اگثر استان ها کشیدننقل قول:
احتمالا به استثنای جاهایی مثل سیستان بلوچاستن
Printable View
اگثر استان ها کشیدننقل قول:
احتمالا به استثنای جاهایی مثل سیستان بلوچاستن
توي اين کشور گرفتن نشاني ثابت فقط و فقط براي دسترسي ناگزير و از راه دور به دفتر کار و دوربين و ... توصيه ميشه. اگه براي حل مشکل فلان سايت يا سرعت و ... بهتون گفتن آي پي ثابت بگيريد، فقط دارن تو پاچه تون مي کنن. به چند دليل به هيچ وجه اين کار رو نکنيد:نقل قول:
روتينگ کشور سر و صاحاب نداره. هر پاپتي اي اومده براي خودش IXP راه انداخته و جدا از اينکه گاهي اينها پهناي باند يا لينک درست و حسابي ندارن، برخي شون درست هم پيکربندي نشدن. بارها پيش مياد يه سري دسته هاي آي پي حتا روتينگ داخلي کشورشون مشکل داره. (يه نمونه اش يه بلاک ريجيستر شده آسياتک رو ما در جنوب براي يه سازماني تحويل گرفته بوديم، يهو سر يه پروژه ديگه ديديم توي شمال داره به کاربران فلان آي اس پي تحويل مي شه.)
اگه نشاني ثابت شما توي اون رنج مشکلدار باشه تا چند ماه به فنا مي ريد تا يکي رو پيدا کنيد مشکل روتينگ رو درست کنه.
از اونور، روتينگ خارجي زيرساخت از دروازه هاي مختلف و وابسته به نشاني پروايدرهاي مرزي هست و BGP ضعيفي دارند. داشتن نشاني ثابت شما رو به دروازه مشخص و وضعيت لحظه اي ترافيکش وابسته مي کنه و شانس دسترسي به دروازه هاي ديگه رو از دست مي ديد. در حالي که با نشاني دايناميک با يه ريبوت يا ديس کردن مودم، نشاني تون عوض ميشه و شانس تون رو در مسير ديگه امتحان مي کنيد.
بحث فيل و تر استاني هم مياد وسط، چون دستگاه هاي نصب شده در گيت وي استانها سينک و يک دست نيستند، ريسک کار با آي پي ثابت بالا مي ره. اين رو شايد اگه با سازمانهايي که سالها دسته نشاني خودشون رو دارن و گاه کلا به فنا مي رن کار کرده باشيد، درک کنيد. بهتره براي نت خونگي تون از اين دردسرها نتراشيد.
درباره دي ان اس هاي خارجي معروف مثل 4 و 8 هم پيشتر نوشتم که دسترسي مستقيم بهشون يه توهمه و همه چي گرد ميشه به سرور پيوندها(!)، و اگر حتا دسترسي باز هم داشتيم، باز از ديد فني بهتره که شما از بهترين و نزديک ترين دي ان اس ايراني استفاده کنيد تا سرورهاي خارجي.
توپ دسترسي نداشتن رو بندازيد توي زمين لايه دوم و سوم فني و يقه اونها رو بگيريد که طبق SLA اقدام کنند. اگه نشد با سند و مدرک و اسکرين شات بريد سراغ 195
شما بهتره برای اینکه این مشکل رو راحت تر بتونید حل کنید و این مسایلی که بعضی از دوستان گفتن رو چند قدم جلوتر بیوفتین.. زمانیکه اینترنت شما رو برای نصب مودم اومده بودن اون شخص حتما شماره خودش رو به شما داده.. از طریق این شخص سعی کنید با بخش ONC تماس حاصل کنید و درخواست بررسی مسایل رو بدید.. این بخش تمامی مسایل شما رو حل میکنن وگرنه اینکه توی سایت درخواست پشتیبانی بدید و یا از طریق ۲۰۲۰ درخواست بدید امکان نداره بتونید حالا حالا ها این مشکل رو حل کنید..شما باید سیگنالهای فیبرنوریتون هم بررسی بشه چونکه دلیلی به قطع شدن نداره... ولی این موضوع که میگید تا آی پی بگیره من روی سرویس ADSL و VDSL مخابرات تهران دیده بودن روی فیبر نبود..شما کدوم شهر هستید؟؟نقل قول:
من کرج هستمنقل قول:
من الان چک کردم سرعت آپلودم در حد صفر هستش
ont رو چک کردم rx power هم خیلی کم شده...اینم میتونه تاثیر داشته باشه؟یا از قصد آپلود رو اینجوری کردن؟
کارشناس های 2020 که کلا هیچی بلد نیستن...
تست پینگ و سرعت و پارامترهای فیبر را قرار میدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rx شما به شدت پایین هست و بی تاثیر در کیفیت اینترنت شما نیست.. پس بهتره بررسی کنید.. این مشکل اصلا مثل خط مسی نیست و مخابرات دستی نمیبره بلکه ممکنه فیبر شما به مشکل بر خورده پیشنهاد میکنم باکس ترمینالی که در کنار مودمتون هست رو دربش رو باز کنید و کابل فیبری که از ترمینال وارد مودم شده رو در بیارید و با فوت کردن تمیز کنید سپس جا بزنید همینطو ترمینال رو هم باد بگیرید تمیز بشه.. بعد به بخش مودم همینکار رو کنید... دوباره چک کنید ببینید کیفیت چقدر تغییر کرده.. اگر تغییری نداشت به فت باکس سر بزنید و همینکار رو کنید.. اگر باز دیدید کیفیت تغییری نکردهه.. بهتون گفتم زمانیکه برای نصب مودم شما اومدن.. نصاب به شما مطمینا شماره تماس داده باهاش تماس بگیرید و مشکل رو توضیح بدید و یا درخواست پشتیبانی حضوری بدید.. اگر نه به مخابرات مراجعه کنید تا نصاب خودشون رو بفرستن و مشکل شما رو بررسی کنن... در ضمن پینگ شما کاملا خوبه و مشکلی نداره اما افت سرعتتون و یا قطع شدن و وصل نشدن در زمان خاص امکان دراه به شرایطی که براتون هست داشته باشه....با ۲۰ ۲۰ تماس نگیریدد هیچ کاری در مورد فیبر نمیتونن بکنن هیچ کاری فقط خودتون رو سر کار میذارید ... اگر از وایرلس استفاده میکنید ممکن کانال مودم رو تغییر بدید و مشکل شما حل بشه... اگر هم از کابل استفاده میکنید و افت پا برجا بود بهتره کاری که گفتم رو انجام بدید.. تماس با پشتیبان خودتون...نقل قول:
ممنون از توضیحاتتون متاسفانه درست نشد!نقل قول:
قبلا بعد از کانفینگ مودم یوزر و پس تو خود مودم وارد میکردم با شماره وی لن ایتترنت وصل میشد حالا هرکاری میکنم چراغ اینترنت مودم روشن نمیشه؟
هر چی هم زنگ میزنم ۲۰۲۰ بوق اشغال میزنه
کسی میتونه کمک کنه؟
بلاخره درستش کردمنقل قول:
علت و راهکار
مشکل در rx power بود ...که نباید خیلی زیاد و یا کم باشد وگرنه سرعت آپلود و دانلود دچار مشکل می شود
برای بالا بردن rx power پریز رو باز کردم و کابل فیبر رو مقدار پیچ دادم و تحت کشش قرار دادم تا rx بالا بره
نتیجه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خدارو شکر که مشکلتون حل شد.. اگر باز این اتفاق افتاد بهتره که پچ کورد رو عوض کنید تا دیگه این مشکل بوجود نیاد .. برای من rx در مودم روی -۳۰ هست اما در بیشتر مواقع روی -۳۲ هست و tx هم ۲ و یا ۱.۵ هست که هیچ مشکلی ندارد و به خوبی کار میکنه... موفق باشیدنقل قول:
شما دارید یکجای کار رو اشتباه انجام میدید.. اول مطمئن بشید که به مرکز وصل هستید و مشکلی ندارید.. سپس وی لن رو بررسی کنید که اشتباه وارد نکنید.. و همینطور بررسی کنید اعتبار داشته باشید... چونکه امکان نداره وصل نشید... اما با این حال به شما هم پیشنهاد میکنم با ۲۰۲۰ تماس نگیرید کاری برای شما نمیتونن انجام بدن.. هیچکار فقط براتون تیکت باز میکنن و میرید برای سال دیگه بیان بهتون جواب بدن... با شخصی که برای تنظیمات مودم شما اومد این موضوع رو درمیان بذارید یا با مرکز مخابراتیتون.. اینطوری میتونید زودتر حل کنید مشکل رو.. اما یکبار مودم رو ریست فکتوری کنید و تمامیه اطلاعات رو از اول وارد کنید.. زمانیکه مودم وصل هست به فیبر اطلاعت کیفیت خط رو بررسی کنید که tx و rx داشته باشید.. تا اگر هر کدام مشکلی داره بدونید و حل کنید موضوع رو.. مک آیدی وارد کردن توی فیبر در تهران فقط یکبار وارد میشه و دیگه نیازی نیست وارد کنن و حتی سریال رو هم ثبت میکنن و دیگه میتونید از روتر دیگه استفاده کنید بدون هیچ مشکلی.. اما شهرستانها ممکنه این مشکلات رو داشته باشن که نیاز به تغییراتی که دوستمون گفتن انجام بشه..نقل قول:
مودم بصورت pppoe وصل میشه همه چی هم اوکی هست!نقل قول:
ولی به صورت بریج اصلا نمیشه!
تنظیم خاصی هم نداره که!
تو مودم میزاری رو بریج و شماره ویلن رو میدی بعدش تو ویندوز یه کانکشن
ولی نمیشه
اون مک آدرس هم تا میدم به کارت شبکه کلا همه چی قطع میشه دیگه تا تنظیمات رو ریسیت نکنم وارد پنل مودم نمیشه؟!
ضمنا اینجا هم شماره سریال مودم و ثبت کردن