جواباش چی میشه ؟:n09:نقل قول:
جواب دادم 3 تا غلط بود :n09:
جواب دادم 3 تا غلط بود :n09:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
داداش یه لطفی کن جواب ها تو اسکرین شات بگیر بزار اینجا ما هم استفاده کنیم :n16: چون من 10 مرتبه امتحان کردم همش بین 6 تا 8 اشتباه دارم :n09::n02:نقل قول:
داداش سرعتت چیه ؟ :n04:نقل قول:
سرعت دانلودت برای ساعت رایگان خیلی خوبه.
چون تخلف اگر برای تنظیم مققرات محرز بشه جریمه میلیونی میشه شرکت برای فرار از جریمه هم که شده به مشکلات مشترکینی که در سامانه 195شکایت می کنند رسیدگی خیلی بهتری از پشتیبانی پاری آنلاین میشهنقل قول:
متن شکایت رو میدینقل قول:
من 5 ماهه اومدم پارس از همون روز اول هم 2 مگ ماهی 4 گیگ گرفتم و همیشه سرعت دانلودم 500 بود تا 15 روز پیش همه چی خوب بود مثل الان"" ولی یه 10 شبی مشکل داشتم تو تایم رایگان که شکایت کردم الان 3 شبه دوباره اوکی شده همه چی:n20:نقل قول:
دقیقا حرفت سندهنقل قول:
چون من 10 بار تو سایت پارس شکایت کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم..فقط یک بار تو سایت 195 شکایت کردم مشکل حل شد
حالا تکلیف من چیه که سه چهار بار ازشون توی 195 شکایت کردم؟ تست دانلود گذاشتم خودشون هم قبول داشتن سرعتم کمه ولی هیچ کاری نکردن
البته دوباره بدون اینکه شکایت کنم برام یه تیکت ثبت کردن واسه چن روز دیگه که شب زنگ بزنن چک کنن
داداش به قول یکی از بچه ها چیز یکه ترکید دیگه ترکید... دنبال درست کردنش نباشید...یک شب میاد حال میده 10 شب حال میگیره... خدا لعنتنشون کنه..نقل قول:
الکی پاش واستادیم بمولا