نقل قول:پس من بیچاره از چی می نالم وحید جان!حسرت دیدن یه جشن جام قهرمانی روو دلمون مونده به خدا...نقل قول:
نقل قول:پس من بیچاره از چی می نالم وحید جان!حسرت دیدن یه جشن جام قهرمانی روو دلمون مونده به خدا...نقل قول:
مراسم جشن قهرمانی بارسلونا در لالیگانقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/236573755/Barcelona_Celebration_Osasuna_Loverboy.part1.rar
پسوورد :کد:http://rapidshare.com/files/236578262/Barcelona_Celebration_Osasuna_Loverboy.part2.rar
هجده دقیقه - صد و بیست و هشت مگا بایتکد:www.topgoal.ir
================================================== =====
البته مراسم حدود 50 دقیقه میگن بوده . ولی بازم کاچی به از هیچی !
ممنون وحید ، زحمت کشیدی...من خودم اینترنت پرسرعت ندارم ، شاید فردا برم کافی نت دانلود کنم.بازم ممنون!
خواهش میکنم. انجام وظیفه بیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا قیمت کارتش چقدر هست؟؟؟نقل قول:
از من به شما نصیحت یه کارت الجزیره اسپرت بخرید اینقدر منت شبکه 3 رو نکشید
الجزیره از این دوره لیگ قهرمانان که شروع میشه به مدت 4 سال این بازیا رو انحصاری پخش میکنه . کارت الجزیره ارزش هزینه کردن رو داره .
شبکه 3 نامرد.حالا من 120 مگ رو چجوری دان کنم؟؟؟؟؟
آخ گفتی فرانک رایکارد یادش افتادم.خیلی سر مربی خوبی بود.هیچ وقت فراموشش نمیکنمنقل قول:
در گفت و گو با سايت فيفا
ريكارد: مسي بهترين بازيكن جهان است
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال بارسلونا گفت: ليونل مسي بهترين بازيكن جهان به شمار ميرود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت فيفا، فرانك ريكارد در مورد ميزباني افريقاي جنوبي تصريح كرد: من تا به حال فقط يكبار به اين كشور رفتهام و اين بر ميگردد به مسابقه دوستانه بين بارسلونا و يك تيم محلي، اما شنيدهام افريقاي جنوبي از كمبود امكانات رنج ميبرد. به هر حال فيفا به آنها كمك ميكند و اميدوارم تا شروع جام جهاني سال 2010 همه مشكلات برطرف شود.
وي افزود: جام كنفدراسيونها ميتواند فرصت خوبي براي آمادهسازي آفريقاي جنوبي جهت ميزباني جام جهاني باشد. اميدوارم اسپانيا قهرمان اين جام شود.
ريكارد در ادامه گفتوگوي خود خاطرنشان كرد: از ديد من ليونلمسي همچنان بهترين بازيكن جهان است. او هرگز رقيبي ندارد و با اين سن كم در قله فوتبال دنيا ايستاده است.
وي در مورد فينال ليگ قهرمانان اروپا گفت: قطعا پيشبيني من قهرماني بارسلونا است اما بايد منطقي باشم و بگويم شكست دادن شاگردان فرگوسن كار بسيار سختي است
در تاریخ 15 می سال 1991، کارلس بوسکتس، از میان تمام بازی ها با حضور در فینال جام کاپ وینرز مقابل منچستر یونایتد در روتردام، فعالیتش را در بارسا آغاز کرد. 18 سال و 12 روز بعد، پسر او سرجیو در وضعیتی مشابه، در فینالی که این بار در رم است، حضور خواهد یافت.
منچستر یونایتد، پدر و پسری را در کنار یکدیگر قرار داد. خانواده بوسکتس، با یک فاصله 18 ساله، همواره در کنار غول های انگلیسی یاد خواهند شد. کارلس و سرجیو با بارسا تی وی ودر مورد خاطرات و انتظاراتشان صحبت کردند.کد:www.fcbarcelona.cat
15 می 1991، خشم
فینال جام کاپ وینرز با باخت به اتمام رسید. دو گل مارک هیوز نتیجه را 2-0 کرد و تلاش کومن برای گلزنی، تنها توانست تلسی بخش باشد. کارلس بوسکتس اولین دیدار رسمی اش را برای بارسا بازی می کرد. کارلس بوسکتس گفت: «به یاد دارم که بابت نبردن، خشمگین بودم. ما بازی را در اختیار داشتیم و می توانستیم پیروز باشیم. این اولین بازی رسمی من بود و قبل از شروع بسیار مضطرب بودم؛ اما زمانی که بازی شروع شد، آن را فراموش کردم.» سرجیو بوسکتس چیزی از آن بازی به یاد ندارد. او در ان زمان تنها دو سال داشت. او در این باره گفت: «من تنها گل ها را دیده ام و نه چیز دیگری. در آن زمان، خیلی کوچک بودم.»
پیشرفت تا رم
بازیکن بارسا می گوید او در روزهای قبل از سفر به رم، در حال استراحت است: «من وقتم را با خوانواده و دوستانم گذراندم و سعی کردم تا از نو، نیرو کسب کنم. هر چه قدر که زمان به رفتن نزدیک تر می شود، ما بیشتر به بازی فکر می کنیم.» پدرش ادامه داد: «او تا حالا نیز همین روش را ادامه می داده است؛ تنها چیزی که در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده است، این است که او اکنون در تیم اول بازی می کند؛ بقیه شرایط یکسان است.»
بازی یکسان
هر دو انتظار دیدار سختی را در ورزشگاه المپیک دارند. دروازه بان سابق گفت: «من فکر می کنم بازی دلپذیری خواهد بود. برای من، آن ها بهترین تیم های جهان هستند و هر کدام از آن ها می توانند پیروز باشند.» پسر او موافق است: «بازی بسیار سختی و فوتبال دل پذیری خواهد بود. ما تیمی به خوبی تیم آن ها داریم. شاید آن ها در بازی هوایی کمی بهتر باشند، اما ما بازی زمینی را در اختیار داریم و شاید تفاوت در همین باشد. هر کسی که کمتر اشتباه کند، پیروز خواهد شد.» او ادامه داد: «بزرگترین خطر ضد حمله ها هستند. آن ها چند بازیکن بسیار سریع دارند و در ضربات ایستگاهی نیز خطرناک هستند. اگر ما بتوانیم این را کنترل کنیم، شانس زیادی برای پیروزی داریم. ما باید بهترین بازی خودمان را ارائه بدهیم.»
پسر پدر را شکست می دهد
کدام یک از دو بوسکتس بهترین شروع فصل را داشته است؟ بوسکتس پدر هیچ شکی ندارد. «او در سال اولش مرا شکست داده است. ما لیگ را بردیم، اما او تا کنون لیگ و جام حذفی را برده است و ممکن است لیگ قهرمانان را نیز به دست آورد. اما من از بابت بهتر بودن او ناراحتی ندارم؛ بلکه این دقیقا چیزی است که می خواهم.» سرجیو می گوید که چیزهای زیادی از پدرش یاد گرفته است: «وقتی کوچک بودم، ما پیشتر در مورد فوتبال حرف می زدیم. اما حتی حالا نیز، زمانی که او به من چیزی می گوید، گوش می دهم؛ زیرا او چیزهای زیادی می داند و تمام این ها را قبلا تجربه کرده است.» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یحیی توره: در حال حاضر کریستیانو رونالدو در جهان بهترینه اما ممکنه همین روزها وضعیت تغییر کنه. بستگی به عملکرد مسی داره.
منبع گل.
به فینال نزدیک می شویم.
فقط 2 روز و 1 ساعت و 49 دقیقه ی دیگه تا فینال و + 90 دقیقه تا سومین قهرمانی بارسا تو اروپا