سلامنقل قول:
تا هفته پیش سرعتم بهتر بود از 62 پایین نمی آمد(62 تا 67).هر شب حدودا 1300-1350 دانلود داشتم.
اما حدودا یک هفته ای هست که سرعتم نواسان پیدا کرده.بین 40-65 حدودا شبی 1100 دانلود دارم.
Printable View
سلامنقل قول:
تا هفته پیش سرعتم بهتر بود از 62 پایین نمی آمد(62 تا 67).هر شب حدودا 1300-1350 دانلود داشتم.
اما حدودا یک هفته ای هست که سرعتم نواسان پیدا کرده.بین 40-65 حدودا شبی 1100 دانلود دارم.
ایول چه خوب ، پس من سریعتر برم اکانت بگیرم ، همش دارم از تورنت میگرم ، خیلی مزخرفه ، یه بار میره یه بار نمیره :31:
راستی سواله تو پرانتزو جواب ندادید ؟
بقیه سرعتشون چه جوریه ؟ بیان بگن اگه میتونن :31:
دوستان و عزیزان ما دیشب خوابمون برد همش 230 مگ ترافیک داشتیم واسه 16 روزمون خلاصه خوابمون برد و تا 8 بیدار شدیم این 250 مگ هم پرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امروز رفتم یک گیگ ازشارژ کردم 9300 پیاده شدن تا 16 اسفند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حتما هرچه سریع تر برو یک اکانت بخر که از نون شب واجب تره : دینقل قول:
جواب سوال دوم هم دقیق نمیدونم.اما به احتمال زیاد میشه.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک راپیدشیر برو
مگه شما برای stop کردن دانلود و خاموش کردن سیستم هر روز 7صبح از خواب بیدار میشوید؟:18:نقل قول:
خب چرا از روش های تاپیک زیر نمیرید؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=252185
یا اصلا میتونید توی خود برنامه idm تنظیم کنید که مثلا سر ساعت 6:59 صبح دیگه فایل ها دانلود نشه.
با سلام
این سرویس های شاتل چقدر راه اندازیش طول می کشه ؟ من امروز سفارش بدم تا 2 شنبه هفته دیگه راه اندازی می شهههه؟
با تشکر
بستگی به مرکز مخابراتیت دارهنقل قول:
من خودم 5روزه راه افتاد
نه بابا بیدار نمیشیم من دیروز 6 صبح بیدار شدم نرم افزار auto power رو غیر فعال کردم که خودم پشت سیستم بودم حواسم بود بهش ولی یادم رفت دوباره فعالش کنم بخاطر همین امروز رکب خوردیم و ترافیکمون تموم شد سرعت هم که 512 سه سوته 240 مگ رو دانلود کرد و ما رو 9 تومن پیاده کرد بخاطر 16 روزنقل قول:
مسلمه که یه مقداری آپلود دارهنقل قول:
سرعت دانلود حدود 64 هستش(گاهی به 70 هم میرسه)
در نتیجه هر شب به طور متوسط 1360 مگ دانلود میشه
نقل قول:
بعید می دونم جواب بده .... سرعت دانلود این سرویس در حدود 50 تا 55 است .... به نظر من باید art 7 بگیری ....
art7 که باید 236 هزار تومان پول بده:31:نقل قول:
2 راه داره
1-art5 بگیره امتحان کنه!ببینه جواب میده یا نه!(art 8 هم خوب هست.دی: )
2-از یک شرکت دیگه سرویس بگیره:31: که قیمت 512 ارزان باشه
شما فکر کنم باید حداقل 512 بگیری!