سیستمت واسه بازی خوبه .نقل قول:
در مورد فروشگاه اینجا هم که خودت گفتی !
چون هنوز کرک معتبری از بازی نیومده ، اینا هم ریسک نمیکنند .
چون ممکنه روی بعضی سیستم ها بیاد و روی بعضیا نیاد .
پس بهتره یه نسخه ای رو بفروشن که روی هر سیستمی بیاد .
رفیق کارت گرافیکت چیه ؟نقل قول:
متاسفانه بازی شدیدا اشکال موتور گرافیکی داره چیزی که بازی های آمریکایی دارن و برعکس بازیهای ژاپنی که موتورهای گرافیکی اونها بالاست و به راحتی گرافیکی ترین بازی ها رو رندر می کنن. البته بازی واقعا جذاب هست حرکات و موشن ها خوب و عالی هست حرکات بدن فوق العاده هست یه نمونه کوچیک مربوط به فرمون دادن نیکو هست شما به هر صرفی که حرکت می کنی نیکو فرمون رو با دست به شکمل جالبی به همون جهت میچرخونه و دقیقا متناسب هست وقتی رادیو ماشین رو می خوای عوض کنی خم میشه پخش ماشین رو دست میزنه کلا نمره عادلانه برای بازی ورژن PC به نظر من 8.5 هست. یه اشکال گرافیکی داره که مشابه اون رو در PES 2009 هم دیدیم وقتی به دیوار نزدیک میشه میری توی دیوار و آبجکت های ثابت اشکال دارند وقتی به آدمها میزنی با ماشین اونطور که تعریف می کردن طبیعی نیست و بهتر از San Andreas هست ولی عالی هم نیست مجموعه این حسن ها و اشکالات به نظر من بازی نمره اش 8.5 میشه چون اصولا لذت خاصی رو به پلیر میده آهان داشت یادم میرفت دوربین سوم شخص در حالت پیاده هم مثل بازی های هری پاتر جام آتش و محفل ققنوس هست و مثل سان آندریاس نیست اگه یادتون باشه سان آندریاس دوربینش یه حالتی داشت که انگار اول شخص بودی و دیدی که CJ داشت در واقع همون دیدی بود که شما دارید فقط از پشت سر. ولی اگه یادتون باشه دوربین 2 بازی اخیر هری پاتر به گونه ای بود که چرخان بود و شما بازیکن ها رو به شکلی می دیدید که از نمایی دور دور اونها می چرخید و از پشت سر دنبال نمی کرد توی این بازی هم اینطوریه که به نظرم نباید اینطور میشد حالتی که سان آندریاس داشت بهتر بود.
خوب از همه اینها که بگذریم 2 تا اشکال دارم که امیدوارم یکی پیدا بشه جواب بده من توی کنترلر گزینه گیم پد ندیدم و نمیتونم از گیم پد استفاده کنم چطوری باید استفاده کنم ؟
اشکال دیگه ای هم که دارم اینه توی بازی افت شدید فریم دار که تجربه به من میگه گزینه Skip Frame بازی غیر فعال هست و حالتی پیش میاد که اگه شما توی بازی PES گزینه اسکیپ فریم رو چک نزنید بازی شما کند میشه اینجا هم اونطوریه و بازیهیچ فریمی رو از دست نمیده آیا این گزینه جای خاصی هست من که توی تنظیمات ندیدم.
یکی پیدا بشه این ها رو به من یاد بده ممنونش میشم
خیلی جالبه که همه میگن افت فریم داره ولی واسه من تاحالا نداشته !
کارت گرافیک من » Geforce 8600GT 256MB Gddr3 128 Bit Gigabyte .