بچه ها من کرک رو که دانلود کردم آنتی ویروسم اونو به عنوان ویروس میشناسه خواستم ببینم داستان چیه آیا واقعا تروجانه؟
راستی آنتی ویروسم nod 32
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها من کرک رو که دانلود کردم آنتی ویروسم اونو به عنوان ویروس میشناسه خواستم ببینم داستان چیه آیا واقعا تروجانه؟
راستی آنتی ویروسم nod 32
اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلي نيست ...انتي ويروس رو disable كن ...چيزي نيست ...نقل قول:
با disable کردن مشکل حل نمی شه . چون با فعال کردن دوباره پاکش می کنه . این کاری رو که من می گم انجام بده . وارد صفحه اصلی نود شو . بعد F5 رو بزن . بعد از لیست سمت چپ Exclusions یا استثنا رو انتخاب کن . بعد فایل مورد نظر رو انتخاب کن(همون فایل dll) . اینجوری به نود می گی که این فایل ویروس یا تروجان نیست . (برای من هم همین مشکل رو داشت اینجوری حلش کردم.)نقل قول:
خوب من به یه باگ رسیدم
در سکانس پنجم
FOUR TO FLOOR
وقتی که کنار رود با لورنزو صحبت میکنم 4 تا اسم بهم میده با یه کدکس پک
مطابق راهتمای بازی بعدش من باید برم با لئوناردو صحبت کنم
A BLADE WITH A BITE
که همچین هدفی تو نقشم نیست و تارگتم هنوز صحبت با همون لورنزو هستش
یعنی از شهرم که برم بیرون باز دوباره باید بیام همونجا با اون صحبت کنم
میشه صفحه 41 همون راهنما
خوب مشکل کجاست؟
من تنها چیزی که یاد گرفتم تو این مواقع بگم کرک skidrow هست!:دی
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4807103&postcount=278
ما که هنوز نتونستیم نصبش کنیم درایو جدید ای تی آی برای ویندوز سون 32 بینی . سری اچ دی اون بالاست لینکشکد:https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/10-7_vista32_win7_32_dd_ccc_enu.exe
کسی نمیتونه تمام فایلهای احتیاجی این آموزش رو زیپ کنه برای من بزاره ؟ چون برای من لینکها فولتره
همه اینکارا رو کردم ولی موقع اجرا میگه کهنقل قول:
unable to find ubisoft game launcher
میگه رینستالش بکنم
ارور کد 1 میده
ویرایش:این مشکل حل شد ولی بعد از اپدیت من فولدر ubisoft game launcher رو نداشتم که کرک رو توش کپی بکنم.
اون فایلی که تو پست اول معرفی شده رو فعلا دارم دانلود میکنم
من فولدر ubisoft game launcher رو نداشتم که یه فایل 10مگی رو که توی پست اول معرفی شده بود دانلود کردم که توش 2تا فولدر بود
یکی همین گیم لانچر که یه سری فایل داشت یکیم فولدر اساسین کرید که توش 2تا فایل exe بودو وقتی که توی محل نصب این فایلا رو ریختم به جای اینکه overwrite بکنه روی قبلیا کنارشون ریخت با اینکه مشخصات و اسمشون دقیقا مثل همن
طبق راهنما عمل کردم ولی بعدش با وجود ریختن کرک توی فولدر گیم لانچر و انجام دادن همه کارا بازم ازم سریال نامبر اصل بازی رو میخواد تا وارد بشه
به شبکه که وصل نبودی؟ کلا غیر از آپدیت بازی که واسه خیلی ها نیاز نیست 4 تا فایل هست که دوتاش تو مسیر بازی هست دوتاش مسیر نصب بازی.نصب مجدد روی بازی نکن. سیوهات رو کپی کن از فولدی که اسمش 4 هست( مال من این بود) .بعد ان اینستال کن و دوباره نصب کن و بعد اون هم کپی کن تو فولدر skidrow
البته باید یه بار قبل از کپی سیو ها یه بار بری تو بازی و بعد بیای بیرون و بعد کپی کنی!!