خب نمیدونم ایراد از کجاست اسکن نمیشه.هم به کامپیوتر وصل کردم هم به لپ تاپ اما بازم نمیشه...اصولا واسه هیچ کاری کافی نت نمیرم.یعنی ممکنه جوابگو نباشن؟باید باشن
Printable View
خب نمیدونم ایراد از کجاست اسکن نمیشه.هم به کامپیوتر وصل کردم هم به لپ تاپ اما بازم نمیشه...اصولا واسه هیچ کاری کافی نت نمیرم.یعنی ممکنه جوابگو نباشن؟باید باشن
دوست گرامی سوال شما با مثال شما نمیخونه . شما ببین کی از پیام نور به سراسری این کار رو کرده ؟نقل قول:
قبلا برای دروس عمومی اینکار رو میکردن و خیلی وقت پیش. برای دروس تخصصی که اصلا نمیشه . در حال کنونی که فکر نکنم اصلا بشه برای هیچ درسی . چه عمومی و چه اختصاصی
ببخشید منظور از این آموزش و پرورش اون وقت برای شهر محل دریافت مدرک پیش دانشگاهی هست یا دیپلم؟نقل قول:
طریقه پرکردن آدرس فرستنده و گیرنده:
1-پاکت بزرگ:
قسمت فرسنده آدرس محل سکونت متقاضی و قسمت گیرنده:آموزش و پرورش محل دریافت مدرک تحصیلی
2- پاکت کوچک :
قسمت فرستنده: آموزش و پرورش محل دریافت مدرک تحصیلی و قسمت گیرنده:آدرس دانشگاه محل تحصیل و نام و نام خانوادگی دانشجو و رشته تحصیلی
چون من این دوتا رو از دو جای مختلف گرفتم
یه سوال دیگه:قضیه تکمیل ظرفیت چیه؟کی هست؟واسه اوناییه که اصلا قبول نشدن یا واسه اونایی که قبول شدن هم هست (مثلا من که پیام نور قبول شدم)؟؟؟؟
برای قبولی ها دیگه . بدین ترتیب طی اعلامیه ی سازمان سنجش بعضی دانشگاهها ظرفیتهاشون رو در یک رشته بالا میبره مثلا در رشته مهندسی کامیپوتر که فرض کنید قبلا در یک دانشگاه 50 نفر برمیداشته اعلام میکنه که الان 60 نفر بر میداره و با توجه به رتبتون و طی موارد مورد نیاز اقدام به شرکت در آزمون تکمیل ظرفیت میکنید . برای مثلا یک نفر که در پیام نور شهر شون درس میخونه ممکنه بعدش در مرکز استانی که زندگی میکنه قبول بشه ( مثال عرض میکنم ) . فرض یکی توی لاهیجان که زندگی میکنه قبول شده بعد تو خود رشت قبول میشه .نقل قول:
شاید هم بشه !نقل قول:
دوست گرامی سوال شما با مثال شما نمیخونه . شما ببین کی از پیام نور به سراسری این کار رو کرده ؟
قبلا برای دروس عمومی اینکار رو میکردن و خیلی وقت پیش. برای دروس تخصصی که اصلا نمیشه . در حال کنونی که فکر نکنم اصلا بشه برای هیچ درسی . چه عمومی و چه اختصاصی
سلام
برای تاییدیه من جایی که ثبت نام کردم می گه تا کارت دانشجویی نداشته باشی اصل مدرکتو نمی دم ! حق داره چنین کاری بکنه؟
من چه خاکی بر سرم بریزم؟
سایت گلستان خرابه هی میگه کد1 : گذر واژه یا رمز عبور اشتباه است. معلوم نیست کدوم خری اسکریپت سایتو طراحی کرده.
پیام نور رو قبول میکنند ولی آزاد نهنقل قول:
نمره بالای 12 زیر 12 یعنی 10تا 12 با تصمیم شوارای اموزش دانشگاه هست که بازم امکان قبول کردنش زیاد هست
اینا زیاد ربطی به دانشگاه نداره امور دانشجویان داخل کشور وزارت علوم آیین نامه میده باز برای اطمینان میتونید از این امور زنگ بزنید بپرسید
چقدر سرعت سایتشون افتضاحه
اصلا نمیتونم کاری کنم تو سایت
شمام همینجوری ؟