نقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
Printable View
نقل قول:
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
Editted
راست مي گويد چون حرف بعضي ها را قبول كردينقل قول:
بنده نگران نيستم چون من پارس يا اين اسمي كي نوشتي نيستم ولي با سيد دوست هستمنقل قول:
در ضمن شركتي وقتي يك تجهيزات بالا و خوب مي خرد و شركتي نه بايد از امكانات تجهيزات بالاي خود استفاده كند قدرت بالا در كيفيت و قيمت خوب هست حالا هركس و هرشركتي باشد ولي متاسفانه در شهر و كشور ما به فكر ماندگاري و آينده نيستن براي همين هر روز خدا مشتركين سردرگم هستند ولي فكر مي كنم پارس و صبا محكم تر و ثابترين شركتها باشند
ولي همارا افتخار شهرمان است پس بايد كمي هم ما دندان روي جگر بگذاريم و فريب كساني كه حتي نمي توانند دو سه ماه با يك شركت كار كنند را نخوريم روزي با اين شركت و روزي با شركت ديگري كار مي كنند.
دوستان وقتي مشكلي پيش مي آيد بايد اول بررسي كنم كه شركتي كه 12000 مشترك محكم عمل مي كند يا شركتي كه 100 مشترك به نظر شما خوب عمل كرده همارا، پارس، شاتل، صبا، ماكس، فن آوا، لايزر، كارامين، پيشگامان، داتك البته آنهايي كه در تبريز خدمات مي دهند را مي گويم.
افتادن سيب هر روز و هر ساعت هست ولي نيوتن قانون جاذبه زمين را كشف كرد.
مشكلات را فقط سر مخابرات انداختن يا شركتي خاص درست نيست چون ما فقط اين طرف اتفاق را مي بينيم و از آن طرف خبر نداريم.
فريبكاران خيلي دوست دارند از آب گلالود ماهي بگيرن حالا هركسي از هرشركتي باشد
درست فكر كنم و درست انتخاب كنم شركت همارا چرا؟ شركت پارس چرا؟
شركت پارس اولين شركت اينترنتي و بزرگترين هست تجهيزاتي كه استفاه مي كند واقعا The One دنيا است، قطعي خيلي كم و سرعت خوب مي دهد و طرف قرارداد بانكها، بيمه ها، ارگانهاي دولتي و ديتا سنترها هست ولي قيمت نامحدود خيلي بالاست و قيمت محدود مناسب كمي گران هست.
شركت همارا بزرگترين شركت اينترنتي استان هست تجهيزات آن كيفيت خوب دارد و مي شود گفت آخرين مدل تجهيزات مي باشد ولي The One نيست، متاسفانه قطعي زياد دارد بدليل بالا بودن تعداد مشترك، ديتا خود را از استان مي گيرد، قيمت محدود و نامحدود آن خوب و مناسب هست
دوستان من ديروز پيش دوستان در كنسرسيوم A&D بودم اين شركت با همكاري شركت پيشگامان كوير يزد سيستم تلفن بين المللي 040 را در استان راه انداختن من قيمتها و كيفيت را تست كردم خوب بود خيلي ارزان تر از تلفن بين المللي كارتي يا مخابراتي مي باشد جالبي اين هست كه مثل مخابرات مي توانند گزارش مصرف بدهند.
اروپا را نوشته بودن 380 ريال دقيقه اي من قبلا از كارت استفاده كرده بودم و حدودا دقيه اي 780 ريال افتاده بود درحالي كه روي كارت نوشته بود 440 ريال به هر حال آن زمان خيلي ارزان تر از مخابرات بود.
مي گفتن روي ايرانسل هم كار مي كند و گفتن به زودي روي همراه اول و تاليا نيز فعال خواهد شد.
خوب در اين زمانه كه هزينه بزرگترين مشكل ما است فكر مي كنم سيستم خوب و جالبي هست به جاي 00 فقط مي گيرد 040 هم وقت شما كمتر گرفته مي شود هم هزينه هم امنيت تماس.
موفق باشيد
نقل قول:
سلام.
واقعا جای تاسف داره بعضی چیزا .....
تا اطلاع ثانوی هیچ پستی اینجا نخواهم داد.
موفق باشید :11:
سلام . يكي درمورد سرويس دهي ماكس نت صحبت كنه . ميگن اگه 128 بخري با همون 128 دانلود ميكنه درست ميگن ؟
شايد خريدم لطفاً راهنمايي كنيد.
سلام دوستان .
اینم مشکل DNS همارا . چند دقیقه پیش حدود 15 دقیقه قطع بود که با کمک خطا یاب ویندوز 7 مشکل DNS را پیدا کرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]