با سلامنقل قول:
به لینک زیر مراجعه فرمایید:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5245393&postcount=14
10 تیر 1390
Printable View
با سلامنقل قول:
به لینک زیر مراجعه فرمایید:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5245393&postcount=14
10 تیر 1390
سلامنقل قول:
اگر توی بهمن ماه عضو نگیره به حداقل 28 تا پیزا نیاز داره!
با سپاس از آقای مفیدی برای طرح سئوال من در انجمن:
سئوال این بود که : یک باشگاه به تازگی شروع به کار کرده و هر ماه به تعداد اعضاء باشگاه افزوده می شود به این ترتیب که ؛ ماه مهر 35 نفر ، ماه آبان 42 نفر، ماه آذر 58 نفر و ماه دی 84 نفر اضافه شدند ضمن این که باشگاه تصمیم گرفته جمعه آخر هر ماه پیتزا بفروشه به اعضاء_ 50% اعضا معمولا پیتزا خرید می کنند... لطفا جواب دهید که برای ماه بعد یعنی ماه بهمن به چند پیتزا احتیاج است( نکته این که هر پیتزا به چهار قسمت مساوی و برای چهار نفر به فروش می رسد)
آقای ask_bl به سئوال جواب کوتاه 28 رو دادند... ای کاش امکان داشت که توضیح بدهند چطور به این نتیجه رسیدند... من خودم موفق به حلش نشدم و فکر می کردم که می شه از راه حل اعداد باینر به نتیجه رسید که اشتباه بود... منتظر جواب دوستان هستم...:11:
من میدونم که عبارت اولی که نوشتم درست هست ولی در مورد دومی شک دارم میخواستم بدونم درسته یا نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
نه دومی هم درست نیست. به جای تتا 1 قرار دهید. طرف راست «دو پی ام» و طرف چپ «پی دوم» خواهد شد.
موفق باشید.
14 تیر 1390
رابطه صحیح به صورت زیر است:نقل قول:
برای بازه [1,1-] به غیر از 0.
برای دیدن روابط بیشتر میان توابع معکوس مثلثاتی میتوانید به پیوند زیر مراجعه کنید:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Inverse_trigonometric_functions
فرض کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چهار عدد حقیقی و مثبت باشند که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ثابت کنید:
منبع: بعداً اضافه خواهد شد.
سلام خدمت همه ی دوستان ریاضی دان خودم خصوصا جناب استاد مفیدی!نقل قول:
بعد از مدتها دوری از اینجا فرصتی دست داد تا دوباره به جمع با صفای شما دوستان سری بزنم. (از اونجایی که مشغول خدمت سربازی هستم کمتر فرصت نت دست میده:31:)
در مورد این سوال دوستمون هم باید عرض کنم که به نظر من منظور طراح سوال این بوده که از راه درونیابی به روش چندجمله ایها تعداد اعضای ماه بهمن رو حدس بزنیم. به این صورت که در سوال 4 زوج مرتب به عنوان داده به ما داده شده است و ما میتوانیم از این 4 نقطه یک و فقط یک چندجمله ای از درجه ی 3 عبور دهیم. (در حالت کلی از هر n تا نقطه در فضای دوبعدی میتوان یک و فقط یک تابع چندجمله ای از درجه n-1 عبور داد) اگر ضرایب چند جمله ای را به ترتیب از درجه ی 3 تا صفر برابر با a و b و c و d بگیریم و 4 نقطه ی داده رو در تابع جایگذاری کنیم ضرایب به دست میآیند (البته به جای اسامی ماه ها از عدد 1 شروع میکنیم و یک واحد یک واحد جلو میرویم. یعنی مثلا مهماه معادل 1، آبان ماه معادل 2 و ... در دامنه خواهند بود.) بدین ترتیب مقدار تقریبی تعداد اعضای باشگاه در ماه بهمن معادل مقدار تابع چندجمله ای بدست آمده به ازای x=5 خواهد بود.
از اینکه حوصله و وقت کافی جهت محاسبه ی کامل راه حل پیشنهادی خودم رو ندارم عذر میخوام (آخه الان تو کافی نت نشستم و دارم تایپ میکنم:31:)
موفق باشین.
90/4/20
سلام خدمت دوستان
ممنون جناب davy jones
الان جواب پیشنهادی شما رو دیدم... ممنون از قبول زحمت و توضیح... پیشنهاد شما برای حل رو الان امتحان می کنم...
داداشا برین کنار خلوت کنین که اقا کیانوش وارد می شود مخه معادله ام تا میتونین بهم معادله سخت بدین ولی مساله ای نه ها معادله بدین هر کی بتونه معادله کاملی رو بده که من نتونم حل کنم دمششششششششششش گرم و من کنار میرم و از مدیر هم در خواست سوال می کنم برای مثال یک نمونه که اینجوری معادله بدین
x=2
3x+6=2y
یا در سطح بالا تر مثلا
xcos+xsin=دو به توان ایکس
اینا همش مثال بود اینا که سهله سخت تر بدین ولی همینجوری واضح و شفاف