نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ها؟! :10:حالا چی شد بالاخره برم یا نرم؟ واسه این میپرسم که اگه نظرتون اینه که برم باید با برادرم برم که اگه از فنی ایش بهتون آمار دادم آمار یه مکانیک باشه و بشه روش حساب کرد ...
کامارو هم میگه 8 تومن
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ها؟! :10:حالا چی شد بالاخره برم یا نرم؟ واسه این میپرسم که اگه نظرتون اینه که برم باید با برادرم برم که اگه از فنی ایش بهتون آمار دادم آمار یه مکانیک باشه و بشه روش حساب کرد ...
کامارو هم میگه 8 تومن
در هر صورت دیدن اون ریویرا از نزدیک خودش لطفی داره که کمتر از سوار شدنش نیست..حتما برو..نهایتا نخریدی اما در عوض از نزدیک نگاه کردی و بیشتر با اون خودروی خاص آشنا شدی..البته عکس هم که بگیری و اینجا بگذاری ما هم استفاده میکنیم..
این کادیلاک بنظر مورد خوبی میاد.من تهران نیستم وگرنه حتما میرفتم میدیدمش..اگر کسی سه تومان هم داشته باشه احتمال زیاد کنار میاد..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه منظورت همون کاماروییه که تو ایران ماشین آگهی شده و یه زمانی فی8 داده بود ، اون 67 ه برادر ، یه سری نکات هم داره که این رفیقت دقت نکرده ! ! ! !
سلامنقل قول:
آره خودشه ميشه نكاتشو بگي تا ما هم بيشتر بدونيم
با تشكر
بعد از مدتها غیبت دوباره اومدم.این چند تا پست آخرو خوندم.لذت بردم استفاده کردم و با بعضی از دوستان دوباره اشنا شدم.رضا صادقی عزیز چطوره؟شناختی منو؟؟
رضا میدونه منم سعادت نصیبم شد صاحب یه آمریکایی خوشگل و خوش صدا شدم.
پونتیاک فایربرد 1974.بسی دارم ازش لذت میبرم.برنامه هایزیادی دارم که فقط و فقط به بحث مالی مربوط میشه اگر درست بشه تا سال آینده میخوام یه غول ازش بسازم.البته بازم میگم اگر قسمت باشه.
تبریک میگم..کاشکی چندتا عکس هم بگذارین تا بتونیم توی این برنامه ها همفکری کنیم.اینجوری همه با هم از این ماشین لذت میبریم..مختصر داستانی هم در مورد پیدا کردنش..خریدن..مشکلاتی که داشته یا داره..برنامه های آینده و..بنویسین خیلی عالی میشه.
خواهش می کنم.لطف دارید .البته تووو تی تی تاپیک زدم.نمیدونم چند تا از بچه های اینجا اونجا هم عضوند.اما به هر حال برای این فروم هم عکسایی که اونجا گذاشتمو هم میزارم.
والا از اینجا شروع کنم که اولین علاقه من به آمریکایی از کادیلاک سویل بود.حتی تا مدتها اسم این ماشینو نمیدونستم اما واقعا از طراحیش لذت می بردم..فروشنده هم دوست اقایی که از دوستان ما محسوب میشد و خودش ترنزام داشت دراومد و ماشین خریداری شد.خداروشکر تا حالا ماشین از نظر فنی مشکلی نداشته.فقط دفش روغن ریزی داشت که تعمیر شد اما از تعمیرش راضی نیستم.خیلی ی ی کم روغن میده.
بقیه موارد فنی خوبه.الان کسری های ماشین اینا میشه:جک کاپوت خرابه،آینه سمت شاگرد،فعلا استارتش یه خرده گیر میکنه بعضی وقتا.یه کم هم سمت راننده قسمت عقبش افتاده تر هست که باید درست بشه.بقیه موارد سلیقه ای هست که چون حساسیت دارم تو فکرشون هستم.
در مورد اینده هم دوست دارم یه پونتیاک پرقدرت ازش دربیارم.(البته بازم مسائل مالی دخیله)اون چیزی که مد نظرمه حداقل 300 اسب.شاید رویاپردازانه باشه اما این چیزی هست که تووو ذهنمه.دارم بررسی میکنم که روی همین موتور کار کنم یا انجین خریداری کنم.
تووو عکسا دلیل تنظیم نبودن کاپوت با بدنه جک کاپوت هست که ایراد داره.در ضمن خوشحال میشم ایرادهای ماشینو بگید و راهنمایی کنید.
2S87M4N140215
2 پونتیاک
S فایربرد تیپ پایه
87 کوپه اسپرت
M موتور 350 به قدرت 155 اسب بخار با کارب دودهانه
4 مدل 1974
N متولد نوروود اوهایو
موتور هم که 350 پونتیاک
گیربکس 350 پونتیاک
کاربراتور هم راچستر
ممنون از توضیحات.اما اینجا که هیچ عکسی باز نمیشه..من عضو تی تی نیستم اما تاپیک اونجا را هم پیدا کردم ولی بازم عکسی باز نمیشد..اگر چند عکس اینجا بگذارین بهتره.
اینجور که متوجه شدم مشکل خاصی نداره.مثلا روغن ریزی دیفرانسیل یا از واشر درب دیفرانسیل و یا کاسه نمد پنیون هست.این دوتا را عوض کنین درست میشه.البته اینکه بصورت استاندارد و صحیح تعویض بشه هم شرطه.بریا واشر دیفرانسیال فقط از نوع مقوایی استفاده کنید.مقدار سفت کردن پیچها هم نباید آنقدر زیاد باشه که واشر له بشه و باز روغن بریزه.مقدار خیلی کمی از چسب مثل چسب مزدا یا سلیکن هم بد نیست اضافه کنید.لبه های درب دیفرانسال هم اگر کج شده سر حوصله باید صاف کنید و تراز بشه اینجوری بهتر جواب میده.
در مورد بقیه موارد هم باید از نزدیک دیده بشه.مثل لولای کاپوت یا آینه و یا استارت..در باب استارت بگم که یه مقداری لم داره..!! اگر استارت کاملا سرویس شده باشه و بوش آنها عوض شده باشه و البته سری استارت و دنده هم سالم باشن پس گیر کردن میتونه به علت تاب داشتن فلایویل باشه یا اینکه استارت نسبت به فلایویل تراز نیست..برای این کار بین سری استارت و محل بسته شدن روی سیلندر احتمالا نیاز به لاینر گذاری با واشر فلزی تخت هست تا بصورت آزمایشی ببینن در کجا تراز قرار میگیره و مشکل برطرف میشه..اگر تهران بودم حتما میتونستم کمک باشم..حیف که نیستم!!:41:
فنرهای عقب از نوع شمش هست و اگر یه سمت پایینتره احتمالا باید دوباره خم کاری بشه که اصطلاحا به اون بادگیری میگن.
از این نقاط هم عکس بگذارین بهتره..شاید بشه بهتر راهنمایی کرد
سلام دوست خوبم
ماشین عالی هست و همچنین خوشرنگ!:46:
بنظر من ماشین شما باب تیون کردن هست چون احتیاج هم به بازسازی نداره و واقعا خوش رخه!
راستی وقتی با گوشیت عکس میگیری تمیزی لنزشو چک کن یا قابه پشتشو در بیار عالیتر میشه!:31:
راستی عکساتو ریسایز کردم گذاشتم یه چنتاشو!