آقا لطفا برای زیرنویس کمکم کنید اینکه دیگه راه حل داره؟نقل قول:
Printable View
آقا لطفا برای زیرنویس کمکم کنید اینکه دیگه راه حل داره؟نقل قول:
شما با همون کابل HDMI میتونی صدا و تصویر دیجیتال را همزمان داشته باشینقل قول:
احتیاجی به کواکسیال نیست
سلام دوستان
من بين اين مدل ها كدوم رو انتخاب كنم بهتره...؟؟؟؟ و چرا...؟؟؟ (دليلش)....
1-سینمای خانگی سامسونگ HT-C555
2-سینمای خانگی جي وي سي TH-G60
3-سینمای خانگی پايونير HTZ-202DVD
يك سوال ديگه فرق بين سامسونگ HT-C555 و HT-C455 در چيه ؟؟؟؟ مي خوام هزينه اضافي نكنم ...مرسييي
دوستان آیا میشه خودم سینما خانگی درست کنم منظورم اینه تیکه تیکه بگیرم یعنی سابووفر و اسپیکر ها رو جدا بگیرم و همچنین پلیر رو هم از hd media player ها انتخاب کنم آیا اون قدرت صدای سینما رو خواهد داشت و اصلا به صرفه هست؟
سلام
سينما خانگي با مشخصات:
قابليت ضبط روي فلش
خروجي HDMI 1080
قابليت اجراي فرمت هاي mkv ,divx, dat,WMV,wma,mp3, Audio
با تلوزيون سوني براويا سازگار باشه
تو رنج قيمت 500 باشه
تشكر
سلام دوستان
من یه ایکس ویژن 333 دارم می خواستم ببینم آیا می شه دستگاه های پخش یا ریسیور رو بهش وصل کنم بعد از اون به تلویزون وصل کنم پخش کنه. آخه می خوام بعضی برنامه ها رو ضبط کنم.
اگه میشه وصل کرد چطوری میشه ممنون می شم اگه زود جواب بدین.
مرسی
متوجه کدام قسمت از مطالب من نشدید؟نقل قول:
بنظر من با توجه به تجربه شما در استفاده از این دستگاه، این دستگاه فایلهای 3D مبتنی بر استفاده از عینک با شیشه های رنگی (تکنیک شماره 2 در پست من) را پخش میکند.
ولی اون چیزی که دوستمون در مورد تصاویر 3D و نیاز به بلوری گفتند، یک تکنولوژی دیگر (و با کیفیت بهتر ولی بسیار گرانتر) است که در واقع با استفاده از عینکهای اکتیو شاتر امکانپذیر است (تکنیک شماره 3 در پست من). بنظر من از نظر تئوری، امکان اینکه این دستگاه بلوسنس مثلا با اتصال به هارد اکسترنال، بتواند فایلهای این تکنولوژی را هم پخش کند، هست. البته بنظر می رسد به این منظور باید حتما HDMI 1.4 داشته باشد که متاسفانه به داشتن آن اشاره نشده.
سوالی بود، در خدمتم:11:
امشب پایونر rs 33 رو در یکی از مغازه های شیراز قیمت کردم 1.200 :18:گفت ندارم اگه خواستی برات میارم.
اینجا فایده ای نداره...
دوستان هفته دوم عید دارم میام تهران، اگه بخوام از تهران بگیرم چه جوری باید بیارمش؟
از سايت چاره سفارش بدهنقل قول:
اين مجموعه بايد بسته بندي بزرگي داشته باشه و نميشه با ماشين برد تا شيراز
چاره يه هزينه حمل ميگره برات ميفرسته
خيال راحت
میدونم جا نمیشه واسه همین خودم نمیخوام بیارمش.نقل قول:
میخوام صداشو قبل از خرید تست کنم.