گيرندت چيه؟بلوسنس؟نقل قول:
قبل از تابستون هم اين مشكل رو داشتي؟
Printable View
گيرندت چيه؟بلوسنس؟نقل قول:
قبل از تابستون هم اين مشكل رو داشتي؟
با سلام
من به احتمال زیاد این x.vision pcdvb-2100 که مال مادیران هست رو بخرم. به نظر من که خوبه.
شما چی ؟ :31:
با اینکه اینجا به طور رسمی فعال نیست و من تو مرکز استان نیستم بازم میخوام بگیرمش! الان اینجا آزمایشی هست.
قیمتش که حدود 90 تومنه انگارنقل قول:
باکسش فلزی شده ، قبلا پلاستیک فشرده بوده
لیست نمایندگی هاش توی صفحه زیر هست
[HTML][/HTML]کد:http://www.saamabusiness.com/blusenssale.html
گیرندم Q G BEST هستش.قبل از تابستون یه وقت هایی اینطوری میشد مثه الان نبود که دائم اینطوری باشهنقل قول:
دوست عزیز گیرنده کامپیوتری با مارک بلوسنس وجود ندارهنقل قول:
چون دوستمون گفت باید برنامه اش را ببندم و دوباره باز کنم کاملا معلومه که گیرنده تلویزیونی نیست
meshkiposh2200 عزیز
به نظر من گیرنده ات گرمش شده! خوب بذار زیر کولر باشه:27::31:
[/QUOTE]"دوستان گیرنده ی دیجیتال من بصورت خیلی عجیب وقتی کولر ابی روشن باشد قطع نمیشه ولی در صورت روشن نبودن کولر بعد از 2 تا 3 دقیقه انتن کم کم صفر میشه و سیگنال قطع میشه و باید برنامش را ببندم و دوباره باز کنم تا 2 3 دقیقه ی کار کنه در ضمن با انتن خودش هم میگرم "[/QUOTE]
منم ديروز رفتم يه گيرنده t14+خريدم 91تومن!
كيسش هم فلزي هست!
من موندم چطوري قبلا از پلاستيك استفاده كردن!
-----
منوش تقريبا مثل پرو ويژن هست !
فايل هاي 1080Pرو هم راحت پخش ميكنه
فقط يه فايل 1080pبا فرمت aviدادم بهش پخش نكرد!
يه فايل m2ts 1080pبا بيت ريت24روبهش دادم خيلي راحت پخش كرد!
زير نويس Srtرو هم راحت اجرا كرد ودر فريمور1.4هم امكان تغيير سايز زير نويس هم بهش اضافه شده!
كيفيت ساختش هم خوبه فقط اگر رنگ يو اس بيش هم سفيد نبود مشكي بود خيلي بهتر ميشد!
يو اس بيش هم يه خورده كج لحيم شده بود!
در كل راضي كننده هست!
با سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
می توانی این فیلمها را برام یک جوری بفرستی یا یک لینک دانلودش را برام بفرستی؟ برای تست گیرنده ها می خوام
"دوستان گیرنده ی دیجیتال من بصورت خیلی عجیب وقتی کولر ابی روشن باشد قطع نمیشه ولی در صورت روشن نبودن کولر بعد از 2 تا 3 دقیقه انتن کم کم صفر میشه و سیگنال قطع میشه و باید برنامش را ببندم و دوباره باز کنم تا 2 3 دقیقه ی کار کنه در ضمن با انتن خودش هم میگرم "[/QUOTE][/QUOTE]نقل قول:
ممنون از کمکتون البته از حد گرمی گذشته و در حد منفجر شدن هستش
مبارکه. بالاخره انتظار به سر اومد. چقدر انتظار بده! راستی از کجا به این قیمت خریدی؟ ورژن دستگاه 1.4 هستش یا 1.5 توی 1.4 هنگام ضیط چراغ سبز قرمز میشه و چشمک می زنه البته بعد از روشن کردن دستگاه 6 الی 7 ثانیه طول می کشه چراغ دستگاه سبز بشه. گفتم شاید روی دستگاههای جدید ورژن 1.5 اومده باشه. توی سایت سما عرشیان فقط ورژن 1.4 هستشنقل قول:
با سلام من تقریبا کل فروم رو خوندم ولی جواب سوالم رو پیدا نکردم
من یک گیرنده مارشال me-7024 گرفتم از کارش راضیم ولی تنها مشکلم اینکه که من فقط می تونم 8 کانال رو بگیرم در حالی که تو سایت خود صدا و سیما گفته 14 کانال دیجیتال پخش می شه می خواستم بدونم مشکل کجاست
ممنون