آقا كسي نيست بدونه درد گوشيه من چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا كسي نيست بدونه درد گوشيه من چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
تنظیماتش رو یه نیگا بکن..(یه نگاه عمیق):31:
خوب این معنیش اینه که اپدیتی برا گوشی شما نیومده..یعنی اخرین نسخه هست..:11:نقل قول:
یا سرعت اینترنت منطقه شما پایینهنقل قول:
یا احتمالا جی پی آر اس شما قطع و وصل میشه
ضمنا یه نگاهی به بخش تنظیمات اینترنت بندازید ، ببینید کانکشن جاوا با کانکشن اصلی وب یکیه یا فرق داره
اگر تنظیمات یکیه ، اپرا مینی رو باز کنید ، موقعی که کامل لود شد ، مینیمم کنید اونو ، بعد با مرورگر خود گوشی برید به اینترنت ، یه صفحه دلخواه رو باهاش باز کنید ، هر موقع سایت بالا اومد ، اپرا رو دوباره ماکزیمم کنید و برید به اینترنت!
ارور دسکتاب مربوط به قطع بودن اینترنت هست
سلام دوستان من جدیدا یه مشکلی با w700 پیداکردم قبلا اینترنت ایرانسلش خوب بود و مشکلی نداشتم اما یه چند هفته ای هست که اینترنتش مشکل دار شده تنظیماتشو دوباره از ایرانسل گرفتم اما فایده نداشت و به این صورته که او ن علامت کره میاد اما نمیتونه کانکت بشه یا ااگه هم کانکت شد وارده هیچ جایی نمیشه و قطع میشه و میگه اتصال مقدور نیست دوباره سعی کنید یا به متصدی خود بگویید گاهی وقتا گوگل رو باز میکنه اما سریع قطع میشه جالب اینجاست که سیم رو تو گو.شی های دیگه که میذارم خوب کار میکنه و مشکلی نداره ممنون میشم کمکم کنید .
خب ولی نباید بگه نمیشه آپدیت کرد.نقل قول:
خوب این معنیش اینه که اپدیتی برا گوشی شما نیومده..یعنی اخرین نسخه هست.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشی P990 رو چندین بار آپدیت کردم با اینکه آخرین آپدیت هم بود. برای اینکه گوشی سرحال بشه و سرعتش زیاد بشه.همین. اما این یکی نمیشه! نمیدونم چرا؟ کسی هست بدونه مشکل چیه؟
این بستگی به منطقتون دارهنقل قول:
بعضی مناطق ، آرم جی پی آر اس میاد و میره!!
fبچه ها گوشه جديده سوني اريكسون به نام ino چطوريه.
قيافش كه خوبه
ولی همون منطقه رو 2 تا گوشی دیگه خط رو امتحان کردم اینترنتش خوب بودنقل قول:
اما تو همون منطقه تو 2 تا گوشی دیگه امتحان کردم اینترنت خطم خوب بود اما تو گوشی خودم نه