تماس با ۹۹۹۰نقل قول:
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
Printable View
تماس با ۹۹۹۰نقل قول:
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
فایدهای نداره خودشون هم نمیدونن چیه! برای منم میاد؛ حتی کدهزینهها رو هم براشون میخونم ولی بلد نیستن. بهترین کار یا مراجعه به دفتر اصلی همراه اول توی شهر هست یا اینکه کلا سیم کارت دائمی رو بیخیال بشید.نقل قول:
نقل قول:
نه فایده داره اپراتور شمارتو میزنه اونجا تمام سرویسهای ارزش افزوده ای که روی خطتت فعال هست لیست میشه همون جا برات کنسل میکنه. برای من همین کارو کرد.
در مورد اون موضوع که نت وصل نمیشد
بعد اینکه 1 هفته از شکایت تو 195 گذشته برام نوشتن مشکل شما مربوط به ایرانسل هست نه همراه اول !!! ( حالا دلیلشون این بوده چون شماره من ایرانسل بوده مشکل مربوط به ایرانسل هست ! )
در صورتی که چقدر تو متن براشون توضیح دادم !
حتی کارشناسشون هم زنگ زد بهش گفتم همراه اول !
یه تجدید نظر تند و تیز براشون فرستادم امیدوارم فایده داشته باشه
دوستان پوشش 3G و انتن دهیش تو شهرستان ما کمه . حالا نمیشه با جایی تماس بگیریم و بگیم رسیدگی کنن . آیا رسیدگی میکنن یا نه با برنامه قبلی خودشون جلو میرن ؟
با اپراتور تماس بگیرید مشکل رو در میان بگذارید براتون فرم پر میکنند بعد پیگیری میشه.نقل قول:
همراه اول رسیدگی نمیکنه من 8 ماهه 3 تا پرونده تشکیل دادن برام پیگیری هم نکردننقل قول:
سلام . ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم . من یه اس ام اس زدم به باشگاه هواداران سریال آمین شبکه ی یک . حالا روزی دو بار هی به من اس ام اس میده و روزی 300 تومن از شارژم داره میپره . کسی نمیدونه چجوری غیر فعالش کنم ؟؟ اس ام اس های تبلیغاتی رو غیر فعال کردم اما همچنان اس ام اس سریال آمین برام میاد :n27:
همراه اول دیروز کل لنگرود تری جی شد ولی هیچ دیتا رد و بدل نمیکرد تماس نمیشد گرفت اس هم نمیشد داد ولی آنتن فول بود ولی امروز کلا لنگرود قطع شد تری جی.
چرااا؟
Sent from my CHM-U01
سلام دوست عزیزنقل قول:
بدلیل اینکه لینک نداشته سایت و فقط جهت تست پیمانکار روشن بوده.
انشاالله امیدوارم با تخصیص لینک به سایت مورد نظر، بزودی شهر شما هم نسل سوم شود.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk