آقای محترمی که انشالله از _ مشکل نداشته باشی و میدونم اینم داری می بینی حداقل روی همون 64 کیلوبایتی که گفتی تنظیم کن!!
Printable View
آقای محترمی که انشالله از _ مشکل نداشته باشی و میدونم اینم داری می بینی حداقل روی همون 64 کیلوبایتی که گفتی تنظیم کن!!
سروویس 2 مگ دارم سرعت شبانه افتــضاح.
از 15 کیلوبایت بیشتر نمیشه.
از مخابرات سرویس نگیرید که بی چاره میشین.
یه شکایت همین الان ثبت کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم ایندفعه جواب بده فقط میخوان مجبورت کنند بری سرویس بالاتر بگیری تا کسریشون جور بشه اینم از کشور اسلامیمون،بازم داعشی ها مستقیم میزن از گردن دو شقت میکنند!! احمق میگه سرویست را تقسیم بر 8 کن میشه 64،باید اینقدر سرعتت باشه بهش میگم این نیست،میگه برو از آسان دانلود میهن دانلود p30 ورلد دانلود کن بهش میگم پس اون تقسیم بر 8 چی میشه!!!!!!!! میگه برو شکایت کن چیزی که من احتمال میدم اینه که سرعتا را کم میکنند خودشون استفاده میکنندنقل قول:
نقل قول:
دقیقا به من همین رو گفت از میهن دانلود دانلود کن !!!! :n21:
آخر سر متقاعدش کردم که سرعتم کمه گفت شبانه همینه !!!
تو تبلیغات انوقت مینویسه سرعت دانلود شبانه 2 برابر .
ای بر همه کستون لعنت دروغ گوهای رذل .
دزززززززززززززززززززززززز زززززدددددددددددددددددددد دددددد لعنت خدا برهمشوننقل قول:
البته با 4upld هم سرعت 60 تا 70 میده الان تست زدم ولی وقتی یه سرویس میدن چه سرور داخل و خارج باید سرعت یکی باشه حداقل اونم وقتی ورمیدارن هی سرعت کم میکنند انشالله هرچی بلا هست سر این مخابراتی ها و این خودروسازها بیاد صلوات عادلانه باید باشه
انگار اینجا را خوند بلاخره
من که 10 مگ دارم دیشب سرعتم شده بود حدود 200 کیلوبایت :n13:
الانم دوباره روی 30 تا 40 هست
همچنان خراب تغییراتی که اعمال شده قبلا Default Gateway: توی مودم با آدرس 172 شروع میشد حالا به 2.180 تغییر کرده الان وقتی پینگ میگیرم ابتدا آدرس مودم بعد Default Gateway بعد از این هم یه خروار از این آی پی ها که با 10 شروع میشه تا هوپ 27 که دی ان اس گوگل میاد کلا معلوم نیست چه خبره!