همه از پارس آنلاین شاکی هستند فکر نکنید فقط این چند ده نفری که میان اینجا پست میزارن مشکل دارند
پارس کلاً داغونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
همه از پارس آنلاین شاکی هستند فکر نکنید فقط این چند ده نفری که میان اینجا پست میزارن مشکل دارند
پارس کلاً داغونه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این راه هایی که شما رفتی قبلا ما رفتیم . درسته به همه اکانت هایی که داری 30 امتیاز اضافه میشه .
اما موقع استفاده :n08:
باید شماره عضویت اشتراک ADSL رو بدی . :n10:
یعنی شما با چند اکانت فقط برای یک شماره عضویت ADSL استفاده میکنی .
من خودم تست زدم که نوشتمنقل قول:
شماره عضویت نمیخواد اصلا
اون 35 امتیاز اتوماتیک اضافه میشه به پنل و نیازی نیست بری رفرش کنی امتیازات رو که شماره عضویت بخواد
الان 5 تا کد هدیه تو ایمیلمه
آپدیت:
الان کد هدیه رو ثبت کردم و کار کرد
با تشکر از ارسنال عزیز که متنشو داد
""سرویس 2 مگ دارم سرعتم چند شبه تو تایم رایگان اومده زیره 100 در صورتی که باید 250 باشه
لطفا رسیدگی کنید""
دوستان کمکم میکنین یه متن توپ واسه شکایت ازشون بنویسم
خوب شما اگه کد هدیه عید فطر رو بزنی 70 تا دیگه هم میگیری و اگه فیلدای مشخصات رو هم الکی بزنی 18 تا میگیری سرجمع با مسابقه بیت و بایت 123 تا داری و 4 روز اضافه میکنی نه 1 روز!نقل قول:
این کد ملی رو اصلا نمیشه ساخت ..ای کای جوری میشد اماده داشتنقل قول:
ولی هیچ میدونی اگه یک زمان بدونن هزینه کاملشو ازتون خواهند گرفت ؟؟؟؟ چون یک زمان یکی از شرکت شاتل 100 گیگ با یه ترفندی ه/ک کرده بود . بعدش با شکایت کل پولشو ازش گرفتن .
کلا من چیزی رو که تست کردم و جواب داد نوشتمنقل قول:
آره عید فطرم الان تست کردم دیدم شد و نیازی به وارد کردن شماره عضویت و رفرش امتیازات نبود و میشه استفاده کرد از این آپشن هم
بگرد تو گوگل کد ملی آماده هستنقل قول:
من که دارم میرم این دو روزم که اضافه کردم برای تست بود که میگفتید نمیشه
وگرنه همین فردا زنگ میزنم میگم تخلیه کنید
بعد این باگ خود سیستم هست
نفوذ به سیستم و یا -- و... که نیست
100 گیگ کجا این چند روز اضافه شدن به قرار داد کجا!
میشه توی ویرایش متن کمک کنید دوستاننقل قول:
به درک! در اون صورت ما هم ادعای خسارت میکنیم و بابت این یک ماه میسوزونیمشون.. من هم دارم میرم...نقل قول:
این روش -- نیست... کلا امکانیه که پارس قرار داده... حالا انقدر که به باشگاه علاقه مند هست خود پارس با همون بهش حال میدیم!