سلام من از ایرانسل میخوام کوچ کنم به مبین نت.... چون هزینه های اشتراکش بهتره. می خواستم ببینم کسی از این مودم WiFi جدید مبین نت اطلاعاتی داره؟ مثلا برندش چیه نوع WiFi اش چه نوعیه و بردش چقدره خوب آنتن میده و اینجور چیزا
متشکرم اگر اطلاعاتی بدهید
Printable View
سلام من از ایرانسل میخوام کوچ کنم به مبین نت.... چون هزینه های اشتراکش بهتره. می خواستم ببینم کسی از این مودم WiFi جدید مبین نت اطلاعاتی داره؟ مثلا برندش چیه نوع WiFi اش چه نوعیه و بردش چقدره خوب آنتن میده و اینجور چیزا
متشکرم اگر اطلاعاتی بدهید
سلام دوستان ، خواهش میکنم به سوالاتم پاسخ دهید :
1.چراغ قرمز مودم وای فای روشن خاموش میشه ، این نشونه چیه؟
2.آیا با استفاده ار این نوع ارتباط میتوان از وی پی ان برای دسترسی به مطالبی که برای آی دی ایران بسته است استفاده کرد؟
3.در رابطه با امنیت این ارتباط هم اگر میتوانید کمی توضیح کاربردی بدهید
مرسی
خب میدونی این خبررسانی نکردن خودش بهترین راه دله دزدیه دیگه. یه روز دیرتر یه خبری بیاد بیرون به نفع شرکته. همین جمعه ببین چقدر حجم خوردن اینا...نقل قول:
سایت مبین نت رو که کلا فراموش کنید...انگار کنید که اصلا آپدیت نمیشه
نقل قول:
نه دوست عزیز . چیزی نیاز نیست بخرید . باید config کنید مودم رو.
اگه نصاب براتون مودم رو آورده باید کانفیگ میگرد و تحویل میداد. اگه بلد نیستید کانفیگ کنید زنگ بزنین پشتیبانی . کمکتون میکنن.
تلفن : 83869999
نقل قول:
من هم از ایرانسل کوچ کردم مبین نت.
مارک مودم Greenpacket هست . وای فای 802.11n هست. برد وای فایش خوبه . مثل huawei جدید ایرانسل هست . فقط سایزش نسبتا بزرگتره. مشکلات Huawei رو هم به هیچ وجه نداره که خود به خود ریست بشه و ...
اگه منظورت آنتن دهی وایمکس هست که ربطی به مودم نداره . بستگی به منتطقتون داره.
منظور شما از Huawei جدید ایرانسل کدومه؟نقل قول:
من الان FBR-105 دارم که جدیدترین مودمه اما Huawei نیست و اصلا معلوم نیست برندش چیه و فقط زده Irancell CPE
تازه 802.11g هم هست و به شدت ضعیفه و سایز بزرگی هم داره
سلام. چراغ قرمز مودم منظورتون چیه؟ جلوی اون چراغ چی نوشته؟ اگر جزو چراغهای سگنال هست و روشن خاموش میشه خب اختلال در شبکه رو نشون میده.نقل قول:
در مورد استفده از وی پی ان شما با هر نوع اتصالی _دایال آپ، وایمکس، دی اس ال و ...) میتونید از وی پی ان استفاده کنید مشروط به اینکه سرویس دهنده شما پورت وی پی ان رو مسدود نکرده باشه.
اگه منظور از امنیت در مورد وایمکس هست این تکنولوژی به سبب پیشرفته بودن و جدید بودنش دارای امنیت نسبتا بالایی است (اگر از دی اس ال بالاتر نباشه پایین تر هم نیست)
---------- Post added at 12:56 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------
دوست عزیز اگر آداپتور وای فای( از همینا که شبیه فلش مموری هست) برای PC داشته باشید هیچ چیز دیگری نیاز نیست. فقط کافیه مودم رو روشن کنید و قابلیت وای فای مودم رو فعال کنید و از طریق نرم افزار آداپتور وای فای جستجو کنید و مودمتون رو با هر اسمی که روش گذاشتید پیدا کنید و احیانا اگر رمزی هم داره وارد کنید و تمام...نقل قول:
سلام ، می خواستم بدونم مبین نت الان اون مودم 85 تومنیش کار میده اصلا ؟ برا من که صفره !!! خداییش منطقم را هم حتی تحت پوشش زده ولی بازم مشکل داره اه
نقل قول:
منظورم Huawei BM632W است. Wifi این مدل و Greenpacket به لحاظ سیگنال تقریبا مثل هم هستند.
در مقایسه با اکسس پوینت Dlink که 802.11g هست Huawei و Greenpacket خیلی بهتر از Dlink هستند.
سایز گرین پکت در مقایسه با BM632w بزرگتره. مبین نت تو اکثر مناطق تهران نمایندگی داره. میتونید برید اونجا و سایزش رو قبل از خرید از نزدیک ببینید.
حالا شانس آوردم این جمعه خونه نبودم!!! :31:نقل قول: