اگه به من هم گفتند که مدارکت رو بفرست باید قرار دادم رو بفرستم؟ چیز خاصی در مورد این قضیه نوشته نشه است!نقل قول:
Printable View
اگه به من هم گفتند که مدارکت رو بفرست باید قرار دادم رو بفرستم؟ چیز خاصی در مورد این قضیه نوشته نشه است!نقل قول:
با اینکه شکایت شما واضحه و اصلا ربطی به قرارداد نداره ولی شما براشون بفرست ببینیم چه گندی میزنه این سازمان تنظیم:31: بعد هم برای فیشهای پرداختی از پنل کاربریت قسمت سابقه مالی عکس بگیر یا پرینت پرداختی رو براشون بفرست.نقل قول:
سلام
چند تا سوال
میزان ترافیک مصرفی
شامل چه مواردی است
مثلاً مرور صفحات را هم شامل می شود
یا اینکه مثلا ذخیره صفحات را چطور
2- مقدار ترافیک مصرفی را که خریداری می کنیم برای دوره های بعدی می توان نگه داشت
3- وقتی مقدار ترافیک مصرفی تمام شود اینترنت قطع می شود
4- آیا می شود فهمید این مقدار استفاده چطور استفاده شده
مثلاً سایت های مرور شده، فایل های دانلود و ارسال شده را می شه فهمید چی بوده
5- کلاً فعالیت هایی که در یک دوره داریم را می شه فهمید چی بوده
نقل قول:
1- همه موارد
2- خیر به هیچ وجه اصلا کلا غیر ممکنه برای شاتل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بعله بعضی وقتها یه 200 مگ بهت میده که بتونی دوباره قراردا رو تمدید کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- به هیچ وجه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا جمعا به صورت دانلود و ارسال شده در پنل کاربری موجود است
5- اصلا خودت بهتر میدونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما باگها
البته باید بگم که دوتاش مربوط میشه به پایان دوره و یکی که هر موقع استفاده کرد و یکی هم که میشد چندین بار ۲۰۰ مگ رایگان گرفت که متاسفانه یادم رفته
۱:یکی مال وقتیه که ترافیک شما داره تموم میشه که اینو ۱۰۰ ٪مطمئنم که این باگو همه شرکتها دارن:
وقتی که ۲۰۰ مگ رو گرفتید و داره تموم میشه باید اینترنتتون رو دیس نکنید و حدود ۲۰-۳۰ مگ که موند میتونید فایلهاتون رو دانلود کنید و این باگ معمولا تا ۲ روز و تا زمانی که اینترنت شما با همون ip وصل باشه میتونید رایگان دانلود کنید که تو عکس من نزدیک ۲ روز ازش استفاده کرده بودم
۲:این مال وقتیه که دوره سرویس شما داره تموم میشه :برای این باگ هم که وقتی داره دوره شما تموم میشه باید چند ساعت مونده به آخر دوره بذارید فایلهاتون رو دان کنه که وقتی دوره شما تموم میشه سیستم شاتل قاط میزنه و ۱ ماه شما رو خودکار تمدید میکنه و ترافیم دوره قبل(ترافیک سرویس مثلا ۳ گیگ)بهتون اضافه میکنه که میتونید از این باگ هم تا چندین روز که سیستم شاتل اپدیت میشه استفاده کنید
۳:این هم همونیه که سرعت دان تا ۲۳۰ بالا میرفت:
شاید برای بعضی ها اتفاق افتاده که وقتی میان دوره ترافیک اضافی میخرن سرعت دانشون یهو از ساعت ۱۱ شب بالا میره
این همون باگه
من خودم همیشه نیم گیگ میخریدم و سرعتم رو میبردم بالا که البته بعد چند روز دوباره به حالت عادی برمیگشت(زمانی میخریدم که دانلود شبانم زیاد باشه)
حالا باید باز هم بگم که بهتره ۲ تا باگ بالارو اول تست کنید اگه کار کرد از ماه بعدش استفاده کنید(باگ ۲) برای باگ ۱ هم اول ترافیکتون رو تموم کنید و اون موقع امتحان کنید که همشون ریسکه
چون ممکنه براتون کار نکنه
در ضمن برای باگ ۱ و ۲ بهتره که مودمتون روی pppoe تنظیم شده باشه
و اینوهم اضافه بکنم که ممکنه باگها برای خیلی ها کار نکنه ولی ممکنه برای بعضی ها هم کار بکنه
همین
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------
بعد بیاید بگید فلانی از خودش در آورده:31:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:38 PM ----------
در ضمن منظورم از عکسهاُُ عکسهای بالای صفحه است
تا اونجا که یادمه اگر اشتباها روز آخر دورم از شاتل بیشتر از حد دانلود میکردی از دوره بعد کمش میکردنقل قول:
فکر میکنم برای من یه همچین چیزی اتفاق افتاد یعنی شاید 20 مگ بیشتر از حد مجاز دانلود کرده بودم که از دوره جدیدم کمش کرد:18:
من n بار ترافیک اضافی خریدم سرعت تا 1 شب که همیشه 250 هست. مهم یک شب به بعد هست که هیچ فرقی نمی کنه !نقل قول:
۳:این هم همونیه که سرعت دان تا ۲۳۰ بالا میرفت:
شاید برای بعضی ها اتفاق افتاده که وقتی میان دوره ترافیک اضافی میخرن سرعت دانشون یهو از ساعت ۱۱ شب بالا میره
این همون باگه
پ . ن : چرا پست های من 400 تا بی خودی زیاد شده ؟! اینم باگ هست ؟!
با سلام می خواستم بدونم کسی هست که افت سرعت تو این 2 روزی اخیر پیدا کرده باشه !!!
من مال اصفان هستم .
سرعتش واقعا افتضاح شده
نمی دونم چیکارش کنم
ممنون
برای من که بودم هیچکدوم کار نکرد !نقل قول:
ولی یه بار آخر دوره بود تمدید کردم حدود 500 مگ از شارژم تموم شده بود ولی فرداش دیدم از نو ریست شده
یکی از دوستام خودش اکو داره ولی از یوزر آرت یه نفر استفاده میکرد و 160 گیگ به ترافیکش اضافه شده بود ! :40:
مال خیلی ها حدودا از هفته ی پیش نوسان داشته اما امروز واقعا افتضاح بود، البته پشتیبانی میگه مشکل سراسری هست واز طرف شاتل نیست.نقل قول: