اون اول توربو و توربو پلاس فرقشون تو سرعت بودنقل قول:
ولی الان تنها فرقشون اینه که طرح های حجم بالاتر تو قسمت توربو پلاس قرار میگیره. تو سرعت دانلود و اپلود هم هیچ فرقی ندارن
Printable View
اون اول توربو و توربو پلاس فرقشون تو سرعت بودنقل قول:
ولی الان تنها فرقشون اینه که طرح های حجم بالاتر تو قسمت توربو پلاس قرار میگیره. تو سرعت دانلود و اپلود هم هیچ فرقی ندارن
توی سرعت که فرق ندارن ولی ممکنه توی نوسان سرعت باهم تفاوت داشته باشن و نوسان کمتری داشته باشننقل قول:
اولش که تازه td-lte مبین نت اومده بود، تو سرعت فرق داشتن. البته اون موقع سه تا دسته بودنقل قول:
الان سرعت طرح هردو تا دسته رو یکی زده
حالا اگه فرقی باشه که اعلام نکردن، من اطلاعی ندارم در موردش
از پشتیبانیش یه سوال بپرس
پرسیدم ولی دقیق نمیدونستن ، گفتن احتمالا به خاطر اینه که حجمش مناسبه جزو پلاس قرار گرفته، ولی من هر چی نگاه کردم دیدم همشون حجمشون مناسب و به صرفس و دلیلی نداره یه طرح رو جدا بفروشننقل قول:
تو طراحی جدید سایت، همه طرح هارو به اسم توربو پلاس گذاشتننقل قول:
ولی تو پنل هنوز توربو و توربو پلاس هست
طرح های تمدید +Turbo (سرعت 4 تا 40 مگابیت بر ثانیه در تمامی ساعات شبانه روز)
طرح های تمدید Turbo (محدودیت سرعت از ساعت 2 الی 7 صبح)
برا طرح 360 که حجم شبانه رایگانشون حذف شده هم محدودیت سرعت از ساعت 2 تا 7 هست یا نه؟نقل قول:
طرح من 360 نیست ولی خیر دیگه محدودیت سرعت ندارند
این چنین نیست بنده طرح 150 گیگ 3 ماهه دارم (رومینگ همراه اول 360 درجه) و 25 روز دیگه مونده تمام بشه و شامل turbo پلاس نیست سرعت هم در محدوده زمانی 2 تا 7 محدودیت تا 4 مگابیت بر ثانیه ندارد.نقل قول:
خیر. حذف شبانه رایگان در طرح های 360 درجه در بازه زمانی 2 تا 7 شامل محدودیت سرعت تا 4 مگابیت بر ثانیه نمی شود.بنده دارم استفاده میکنم بدون محدودیت سرعتنقل قول: