اگه تکمیل ظرفیت اینجوری باشه یکی مثل من که نیم ساله دوومیه و انتخاباش کمتره بهتره جاهای دور رو نزنه دیگه...درسته؟
چون اگه قبول شه نتونه بره شانس تکمیل ظرفیت رو هم از دست میده...
Printable View
اگه تکمیل ظرفیت اینجوری باشه یکی مثل من که نیم ساله دوومیه و انتخاباش کمتره بهتره جاهای دور رو نزنه دیگه...درسته؟
چون اگه قبول شه نتونه بره شانس تکمیل ظرفیت رو هم از دست میده...
مگه میشه آخه اینطور ؟ :دینقل قول:
یعنی من الان مثلا نیمه دومی هستم .. یه دانشگاه رو بزنم قبول نشم ... تکمیل ظرفیت میگه برو غیر انتفاعی هرجا عشقت کشید ثبت نام کن ؟
راستی دوستان کی میدونه اگه الان کلا انتخاب رشته نکنی چی میشه ؟؟؟؟
اره دقیقا باید حواست باشه الکی اولویت نزنی چون تکمیل ظرفیت پارسال مثل یه معجزه بودهنقل قول:
کلا مجاز نشدی ولی هر جا عشقت کشیده رفتی:31:
چند بار گفتم تکمیل ظرفیت پارسال هنوز صد در صد نیست تا حالا سنجش نگفته مثل پارسال هست یا نه ! پس قطعی نیستنقل قول:
بعد محمد قضیه تو فرق میکنه . حتی اگه برای تکمیل ظرفیت صبر کنی بازم همون جاهایی که نیمه دوم میگرین میتونی بری.
ولی تو که میخوای کرمانشاه قبول بشی چون نیم دوم نداره نمیشه :41:
ببین بهترین کار اینه که بری یکی از اون سه تا غیرانتفاعی سوال کنی ! اونا جواب قطعی بهت میدن:46:
انتخاب رشته نکنی یعنی انصراف دادی
نمیدونم قاطی پاتی شده ..نقل قول:
ببین . من واسه بهمن مدرکم اوکیه .. خب ؟
الان مثلا نیم سال دوم قزوین یا هر جای دیگه رو میزنم و قبول نــمیشم ... بعدش که تکمیل ظرفیت واسه بهمن میاد شرایط منم مثل بقیه میشه دیگه چون اون موقع مدرک دارم . اینطور نیست ؟؟؟
اگر شرایط پارسال پیش بیاد واسه منم هست . فکر نمیکنم اینجور باشه که تکمیل ظرفیتم فرق کنه و اون موقع هم نیم سال دومی ها پذیرشم کنن فقط .
بابا این سنجش هر سال گندش رو در میاره . هیچ وقت شفاف نبودههههههههههههه
دقیقا واسه همینه میگم بهتره بری بپرسی:20:نقل قول:
اگه من یا هر کس دیگه ای راهنمایی اشتباه کنه به قیمت یک سالت تموم میشه!
غیر انتفاعی از نظر شهریه چه قدر بت آزاد فرق میکنه؟
میصرفه آدم ازاد شهر خودش رو بیخیال شه بره غیر انتفاعی یه شهر دیگه؟
اولا بستگی به مسیرت داره چون اکثر بچه هایی که میان غیرانتفاعی حساب کتاب که میکنن میگن اگر رفته بودیم ازاد خیلی بهتر بودنقل قول:
هزینه رفت و امد خوراک و.... رو باید بیاری رو قیمت غیر انتفاعی بعد ببینی میصرفه بری یا نه
بعد خود دانشگاه ازاد هست ایا سطحش بالاست که داری اون پول رو میدی یا نه؟
تکمیل ظرفیت کی هست؟ میوفته برای نیمه دوم؟ نیمه دوم غیر انتفایی ها پذیرش دارن اگه توی تکمیل ظرفیت قبول بشیم؟
تکمیل ظرفیت احتمالا می افته برای آبان ماه
دوستان امروز آخرین روز انتخاب رشته کاردانی به کارشناسی هست
سلام و دروود به همه عزیزان گل
جان من هرکی میدونه چیزی منو راهنمایی کنه
تو دقیقه نود بین غیرانتفاعی تهران و شبانه شهرستان موندم !!! برام هم مهم هزینه است
کسی میتونه به من بگه کدوم یکی از نظر صرفا هزینه به صرفه تر ه
پیشاپیش از هرکی که راهنمایی کنه سپاسگذاری می کنم
جمیعا موفق باشید