سلام
این اعتبار یک ماهه پایه که ثبت نام کردم از کی شروع میشه؟ از زمان نصب مودم توسط شرکت یا وقتی اون اول ثبت نام کردم شروع شده؟؟؟؟
Printable View
سلام
این اعتبار یک ماهه پایه که ثبت نام کردم از کی شروع میشه؟ از زمان نصب مودم توسط شرکت یا وقتی اون اول ثبت نام کردم شروع شده؟؟؟؟
از زمانی که مودمتون نصب و فعال بشه... اگه وسط ماه فعال بشین هزینه ی روزهای باقی مونده کسر میشه و بقیه ش به حسابتون اضافه میشه...نقل قول:
سلام
من مصرف ازاد را از اول این ماه دارم استفاده میکنم ولی امرزو نمیدونم چرا هر سایتی را باز میکنم از اعتبارم کم نمیشه ایا امروز مصرف رایگان بوده یا اون طرح ا گیگ رایگان برام فعال شده البته شکر خدا قطعی نداشتم و سرعتم هم ثابت هست فقط عین ریگ پول میخوره هر چند من دانلود ندارم و برای کار ازش استفاده میکنم .
نقل قول:
1-lمتوسط
2- بستگي داره.....اگه ايراد از كامي خودت باشه تو وصل شدن ، خوب بلدن راهنمايي كنن.....اما اگه ايراد از خود شركت باشه بايد كلي مو سفيد كني تا مشكلت برطرف بشه.البته اكثرا ايراد از شركته.
با سلام. بنده سرویس 128 وایمکس ایرانسل ثبت نام کردم. همین حالا از ایرانسل کسی آمد و مودم رو نصب کرد و گفت طی 24 ساعت وصل میشه. اما هرچیزی ازش پرسیدم جواب درستی نداد. بنده با وایمکس کار نکرده ام. حالا میبینم مودم را نصب کرده و با کابل اترنت به لپتاپ وصل کرده. خب مگه این وایمکس بیسیم نیست؟ پس این کابل زردرنگ اترنت چی هست؟ بعد هم مودم رو چند جا گذاشت و گفت آنتن نداره و آخر سر یکجا گذاشت و گفت خوبه. بعد هم هیچ کانکشن جدیدی در کامپیوتر ایجاد نشده. پس وقتی سرویس وصل شد من چطور به وایمکس وصل بشوم و به اینترنت بروم؟ یعنی بدون کانکشنی که کانکت کنم (مثل dial up - adsl) چطوری وصل بشم؟ آیا بعد از وصل شدن سرویس اون مودم رو باید ثابت بذارم همونجا باشه و بعد لپتاپ رو هرجا خواستم ببرم و استفاده کنم؟ تکلیف کابل اترنت که به مودم و لپتاپ وصله چی میشه؟ آیا بعد از دریافت اس ام اس فعال شدن سرویس این کابل اترنت رو باید بکنم؟ یوزرنیم و پسورد برای چی از من میخواست؟ کجا این یوزرنیم و پسورد رو باید بزنیم؟ الان هم لپتاپ همینطوری روشن هست و مودم بهش وصل هست. خب یعنی 24 ساعت باید روشن بمونه لپتاپ تا وصل بشه؟ من کاملا گیچ شدم. مخصوصا اون قسمت کابل اترنت رو چون فکر میکردم بیسیم هست. بعد سوال دیگری هم داشتم. الان با این سرویس همزمان چند سیستم میتونن وصل بشن؟ لطفا من رو راهنمایی کنید. با تشکر از شما
سلام.نقل قول:
معمولا حد اکثر زمان نصب 24 ساعت هست از 3 ساعت تا 24 ساعت متغیر هست.
وقتی اومد و پشت سیستم شما نشست و تنظیماتی رو انجام داد واسه مودم بود و اگر یوزر و پسورد خواست واسه این که وارد حساب کاربری بشه و بتونه تغییرات رو اعمال کنه. یه یوزر و پسورد هم واسه وایرلس احتمالا قرار داده اگه مودمتون وای فای هست.
بعد از اینکه رفت شما باید صبر کنید تا فرکانس موردم ثابت بشه یا براتون اس ام اس بیاد که فعال شده. بعد مودم رو یه بار قطع و وصل میکنین!
اون کابل برای تنظیمات اولیه لازمه ولی بعدش اگه لازم ندارین میتونین برش دارین و از طریق وای فای وصل بشین.
اون پسوردی رو هم که گفتن که براش قرار بدین باید از اون استفاده کنین!
شما در حالت عادی میتونین به چند سیستم با وایرلس وصل بشین و به یه PC از طریق کابل.
البته نمیشه زیاد از 128 انتظار داشت من 256 دارم روی 2 سیستم کار میکنم!
ا
این رو در نظر داشته باشین که تعداد مشترکین توی مناطق مختلف کاملا با قدرت گیرندگی مودم شما هماهنگه. هرچی تعداد مشترکین بیشتر بشه سرعت و قدرت فرکانس پایینتر میاد و گیرندگی کمتر میشه
من قبلا 5 تا چراغم روشن بود الان روزا 3 تاست شبا 2 تا یا یکی ولی البته سرعت رسیوم همون 32 هست!!! ولی پینگم پایین میاد
1.کابل اترنت برای تغییرات تو تنظیمات مودم مثلا اگه بخوای پسوردو تغییر بدی ip کامپیوترتو با مودم هماهنگ میکنی وقتی همون ip توو my computer وارد میکنی وارد تنظیماتش میشه 2.وقتی مودم و وصل میکنن وارد حساب کاربریت میشن و تایید نصب و میزنن و نهایت تا 24 ساعت بهت اس ام اس میاد که به دنیای ایرانسل خوش اومدی 3.بیسیم است کابل اترنت و جدا کن چون لازم نیست وصل باشه و هر جا میخوای لپ تاپتو ببر و از طریق وایرلس سرچ کن و استفاده کن پسوردشم 123456789 4. کابل اترنت و بکن 5. فقط برای ایجاد تنظیمات کابلش به کارت میاد 6. 40 تا سیستمنقل قول:
با تشکر از شما دوستان. دقیقا کجا میتونم ببینم که چقدر از 3 گیگ رو استفاده کردم و چقدر مونده؟ الان نوشته مجموع کل استفاده ها (بایت) 15912960. یعنی چند مگ رو استفاده کردم؟ چون کلا 20 دقیقه هم تو اینترنت نبودم.سوال دیگری راجع به مودم داشتم. این مودم رو هر بار که کارمون تموم میشه از برق بکشیم و دوباره سری بعد به برق وصل کنیم؟ چون دکمه آن و آف نداره و کابل برق که بهش میخوره مستقیم روشن میشه. با تشکر از شما.e
سلام
من 1 هفته می شه که ثبت نام کردم و شناسه و رمز برام اومده و شماره حساب و اینارم داده ولی گفته که تا زنگ نزدیم پولو نریزین.باید ان قدر طول بکشه؟یا نه؟چه کنم؟:41:
تو نقشه هم نو منطقه ی سبزم پولو بریزم زودتر میان واسه نصب یا صبر کنم بازم زنگ بزنن؟
راستی واسه پول ریختن کدوم راهو پیشنهاد می کنید؟کدوم سریع تره و بهتره؟اینترنتی بریزم خوبه؟
موقع ثبت نام گفتن یه هفته حداکثر از الان ان قد بد قولن خدا به خیر کنه!!
راستی اینا که میان نصب می کنن بد که من ویندوز عوض کنم چی میشه؟تنظیمات می پره؟درایور مودم رو می دن؟می تونم بعد ویندوز عوض کردن خودم نصبش کنم؟