اقا من با کودومو چیکا کنم.ویندوز 8.1 دارم جدیدترین نسخه از سایتش گرفتم فایل اپدیتم ریختم مخصوص نسخه 5.8 به بالا مشکل بلو اسکرین دارم :(
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اقا من با کودومو چیکا کنم.ویندوز 8.1 دارم جدیدترین نسخه از سایتش گرفتم فایل اپدیتم ریختم مخصوص نسخه 5.8 به بالا مشکل بلو اسکرین دارم :(
منظورتون نسخه 8 کومودو هست؟نقل قول:
والا الان برین تو سایت کومودو هر چی برای دانلود عمومی گذاشته همون بودنقل قول:
سلام علی آقا
بنده کومودو 8 بتا را که نصب کردم، به هیچ وجه اجازه نمیداد عکس و تصویر را روی سیستمم نصب کنم! ارور میداد!
اما زمانی که پاکش کردم و کومودو 7 را نصب کردم درست شد!
به نظرتون مشکل چیست و چه باید کرد؟!! :n13:
سلامنقل قول:
علت نامعلومه. سعی میکنم انتقال بدم و امیدوارم روی نسخه نهایی حل بشه. اگر نیاز شد باهاتون تماس میگریم.
تشکر بابت گزارش.
سلام
اینترنت سکیوریتی بعد از بالا اومدن ویندوز بصورت اتومات اجرا نمیشه!کلا باید دستی اجرا بشه یا برای من مشکل داره؟
cistray.exe رو در مسیر زیر اضافه کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
نمیدونم چرا توی محیط مجازی کروم رو اجرا میکنم این پیام رو میده... برای همه سایتها همین پیام میاد. چیکارش کنم؟ توی محیط اصلی ویندوز بدون مشکل کار میکنه....اول کومودو 7 داشتم و الان هم کومودو 8 ... با هر دو تاشون این مشکل وجود داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا میخواستم بدونم اگه فایل نصب اینترنت سکیوریتی (Comodo Internet Security) رو از خود سایت بگیرم و موقع نصب فایروالش رو نصب نکنم چه فرقی با نصب کردن فایل آنتی ویروس (Comodo Antivirus) داره؟
حجم هر دوتا فایل یکیه.
شرمنده پست اضافی شد دوستان زحمت پاک کردنش رو بکشن