نه جون من....راست ميگيك؟؟؟؟!!!!!!:31: (ميبخشيد...بد تايپ شد...:27:)نقل قول:
Printable View
نه جون من....راست ميگيك؟؟؟؟!!!!!!:31: (ميبخشيد...بد تايپ شد...:27:)نقل قول:
مال من هم خدا بيامرز همين طور بود....:20:نقل قول:
امروز ديگه اومدم واقعاً خداحافظي كنم... يه آدم نامرد از خدا بي خبر گوشيم رو دزديد...منم تا كنكور ندم نميخوام گوشي بخرم. تا اون موقع احتمالا اگه گوشياي جديد تري بياد كه من قيد 5700 رو ميزنم... راستي هنوز سيم كارت ايرانسل روشه. هيچ مدلي نميشه پيگيري كرد؟؟؟؟؟؟؟هر چي زنگ ميزنم يا جواب نميده يا قطع ميكنه!!!!!!.....
اگه بدونين تا كجاهام سوخت دلتون برام ميسوزه!!!!!!!
فکر نکنم بشه کاری کرد با یه ایرانسل زنگ بزن 130 قضیه رو بگو ببین میشه کاری کرد .یکی از اپراتورای ایرانسل برمیداره چیزی هم ار شارژ اون سیم کارتی که باهاش زنگ زدی کم نمیشه ...نقل قول:
راستی از هر جا زنگ میزنی قطع میکنه ؟؟
آقا این حالت 2 تا امکان وجود داره یکی اینکه شماره مسیج سنتر شما عوض شده باشه همونطور که دوستمون گفتن و یا اینکه سیم کارتت اینطوری که من میگم باشه ....نقل قول:
راستی شماره مسیج سنتر شما باید +9891100500 باشه همینه ؟؟
تاييد ميشه !نقل قول:
منم همين مشكلو دارم .
اشكال از كجاست ؟
آخه اين نامرد كه براش فرق نميكنه از كجا زنگ بزنم.....نميدونم مگه حلال حروم سرش نميشه؟؟ هنوزم اينجور آشغالاي دزدي تو جامعه زندگي ميكنن؟؟!!!!!!!! :41:ديگه به هر حال منو حلال كنيد. مخصوصا تو asfaجان ممكنه بعد از كنكور يا عيد دوباره بيام اينجا....(حرفاي هميشگي!!!!!:31:):11::10::5::20::40:نقل قول:
مسئله رو تو تاپیک ایرانسل مطرح کن ایشاالله حل می شه.
ایشالا که موفق باشی ...نقل قول:
هر وقت اومدی آغوش ما بازه برات !!:10:
اینو هستم آخه هم تاپیکش خیلی قطور شده هم دوستان اونجا خوب رسیدگی میکنن اونجا شما بگو به امید خدا نتیجه میگیری ...نقل قول: