دوستان یه سوال؟
من میتونم تم های 360 رو از اینترنت دانلود کنم یعنی سایتی هست که تم 360 رو داشته باشه و بعد میشه با فلاش مموری اون ها رو روی 360 بریزم آخه من به لایو وصل نمیشم
خیلی ممنون
دوستان یه سوال؟
من میتونم تم های 360 رو از اینترنت دانلود کنم یعنی سایتی هست که تم 360 رو داشته باشه و بعد میشه با فلاش مموری اون ها رو روی 360 بریزم آخه من به لایو وصل نمیشم
خیلی ممنون
من خیلی گشتم و به این نتیجه رسیدم تم رو نمیشه از این طریق ریخت حتی نمیشه از 1 xbox ریخت رو فلش و جابجا کرد فقط باید مموری xbox باشه شما میتونی از عکس ها به عنوان تم استفاده کنی یعنی به عنوان پس زمینه استفاده کنی بعد اینا تو قسمت تم ها به اسم همون عکس 1 تم میشهنقل قول:
مثلاً این هم چند تا عکس که به درد این کار میخوره
کوچک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزرگ:
کوچک:کد:http://themexbox360.craveonline.com/albums/userpics/GOW_Teaser_desktop16x9.jpg
بزرگ:
کوچک:کد:http://themexbox360.craveonline.com/albums/userpics/10001/Xbox_360_Wallpaper_by_reyjking1.jpg
بزرگ:
کد:http://themexbox360.craveonline.com/albums/userpics/10001/928234_20050919_screen001.jpg
چه بازیهایی با اینترنت دایل آپ با لایو قابل بازی هستند ؟
یه سایتی خوندم با دایل آپ gow1 رو بازی کردن
دوست عزیز همه بازی ها رو میشه ولی لگ در حد تیم ملی من کسی ندیدم که بتونه با دایل آپ بازی کنه !!!نقل قول:
ولی لایو راحت تر میشه وصل شد تم و آپدیت رو دیدم با دایل آپ بگیرن :8:
سلام به همه برو بکس بچه ها من تو این فکر افتادم که ایکس باکس 360 بگیرم ولی اصلا ازهیچ چیزش اطلاع ندارم می شه راهنمایم کنید
1- قیمت ایکس باکس چند در حال حاضر؟ (چند مدل داره؟ چرا قیمت یکیش بالا تره؟)
2- قضیه این pal و... چی کدومش بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-ایکس باکس تا چند سال دوام می اره (یعنی تا چند سال براش بازی جدید پر گرافیک می اد؟)
4- قضه این که می گن چند ساعت بازی کنی گرم می شه و....(ممکنه خراب بشه چی؟؟؟؟؟؟)
5 - و هر چیزی که خودتون می دونید البته عجله ندارم زیاد تا یک ماه اینجورا شاید بگیرم
راستی وقتی ایکس باکس می خری بازی های رایتی هم بهش می خوره؟؟؟؟؟؟
خلاصه ی توضیح بدید
راستی من تهرانم اگه بخوام بگیرم از کجا بگیرم که معتر باشه و قلابی نندازه؟ از وست گیم؟؟؟؟؟
-----
درضمن توضیحات صفه ی اول رو هم خوندم
...........................................
من از آقای دهقان از کردستان خرید کردم و آدم قابل اعتمادیهنقل قول:
واریز کردم به حساب و فرستاد !
البته الان قیمت جدیدش رو ندارم
ولی من آرکید خریدم ازش 45 هزار تومن با تهران تفاوت داشت.
جالبه یعنی بازی های سنگین هم میشه !نقل قول:
اون وقت اگر بخوام با افرادی از خارج یا فرد خاصی بازی کنم چه باید بکنم ؟
هر چی گشتم چیزی پیدا نشد !
نه معنیش اینه که بیخیال شو!!نقل قول:
من با 128 تست کردم army of two تیک میزد ولی bad company اجرا شد در کل تجربه ی این حقیر نشون میده بخیال شو!
یه سوال از بزرگان:
من از اونجایی که خیلی اعتماد به نفس دارم خواستم با فریمور جدید کانکت شم به live تست xbox live رو failed داد با این کد:
W: 0000-000B
X: 0000-000D
Y: 30A8-4800Z: 0000-0000بعد تو نت کلی چرخیدم هیچکس جواب نداده بود
چون همیشه xbox live مشکل داشته باشه دلیل بر بن بودن نیست آیا کسی میدونه مشکل از کجاست؟
لطفا یکی به سوالاتم کامل جواب بده:13:نقل قول:
man premium copy khor tarikh 2/2008 kharidam 505000