معلوم نیست دارن چیکار میکنن الان چند وقتیه وضعیت خیلی خراب شده گاهی اوقات یه سایت معمولی هم باز نمیشه :41:
Printable View
معلوم نیست دارن چیکار میکنن الان چند وقتیه وضعیت خیلی خراب شده گاهی اوقات یه سایت معمولی هم باز نمیشه :41:
برای اینکه سایتی که دیر باز میشه ,اخر لینک یه علامت سوال بزارید
یعنی این طوری :نقل قول:
p30world.com/؟
بعد این چه فایده ای داره ؟
اگه اشتباه نکنم این روش برای سایتهایی که با php نوشته شدن کاربرد داره نه برای همه سایتهانقل قول:
یعنی کار Ctrl+F5 را انجام میده
سلام همشهری های عزیز!! میگم که این اکانت نت (هوایی!) رو از کجا میشه تهیه کرد که قابل اطمینان باشه و کیفیت خوب؟!
دوستان من امکان ثبت نام در سایت مخابرات رو ندارم. می گه هنوز روی تلفن شما امکانش نیست. در واقع می خواستم فقط جدول قیمت رو ببینم که بدون ثبت نام نمیشه
کسی هست قیمت 512 و 256 و 1 مگ رو برای مخابرات بگه.
خب با یه شماره دیگه امتحان کن ، شماره دوستی ، آشنایی و ...نقل قول:
جدول نداره ، باید سرعت و حجمت رو بزنی ، واست قیمت رو محاسبه کنه
در ضمن ، مخابرات 1 مگ نمیده ، اینترنتی هم فقط 128 رو داره ، بقیه رو برداشتن !
یک ماه بعد از ثبت نام میتونی 256 یا 512 هم بگیری
فک کنم 256 ماهی 13 تومن و 512 ماهی 20 تومن بود !
اینم سرویس 128 3 گیگ
مشترک گرامی، سرویس انتخابی شما به شرح ذیل می باشد:
ترافیک نرمال : 3 پهنای باند : 128 Kb/s ترافیک مازاد : 0 مدت سرویس : 1 ماه ترافیک تشویقی : 0 نوع کاربر : عادی مجموع ترافیک : 3 مبلغ سرویس انتخابی : 84,000 ریال IP : ندارد
قانونی یا ه.ک شده ؟؟؟نقل قول:
اگه قانونی بخوای قبلا من دیده بودم که میفروشن ولی همون موقع هم بشدت گرون بودن وای به حال الان که دلار سر به فلک کشیده !
غیر قانونی (ه.ک شده) بخوای اصلا ارزش نداره پول بابتش بدی چون هزارتا دردسر و بامبول داره که بخوام بگم میشه باهاش یه کتاب نوشت !
تنها راهی که میمونه اینه که خودت حسابی حوصله به خرج بدی و بشینی مک بزنی و هرچی گیرت اومد از همون استفاده کنی
هزینه اش هم علاوه بر سخت افزار یه سرور میکروتیک کانفیگ شده و یه اکانت اپن وی پی ان هست که روی هم رفته ماهانه حدود 25 الی 30 تومن میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=162ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=163ms TTL=245
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=168ms TTL=245
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 162ms, Maximum = 168ms, Average = 163ms