سلام دوستان. من بین Hp1102p و Brother 2140 گیر کردم. این برادر رو خیلی تعریفشو شنیدم تو سایت های مقایسه کننده. از لحاظ ساپورت تو ایران چطوره؟ قطعات. تعمیر شدن و شارژ شدن و...؟
Printable View
سلام دوستان. من بین Hp1102p و Brother 2140 گیر کردم. این برادر رو خیلی تعریفشو شنیدم تو سایت های مقایسه کننده. از لحاظ ساپورت تو ایران چطوره؟ قطعات. تعمیر شدن و شارژ شدن و...؟
سلام دوستان چند سوال داشتم.
من مدل چاپگر HP Laser Jet P1006 دارم که یک بار دادم برام کارتریجش رو شارژ کنند که از همون موقع چاپکر قات زد و فقط عکس ها رو کمرنگ و ناخوانا میزنه جالبه که متون رو خوب میزنه..
میخواستم بدونم راهی نداره که درست بشه؟البته نه تعویض کارتریج.
سلام.نقل قول:
در اينجا ما يك كاربر داريم كه مالتي يوزر هست. يوزر جديد ايشان حذف و يوزر قبلي هم به دليل تخلف به مدت 2 هفته مسدود ميشود در صورت تكرار براي هميشه اخراج مي گردد:31:
1-اپسون بهتره.
2-زياد تفاوتي نميكنه.توي مشخصات ببين dpi كدوم بالاتره.
3-بله هر دو دارند. اما tx410 به لحاظ خيلي مسائل مناسب تر براي نصب تانك هست.
4-اچ پي رو ميشه شارژ كرد(كارتريج خودش رو) و 4 تا كارتريج رو بايد نزديك 60 تومن خريد براش.
اپسون رو نميشه شارژ كرد(مگه اينكه تانك يا كارتريج قابل شارژ بگيري براش) و 4 تا كارتريجش كمتر از 20 تومن ميشه. هزينه شارژ خيلي نميشه ليتري جوهر بگيري 200-300 تومن. كارتريج ها هم خيلي بزنن هر بار 30-50 تا.
---------- Post added at 07:35 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
نقل قول:مشكلي نداره خيلي بهتر از 1102 هست حداقل 2 برابر بيشتر از 1102 با شارژش پرينت ميكنه شارژش هم بي نهايت ساده است.کد:http://www.nikassa.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=8&Itemid=11
---------- Post added at 07:36 AM ---------- Previous post was at 07:35 AM ----------
98.5 درصد:31: بايد درام عوض بشه.نقل قول:
خب برا همینه که منم همچین دلم به 1102 راضی نمیشه دیگه ، چون کارتریجش مثل همین 1006 هست. تو شرکت چندین 1006 داریم که حتی با تعویض درام هم مثل اولش نشدن :41:
راستی برای یکی از دوستام 3کاره 1132 گرفتم و راضی هست. مرسی بابت راهنمایی های قبلی.
حالا یک پرینتر میخوام بگیرم که تو مایه های 1006 نباشه! :31: یه چیز خوب از HP یا Brother معرفی کنید ممنون میشم. قیمتشم بگید.
خب حالا طبق تحقیقات خودم! و تجربه ای که این چند سال با پرینترهای مختلف تو شرکت داشتم ، به نظر من تا جایی که امکان داره اصلا سراغ پرینترهای 1006 و 1005 یا 1102 و کلا اونهایی که کارتریجشون از نوع 35A هست نرید! 30 تومان همون اول بیشتر بدید خیالتون از بابت شارژ و کیفیت بعد شارژ و ... راحت باشه.
یا مدلهای بالاتر HP رو بگیرید که واقعا سر هستند و یا برادر 2140 و یا کنن 2900B که این مدل دقیقا همه مشخصات و حتی کارتریجش عین 1020 های قدیمی هست و امتحانش رو پس داده.
نقل قول:
یه توصیه برادرانه بهت میکنم که سراغ هر مارکی میری برو بجز Brother. من 2 سال یه جایی کار میکردم که حدود 30 تا پرینتر با این مارک از دو سه مدل مختلف داشتن و من هم که توی واحد انفورماتیک بودم وظیفه ام تعمیر اونها بود. روزی نبود که پرینتر خراب نداشته باشیم تازه قطعات یدکی هم به سختی گیرت میاد. حالا خود دانی.
مسلماً HP برای کارهای اداری بهترینه.
پرینتر لیزری وایرلس غیر از 1102W چی داریم دیگه؟
ضمنا داشتم مشخصات پرینترها رو نگاه میکردم ، جالبه بدونید مصرف برق 1102W رو زده 370 وات ! و 1006 رو زده 335 وات و مدلهای 1020 و 1018 رو زده 250 وات.
سلام. كسي مي دونه براي پرينت روي سي دي جوري كه رنگ دوام خوبي داشته باشه و با دست كشيدن روش نره چيه؟ مدل پرينترم epson tx650 هست. :20:
سلام بر همگی سال نو مبارک
دوستان من اطلاعاتم زیر صفر هست .می خواستم پرینتر معرفی کنید تا 150 تومن که بیشتر برای پرینت سیاه سفید می خوام ازش استفاده کنم .شارژ کارتریج راحت و بی دردسر باشه لوازم و قطعاتش تو بازار زیاد باشه در ضمن اگر بالاتر از این قیمت هم مواردی هست لطفا بگید اسم چند تا مدل رو.
ممنون
سلام دوستان ببخشید نظرم عوض شد اگر ممکن هست یک 3کاره یا 4 کاره خوب معرفی کنید تا 250 تومن که شارژش راحت باشه .تاکید می کنم شارژ راحت و در دسترس بودن قطعات در اولویت من هست .بازم ممنون