مثل اینکه کسی اکانت منو نگرفته ......
کی میخواد ؟
Printable View
مثل اینکه کسی اکانت منو نگرفته ......
کی میخواد ؟
باشه پس منو شب دعوت کن که پولامو بریزم.
نمیخوام تو آینده مستاجر باشم.:دی
Character class: Worker
Advantages:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The earned experience points for a job are increased by 5%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You can deposit 20% more into your bank account
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] When construction buildings in town you receive a bonus of 5% to your labor points.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The motivation to construct buildings in town raises by 10% faster.
من که شدم یه عمله کامل :دی
از این به بعد سریعتر شهرو میسازم اگه پول برسونید
دیگه نمیشه اینو تغییر داد ؟
فکر کنم بتونم 100 تایی بریزم ! 98 تا دارم 80 تاش رو می ریزم !
فقط یه اینویت !
من 300 تایی دارم.
به درخواست های اینجا ترتیب اثر داده نمیشه:31:نقل قول:
تو بازی بهم تلگرام بده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The speed on the map is increased by 10%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The motivation for dueling raises faster. It is increased by 20%.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You receive 10% more gold in a duel.
دعوت شدی :10:نقل قول:
به این میگن تبعیض:27:
@@@!!!!!!!!!!@!#!$@!×@$$!%!@ :18:نقل قول:
یلسشتنلاسیشکمنلعتسیشکلانس یکلاسش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !!!!!!!!!!
اوه من یه یارو رو باهاش می خواستم دوئل کنم گفت دوئل نکن بهت باج می دم !!!! بعد بهم یه 350 دلار داد !!!!!!!!!!!!""""""""!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18:
:27:
خب حالا کی منو دعوت می کنه !!!!!!!!!!!! (هیچکی !!!)
لولللللل , یعنی پول کمک کنیم بعدش هم قرعه کشی بشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دیگه کی هستین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]