نقل قول:
یه باگ دیگه رو از شاتل میزارم که همتون شاخ در بیارید
1 ماه سرویس رایگان:27:
+ دانلود های رایگانم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
یه باگ دیگه رو از شاتل میزارم که همتون شاخ در بیارید
1 ماه سرویس رایگان:27:
+ دانلود های رایگانم
خبر فوری
آقای اصغریان از سازمان تنظیم مقررات و رگولاتوری و نمایشگاه از شبکه آموزش در حال پخش میباشد
انقضاء خبر حدودا 19:10 pm
تو عکس اولی قبل از استفاده از باگ بود که مربوط میشد به شبانه و اولین بار بود که همچین اتفاقی برام میفتاد(هر شب ۱٫۵ گیگ دانلود داشتم)نقل قول:
ولی تو بقیه عکسها همشون از باگهای شاتله
تازه یکی بود که سرعت دانم رو میکرد از ۶۵ به ۲۳۰ که ازش عکس نذاشتم چون که مدت اون باگ حدود ۵ روزه
یعنی با اون باگ میشه شبی حدود ۵ گیگ یا بیشتر دان کرد
در ضمن اون باگها رو به چند نفر از همین فروم گفتم که نمونش یکی
reza_meybod
قبول. آموزش پیلیز:31:نقل قول:
منم میخوام لطفا پیام خصوصی کنید:10:نقل قول:
راست میگه آموزش پلیز ٬ من نامه فسخ رو فکس کردم ٬ دیگه از فحش دادن محروم شدم حداقل یادمون بده عقدم رو خالی کنم بعد برم ... :31:
برای پیگیری شکایت خود روی لینک زیر کلیک کنید:
حتما پیگیر شکایت هاتون باشیدکد:http://www.cra.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=9e81673e-23fd-413d-b121-fa474ed6ad9e
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:51 PM ----------
شما شکایت کنید تا آبروی شاتل را ببریم.نقل قول:
شکایت را بفرستید حتما
من چند وقت پیش شکایت کردم ، امروز نگاه کردم دیدم که بهم جواب دادن قابل توجه بامزی !!!!
كد رهگيري: 31959931
متن شكايت: شركت شاتل با محدود كردن سرعت زير 3 كيلوبايت در رايگان شبانه باعث شده تا من 7 ساعت از شبانه روز رو اينترنت نداشته باشم ، ازشون مي پرسم اين وضعيت تا كي ادامه داره ميگن تا آخر دوره ، يعني دو ماه ديگه يعني 60 روز روزي 7 ساعت بدون اينترنت ! كه در مجموع 420 ساعت از ارائه خدمات به من و امثال من خودداري ميكنه
وضعيت شكايت: به نام خدا شكايت شما در اداره كل منطقه شمال(سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي)تحت پيگيري است.لذا با توجه به عدم ارائه مستندات كافي ( از جمله قرارداد فيمابين،فيش هاي پرداختي و ...)خواهشمند است در قالب ارسال اعلام شكايت و مستندات به شماره فكس 33292248-021 اقدام فرماييد.
آقا برای من هم می تونی پیام خصوصی بفرستی ؟نقل قول:
من متاسفانه 2 تا خط 512 اونم برای کار از این ها گرفتم . به خاطر همین خیلی عصبانی ام.
اونم قرار داد طولانی مدت .:41:
با کمال میل آموزششون رو میزارم ولی نمیدونم که برای همه شما عزیزان کار بکنه چون من 6 ماه پیش شاتل داشتم والان نمیدونم که بسته شده یا نه
در ضمن این باگها تو هر منطقه فرق میکنه مثلا به همون رضا گفتم که ایشون تو یزد بود و هیچکدوم کار نکرد
ولی اکثرا تو مشهد همشون کار میکنه