فصل قبل را به اينجا رساندند. به همين دليل است كه براي رفتن مصطفوي از پرسپوليس جشن نمي گيريم چراكه مي دانيم اشكال مديريتي اين تيم در جاي ديگر خوابيده است و خرناس هاي ناشي از خواب آن چند سالي هست كه پيكر پرسپوليس را هر از چند گاهي با تكان هاي شديد مواجه مي كند!
امروز سرمربی جدید پرسپولیس معرفی می شود
اعضای هيات مديره باشگاه پرسپوليس با توجه به شرايط بحرانی اين مجموعه و شکست های اخير ضمن موافقت با استعفای داريوش مصطفوی ، مديرعامل جديد اين باشگاه را انتخاب کردند.
داريوش مصطفوی پيش از بازي با ذوب آهن از مديريت پرسپوليس استعفا داده بود اما اعضاي هيات مديره با استعفای او موافقت نکرده بودند.
در پی شکست اخير مقابل ذوب آهن اعضاي هيات مديره در يک جلسه اضطراري با استعفاي مديرعامل باشگاه موافقت کردند. مصطفوي با چشمان گريان جلسه هيات مديره را ترک کرد و به حضور کوتاه مدت خودش که همراه با حواشی و ناکامي های زيادی بود پايان داد.
در همين جلسه عباس انصاری فرد که از سوي سازمان ورزش پيشنهاد شده بود به عنوان مديرعامل جديد انتخاب شد. انصاری فرد پيش از اين در سال های 69 تا 71 و همينطور مقطعی در سال 81 مديريت پرسپوليس را بر عهده داشت. همچنين محمد حسن انصاری فرد برادر کوچک تر او تا سال 86 مديرعامل اين باشگاه بود.
پرسپوليس در زمان مديريت عباس انصاری فرد به عنوان قهرمانی و همينطور نايب قهرماني جام در جام باشگاههای آسيا دست يافت.
امروز هيات مديره در نخستين جلسه ای که با حضور انصای فرد برگزار مي شود سرمربی جديد را انتخاب خواهد کرد. نام گزينه های داخلی و خارجی زيادی مطرح شده اما گفته مي شود شانس گزينه های خارجي برای هدايت پرسپوليس بيشتر است
من که بعید می دونم امروز مشخص بشه
خداییش باید لوکا رو بیارن بهترین مربی ای که میتونن الان بیارن البته دنیزلی هم خوبه
زودتر بيان تکليف رو مشخص کنن بهتره
البته از اين خونسرديهاشون قبلا هم بود مخصوصا توي انتخاب سعداوي