Acer Aspire 5741Gنقل قول:
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD 5470 512MB
Acer Aspire 5741Gنقل قول:
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD 5470 512MB
ASUS K42JBنقل قول:
Core i3 350M@2.26GHz,3MB L3
DDR3 3GB 1333MHz+320GB SATA
ATI Radeon HD 5145 512MB
----------------------------------------
این مدل از سونی (CW )هم اگه گیرت بیاد خوبه :
SONY CW 21 FX
CPU:CoreI3 330M/2.13GHz
RAM:4GB DDRIII
HDD:500GB+/Satat2
VGA:GFORCE GS310,256MB
---------- Post added at 10:08 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
مطمئن هستید اسم این مدل ها را درست نوشتید؟؟؟ ...نقل قول:
من که تو گوگل سرچ کردم اثری نبود ازش
ممنون
من بین SONY VAIO CW Series VPC CW21 FX/B & W - i3 و DELL - Inspiron N5010 نظرمه براشون
سونی رو قیمت زدن 1 و 60 و Dell رو زدن 800
مدل Dell سیستم عامل نداره رمش هم پایین تره ، هاردش هم کمتره ، یه خورده خوشگلیش هم کمتره ، ولی مانیتورش بزرگتره و قیمتش هم کمتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید مارو بیشتر راهنمایی کنید ؟ ( من در مورد لپ تاپ تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم )
با توجه به این مواردی که ذکر کردید (سبک باشه ، خراب نشه :D - رنگش خیلی مهمه ، که تونع رنگ زیاد داشته باشه) مدل سونی مسلما بیشتر با خواسته های شما تناسب داره ...نقل قول:
بعدش هم شما صفحه نمایش سری CW را اصلا با این مدل از دل مقایسه نکنید...
سلامنقل قول:
من دیروز رفتم پارسیان و ایرانیان که این مدل رو بخرم ولی فقط یه جا پیدا کردم که اونجا هم گفت ال سی دی این مدل مات نیست و براقه ؟
خوب از نظر صفحه نمایش که وقتی بزرگتر باشه که سنگین تر هم میشه یعنی کلا لپتاپ بزرگتر میشه
منظور از اینکه صفحه نمایش هاشون رو باهم مقایسه نکنیم ، یعنی از نظر رزولوشن هست ، یا فقط کیفیت ساخت ؟
به طور کلی این 200 هزار تومن فرق قیمت ها رو میشه دقیقا بگید بخاطر چیه ؟ یعنی فقط به خاطر قطعات بالاتر سونی و ویندوزی که روش هست ، یا اینکه فقط چون سونی هست ، یا مثلا Dell ساخته چینه و سونی برای ژاپن !
خیلی ممنون
مطمئن هستید اسم این مدل ها را درست نوشتید؟؟؟ ...
من که تو گوگل سرچ کردم اثری نبود ازش[/QUOTE]
اولی رو مطمئن نیستم ولی دو تا آخری درسته و خودم هم سرچ کردم و درست بودن.
رزولیشن دو تاشون یکی هست ولی کیفیت و شفافیت صفحه نمایش این مدل از سونی کاملا با مدل دل تفاوت داره...نقل قول:
اختلاف قیمت هم میتونه شامل خیلی موارد بشه (کیفیت ساخت ، کیفیت صفحه نمایش و صفحه کلید ،سیستم عامل، کانفیگ سیستم)
کلا به نظرم زیاد روی مدل دل فکر نکن ، اگه هم میخواهید در حد 800 تا 900 هزینه کنید ایسوس و ایسر بیشتر توصیه میشه ...
قبل از پست دادن دقت کنیدنقل قول:
اولی رو مطمئن نیستم ولی دو تا آخری درسته و خودم هم سرچ کردم و درست بودن.نقل قول:
[/QUOTE
مدل اولی که کلا معلوم نیست
مدل دومی هم سری EE هست(قیمتش توی رنج زیر یه تومن)
و مدل سومی سری EB هست (قیمتش توی رنج بالای یه تومن)
شما یه شرح مختصری از کاربری بدین و خواسته ها تون را مطرح کنید تا بهتر بشه کمکتون کرد
ممنوننقل قول:
خودم دیروز قیمت گرفتم و قیمتشون بین 900 تا 1 میلیون بود .
برای کارهای معمولی میخوام ولی میخوام خوبی باشه.