ببخشيد در داخل اين اديتور ارسال مطلب
ميشه فايل فلش هم ارسال كرد يا نه؟؟؟؟
ببخشيد در داخل اين اديتور ارسال مطلب
ميشه فايل فلش هم ارسال كرد يا نه؟؟؟؟
با سلام
من مشابه همین مطلب رو در آدرس زیر هم قرار دادم. خیلی صبر کردم ولی کسی انگار نگاش نکرد
به هر حال مشکلم همچنان به قوت خودش باقی است.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=279568
اول: شکلک ها و نوار ابزار اصلاً کار نمی کنن
دوم: من باید از تگ های پاراگراف استفاده کنم تا جمله ها به هم نچسبند
از تگ های نقل قول و کد هم وقتی استفاده می کنم، نقل قول و قرار گیری در کد اتفاق نمی افته
برای فرستادن سوالم واقعاً سختی می کشم. امیدوارم در این تاپیک به جواب سوالهام برسم
ممنون
سلام دوستان
چرا من هرجا پیغام میدم و صفحه رو رفرش میکنم پیغامم رو نمیبینم ؟
چه جوری میشه پست پشت یر هم نداد؟
یعنی چندتا چواب را یه جا داد؟
از راهنمایی هاتون ممنوم
با استفاده از Multi-Quote کنار نقل قول که ,, هست میتونید به چند پرسش در یک پست پاسخ بدید.نقل قول:
با هر بار زدن روی هر پست به رنگ قرمز در میاد که شما می تونید بعد از آخرین پست مد نظرتون دکمه نقل قول رو بزنید
(در پست شما به ترتیب علامت گذاری نقل قول میشود)
از راهنماییتون ممنون:46:نقل قول:
1 ؟ دیگه
اگه بخوام به کسی که به صورت multi -quoteپاسخ داده1 یا 2بخش از جوابش را من هم با Multi Quote
جواب بدم ...
چی کار باید کنم؟
عجیبه! چرا تعداد پستهام کم شده؟ هیچ پیام پاک شدن هم از سیستم برام نیومده:13:
عينا همين مشكل رو منم امروز برام پيش اومده.هيچ پيغامي هم از طرف اكووا نيومده.نقل قول:
عجیبه! چرا تعداد پستهام کم شده؟ هیچ پیام پاک شدن هم از سیستم برام نیومده
با سلام
من تا حالا امضا نداشتم ولی می خواهم من هم برای پستهایم دارای امضا باشم
درون این قسمت یک محیط ویرایش وجود داره ولی امضای من متن نیست
من می خواهم از لینک برای امضام استفاده کنم به این صورت که خود لینک جمله ای فارسی باشه ولی بلد نیستم چه کار باید بکنم
در خواست راهنمایی دارم
نقل قول:احتمال زیاد یه تاپیکی بوده شما قبلا توش پست دادین ، بعد کل تاپیک رو پاک کردن .نقل قول:
خوب اون موقع دیگه پیام پاک شدن پست شما از طرف aQua عزیز نمیاد !
خوب اگه امضای مورد نظر شما عکس هست ، اولا سایز عکس نباید از 300 در 150 بیشتر باشه .نقل قول:
با سلام
من تا حالا امضا نداشتم ولی می خواهم من هم برای پستهایم دارای امضا باشم
درون این قسمت یک محیط ویرایش وجود داره ولی امضای من متن نیست
من می خواهم از لینک برای امضام استفاده کنم به این صورت که خود لینک جمله ای فارسی باشه ولی بلد نیستم چه کار باید بکنم
در خواست راهنمایی دارم
دوما حجم عکس نباید از 100کیلوبایت بیشتر باشه .
سوما شما باید اول در قسمت ویرایش امضا دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنی ، بعد یکمی صبر میکنی یه صفحه کوچیکی باز میشه ، اونجا آدرس عکست رو میدی .