بعد از 9 ماه صبر کردن خیلی سخته دیگهنقل قول:
تازه معلوم نیست 2 هفته دیگه به چه قیمتی بده
کدوم شرکت همچین کاری می کنه؟ نشنیده بودم تا حالا
هزینه ی یه لپ تاپ 2200 دلاری رو چقدر حساب می کنن؟
Printable View
بعد از 9 ماه صبر کردن خیلی سخته دیگهنقل قول:
تازه معلوم نیست 2 هفته دیگه به چه قیمتی بده
کدوم شرکت همچین کاری می کنه؟ نشنیده بودم تا حالا
هزینه ی یه لپ تاپ 2200 دلاری رو چقدر حساب می کنن؟
سرچ کن خرید از آمازون یا خرید از ebay
الان رفتم دیدمنقل قول:
سایتشم که بسته بود!
چندتا مشکل داره این روش، یکی هزینه ی ارسال به گرم محاسبه می شه که لپ تاپ ما فقط 2.5 کیلو وزن خودشه و با جعبه حداقل به 3 کیلو می رسه که فکر می کنم هزینش خیلی زیاد بشه
یکی تمام پول رو همون اول می خوان که یه کم ریسکه و نمی شه اعتماد کرد، تازه با این حساب که سایت فیلتر شده طبعا قانون هم پشت مارو نخواهد گرفت
و ما حدود 5 نفریم و گفته از هر محصول فقط یه دونه که حالت سوغاتی داشته باشه و جنبه ی تجاری پیدا نکنه
حالا من سفارش بررسی دادم که برآورد هزینه کنن بعد خبرشو می دم
اما شک دارم قیمت ارزون تر از داخل در بیاد
بچه ها چه کار کنیم حالا؟
چرا امروز همتون ناپدید شدین؟
بنظر من اگر قیمت دوباره همون 2450 شد شما سریع برید بگیرید و اگر چند نفر اضافه شدن جدا برن بخرین با سفارش شما.
صبر کردنتون بی موقع بود از نظر من.
راستی کسی سری 11" مک بوک ایر رو قیمت داره بزاره برام.
سلام سعید جاننقل قول:
بعد از ظهر رفتم یه سر بازار
1- سرزمین یارانه قیمتش رو 50 اورده پایین و زده 3,000,000 ، تا هفته اینده هم نمی اره.
2- یه مغازه دیگه هم رفتم گفتم واسه 6-7 نفر چقدر کم می کنی؟... بعد از کلی تلفون زدن به دفتر تهرانشون گفت واستون می افته 2,850. !!!!!!
3- یه فروشنده دیگه هم تو کار فروش اپل نبود ولی گفت خودم خونه دارم و یکم از مزایا و معایب ش صحبت کرد و گفت یا باید بتونی با مک کار کنی یا اگه می خوای ویندوز کنارش بزاری اصلا نمی صرفه و پولت رو هدر دادی، خلاصه تکلیف خودت رو روشن کن.
4- منتظر یه قیمت هم از یه جای دیگه هستم طرف قراره خبرش رو بهم بده.
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
قیمت امروزنقل قول:
Mc 504 LL/A.......... 2.100.000
اون قیمت که فعلا فقط حرفش بود اگه می داد که گرفته بودیم.
آقا سعید سلام . امروز از یه سایتی قیمت کردم گفت 2400000 ار آمازون خرید میکنه و میاره دمه درتون .چطوره؟
این سایت ها به همون قیمت سایت واست می خرن (حالا یکم بالاتر بستگی داره دلار رو واست چقدر حساب کنن) ولی هزینه ای که میارن تا دم در خونه مهمه که چقدر میشه که معمولن هم زیاده.نقل قول:
سلام
عزیز لازم نیست آقا بگی راحت باشو به همون اسم صدا کن
خودمم رفتم تحقیق کردم و الان با صاحب سایت چت کردم
اینه که گفت ما اصلا لپ تاپ کار نمی کنیم چون گرون در میاد
گفتم با حدود 3 کیلو وزن هزینه ی پستش چقدر می شه گفت 70 80 تومان
گفت اما از خود امریکا مالیات می خوره و اینجا هم گمرکی بهش اضافه می شه که گفت قیمت نهایی از 3 میلیون هم بیشتر می شه
شما قیمت 2200 دلار رو بهش گفتی و حساب کرده که کلا 2400 در میاد؟
آخه به دلار 1142 تومان 2200 دلار می شه 2500 که
اتفاقا سوال من هم در رابطه با این بود که گمرک می خوره یا نه که تو زحمتش رو کشیدینقل قول:
خودمونیم اگه از راه ها می شد که خیلی ها همین کار رو می کردن